Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Hoe kan ik een HP 3845 Printer Fix
De HP 3845 printer kan worden gebruikt om zwarte en witte tekst , afbeeldingen in kleur , en zelfs hoge kwaliteit foto's af te drukken . Als je 3845 printer gaat niet aan , wordt het afdrukken uit het midden , of zullen helemaal niet afgedrukt , er zijn veel verschillende stappen die u kunt nemen om het probleem op uw eigen zonder de hulp van HP klantenondersteuning . Instructies
1

Zorg dat het netsnoer is aangesloten op een stopcontact en de USB-kabel is aangesloten vanaf de printer naar uw computer . Verwijder het netsnoer uit het stopcontact , wacht tien seconden en steek de stekker vervolgens weer in . Schakel de printer in en probeer opnieuw af te drukken . Poging om een ander stopcontact te gebruiken als de printer niet kan worden ingeschakeld bij allen om ervoor te zorgen dat uw stopcontact heeft geen functionerende opgehouden . Kopen van 2

Opentrekken de bovenste plastic afdekking van de printer en wacht een moment voor de inktpatroon wagen te glijden in beeld . Pop open de deksels over de cartridges en trek ze uit . Controleer de richting van de cartridges en duw ze terug op hun plaats . Pop de doppen weer terug en vervolgens visueel te inspecteren voor een papierstoring . Verwijder het vastgelopen papier en sluit de bovenkant van de printer .
3

Open het softwareprogramma dat u geïnstalleerd wanneer u voor het eerst instellen HP 3845 -printer en klik op " Toolbox . " Klik op het tabblad dat zegt " De inktpatronen reinigen " en klik vervolgens op de knop die zegt " Clean . " Wacht tot het zelfreinigend proces te voltooien en dan proberen om opnieuw af te drukken . Ga terug naar de HP -software als het nog wordt afgedrukt te veel of te weinig inkt en klik vervolgens op ' Eigenschappen van printer . " Kies het tabblad " Geavanceerde functies " en schuif de schuifbalk ofwel de richting van " zware " als er onvoldoende inkt afdrukken of naar " light " als er te veel inkt afdrukken .
4

Stel een vel normale brief formaat papier in de lade als de printer bezig is met afdrukken uit het midden. Navigeer terug naar de HP- printersoftware en klik op " Toolbox . " Kies de " Lijn het apparaat" tabblad en klik vervolgens op ' uitlijnen . " Wacht tot het aanpassingsproces te voltooien en dan proberen om opnieuw af te drukken .
5

Controleer het lampje en zien of het knippert wanneer u probeert af te drukken . Sluit de HP -software als deze knippert tijdens het afdrukken en navigeer naar uw startbalk en klik vervolgens op ' Configuratiescherm'. Klik op " Programma's verwijderen " en verwijder de HP-software . Koppel de USB- kabel van de computer en zet dan de installatie- cd die bij de printer is geleverd in het cd -of dvd-station . Installeer de software, sluit de USB-kabel weer in , en probeer opnieuw af te drukken .

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe te delen computers met een…
·Scannen Met een Brother MFC - …
·Hoe te herstellen HP Officejet…
·Hoe kan ik controleren printer…
·Hoe het opzetten van een HP Of…
·Hoe te Refill Toner 
·Hoe controleert de inktpatroon…
·Hoe een printer te kopen 
·Hoe de cartridge in een Canon …
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe je RAM installeren in een Dell Inspi…
·Hoe je foto's vanaf een flashdrive in Wi…
·De specificaties van een USB-lichtnetada…
·Hoe maak je een XP -cd Get Van Acer Aspi…
·Hoe je het RAM op een MacBook bijwerken 
·Hoe maak je een AirPort-kaart installere…
·Hoe om te achterhalen welk type grafisch…
·Hoe Laptop geheugen in een Sony Install 
·Hoe sluit ik mijn PC op mijn TV met een …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com