Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Input & Output Devices >> Content
Zal een SVGA Kabel werk met VGA ?
Elk signaal dat over een kabel kan verslechteren met de afstand . De hoeveelheid waarin hangt af van de frequentie van het signaal en de lengte van de kabel . SVGA draagt ​​iets hogere frequenties dan VGA en kan een betere kabel voor afstanden van meer dan 50 voeten vereisen . Maar voor afstanden van minder dan 10 voet , moeten de kabels zijn uitwisselbaar . Echter , signalen en kabels algemeen geclassificeerd als VGA hebben andere overwegingen . VGA Ontwikkeling

Ontwikkeld in 1987 als een verbeterde methode voor het verwerken van signalen en het versturen van een videokaart in een computer met een monitor , VGA begon met een resolutie van 640 horizontale en 480 verticale pixels , of punten van gegevens. Kort na , SVGA verhoogde de resolutie tot 800 x 600 . Naarmate de tijd verstreek met de ontwikkeling van hogere kwaliteit analoge video , de resoluties steeg aan die in gebruik zijn voor de grotere brede schermen en high - definition beeldschermen . Maar als de resolutie verhoogd , zo deed kabel kwaliteitseisen . . Echter , veel gebruikers classificeren alle resoluties zoals VGA , waardoor soms verwarring
resolutie Increments

Na SVGA kwam XGA , met 1024 x 768 resolutie , SXGA , met 1280 door 1024 , UXGA , met 1600 door 1200 , en QXGA met 2048 door 1600 , allemaal voor standaard formaat schermen met eigenlijk een vier bij drie aspect ratio . Toen kwam brede schermen , met een aspect ratio van ongeveer 16 bij 9 en meer resoluties , dan brede schermen groter dan 30 inch met nog meer letter aanduidingen , die kunnen oplopen tot WQUXGA , met een resolutie van 3840 bij 2400 . Alle letter aanduidingen eindigend in GA gebruik een kabel met dezelfde 15 - pins connector , algemeen geclassificeerd als VGA kabels door gebruikers en marketeers .
Cable Specificaties

de resolutie en de afstand van de verhoging kabel kwaliteit moet ook verhogen , een evenwichtige . Voor een extreem voorbeeld , zal geen kabel VGA dragen voor een mijl , en bijna elke kabel zal WQUXGA zes centimeter dragen . Gebruiker kabel eisen staan ​​in het midden . Om het nog verwarrender te maken , kabel- fabrikanten maken vaak gebruik van buzzwords in plaats van de werkelijke resolutie specificaties . Een "high - resolution" kabel mag slechts tot SVGA , en slechts voor een afstand van 20 meter. Een " premium " -kabel kan WQUXGA dragen voor 10 voeten , dus het kopen voor SVGA zou een verspilling van geld .
Cable Labels

Kijk
voor exacte resolutie en afstand specificaties bij het selecteren van een VGA-kabel . Vermijd elke kabel die deze statistieken niet vertoont . Fabrikanten soms af van een algemene specificatie kaart voor een type kabel met dash nummers voor verschillende lengtes , waaruit blijkt dat een type kabel goed voor WQUXGA tot aan de 10 - voet lengte kan zijn , maar voor de 20 - voet lengte , alleen geschikt voor WQXGA . Geldige specificaties kunnen gebruiken ofwel de letter aanduidingen of de werkelijke resolutie cijfers , maar zonder dat , kun je alleen maar raden . U kunt altijd gebruik maken van een kabel met een hogere resolutie dan uw behoeften , maar niet een met een lagere .

Previous: Next:
  Input & Output Devices
·Wat is het verschil tussen Bac…
·Microsoft Wireless Optical Des…
·Hoe DVI-naar- HDMI- kabels wer…
·Hoe maak je een microfoon gebr…
·Hoe te Soorten USB-poorten Ide…
·Hoe het opzetten van een vier …
·Hoe gebruik je een externe mic…
·Hoe de USB-poorten in Laptop C…
·Hoe maak je een stick gebruike…
  Related Articles
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
Hoe maak je een tijdschrift lezen op iPa…
Hoe maak je de iPad gebruiken als een di…
Hoe maak je een GROOT iPad Screen Protec…
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe maak je een iPad verbinding met een …
Hoe maak je een iPad verbinding met een …
  Hardware Articles
·Hoe maak je verbinding extern toetsenbor…
·Verschil tussen een DVD-R en DVD - ROM 
·Wanneer moet je kopen Nieuw RAM voor een…
·Hoe maak je een I /O Shield installeren …
·Mijn Logitech Bluetooth Mouse is traag 
·Hoe maak je afdrukken op een Lexmark 550…
·Hoe een goede hypothese schrijven 
·Xerox 3050 Copier Specificaties 
·Hoe maak je een grafische kaart Driver I…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com