Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Desktop Computers >> Content
Wat is een SFF Machine ?
Wanneer we spreken over computers , de afkorting " SFF " staat voor " small form factor . " Deze computers bevatten alle van de basiscomponenten van standaard computers , maar nemen veel minder fysieke ruimte . Deze systemen zijn ideaal voor situaties waar er niet een ton van de ruimte voor een computer , maar komen met een paar nadelen . Wat is SFF

SFF machines directory zijn ontworpen om genoeg rekenkracht leveren om gebruikers in staat om dingen gedaan , zonder toegang tot de fysieke ruimte en energieverbruik van een standaard computer te krijgen . De eerste SFF machines simpelweg verwijderd de optie voor uitbreidingskaarten , of gebruikte kleinere uitbreidingskaarten , wezen snijden grootte van de machine in de helft . Naarmate de technologie vorderde , deze computers konden nog kleiner te worden , uiteindelijk veranderen in volwaardige computers die de grootte van een boek . Voor veel van deze systemen , bepaalde onderdelen , zoals voedingen en optische drives , woonachtig buiten het systeem .
Soorten SFF Machines

Er is geen SFF standaard , zoals de term is eigenlijk meer een marketing benaming dan iets anders . Echter , door de jaren heen SFF machines zijn over het algemeen gedaald in een van de verschillende categorieën . Kubus pc's zijn populair bij gamers , omdat ze vaak topkwaliteit grafische componenten in een doos die is gemakkelijk te verplaatsen bevatte . Slim PC's zijn net als standaard pc's , maar gebruik kleinere uitbreidingskaarten te nemen veel minder ruimte . Nettops zijn in principe zeer kleine computers ontworpen voor browsen op het web en web - based applicaties . Tot slot , mini -pc's zijn de kleinste van het stel , vaak klein genoeg om te worden gedragen als een accessoire .
Voordelen van SFF Machines
p De meest voor de hand liggende voordeel van SFF machines is het feit dat ze nemen veel minder ruimte , waardoor het gebruik van computers in omgevingen waar een full - sized systeem simpelweg niet zou passen . Er zijn ook esthetische voordelen , zoals deze systemen zijn er in vele gestileerde gevallen . Sinds SFF machines hebben een beduidend minder componenten dan standaard machines , maar ook over het algemeen minder vermogen nodig om te werken . Ten slotte zijn alle SFF machines zijn draagbaarder dan standaard machines , met een aantal van hen zelfs ontworpen om te worden gedragen als een smartphone .
Nadelen van SFF Machines

Het kleine formaat en een laag stroomverbruik van SFF machines gaat ten koste van wat rekenkracht . Terwijl sommige SFF machines nog steeds pack een beetje punch , velen zijn ontworpen om gewoon te voltooien aantal fundamentele computertaken , zoals e-mail toegang of web connectiviteit . Bovendien , bijna alle SFF machines hebben ofwel geen optie voor uitbreidingskaarten , of ze vereisen heel specifieke soorten kaarten , waardoor gebruikers veel minder opties als het gaat om maatwerk . Ten slotte kunnen de kosten van een aantal SFF machines niet veel minder dan de standaard machines , ondanks het gebrek aan rekenkracht .

Previous: Next:
  Desktop Computers
·OptiPlex 745 Moederbord Specs 
·Hoe de cover te verwijderen va…
·HP dx5150 MT Specificaties 
·Computers zijn essentieel voor…
·HP Compaq nc6120 Notebook PC S…
·Optiplex 980 Vs . GX280 
·Hoe uit elkaar te halen een Co…
·Wat is een AMD Sempron Process…
·Hoe je computers leren voor Fr…
  Related Articles
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te Reboot of resetten Een iPad 
Hoe maak je een iPad Clean 
Hoe maak je een iPad Power Adapter kopen…
Hoe te Keer de kleuren op een iPad naar …
Hoe goed Stuur een e-mail op een iPad 
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe het opzetten van Microsoft Exchange …
Hoe kan ik een Apple iPad te melden 
  Hardware Articles
·De Xeon Processor Specs 
·Lijst van Computer Memory Sizing 
·Hoe een Apple Computer Herstel 
·Gebruik uw Kindle als een tweede beeldsc…
·All in Wonder 9600 Xt TV Tuner Problemen…
·Hoe kan ik Refill een Brother LC41BK ink…
·Hoe kan ik een MKV -bestand op een Mac B…
·Hoe je het wachtwoord op een Nurit 8000 …
·Hoe kan ik een HP 3845 Printer Fix 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com