Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Desktop Computers >> Content
Een Stand-Alone Desktop Computer definiëren
Het internet heeft een revolutie in de computerwereld , misschien wel het maken van de stand- alone computer - of een computer niet is aangesloten op het internet of een andere computer - achterhaald . Echter, afhankelijk van de doelen die je hebt, een stand - alone computer kan een waardevolle investering . Consumenten moeten zowel de voors en tegens van een stand - alone desktop computer af te wegen alvorens deze aan te sluiten op een netwerk . De Stand - Alone Desktop Computer

Een stand - alone desktop computer is een computer ontworpen voor gebruik thuis of op het werk die ofwel een lokaal netwerk of een Wide Area Network -verbinding ontbreekt . Zoals de naam al zegt , is een stand - alone computer niet is aangesloten op een andere computer en functies volledig op zijn eigen. Een stand - alone computer kan de mogelijkheid om verbinding met het internet hebt , maar eenmaal aangesloten zal het niet langer een stand - alone unit zijn.
Voordelen

Een van de belangrijkste voordeel van een stand - alone computer is bescherming. Unlike computers die zijn aangesloten op een netwerk , kan stand - alone computers niet worden aangevallen door virussen . Met deze dreiging weggenomen , hoeft de consument niet te dure anti - virus programma's te kopen of te maken over online indringers toegang krijgen tot hun identiteit . Een stand - alone unit kan nog steeds worden gebruikt om films te kijken - als het een DVD drive - en luister naar muziek - als het een cd-station . Deze apparaten kunnen ook softwareprogramma's geïnstalleerd . Of een ander stuk van scenarioschrijven software - - op de computer om haar werk te voltooien kunt bijvoorbeeld een scenarioschrijver Final Draft installeren. Gebruikers kunnen ook gebruik maken van document -programma's , zoals Microsoft Word en spreadsheetprogramma's , zoals Microsoft Excel .
Het nadeel

Het belangrijkste nadeel van een stand - alone desktop computer is dat het niet is gekoppeld aan het internet . Zonder deze optie , kan de consument geen toegang tot hun favoriete websites of pagina's , e-mails versturen , of gebruik maken van social networking sites . Film en TV buffs zou niet in staat zijn om het streamen van films of tv-shows . Shoppers zou niet in staat zijn om online aankopen te maken . Toch zou deze nadelen alleen een impact hebben als de consument vereist een internetverbinding te krijgen door zijn dagelijks leven . Als de computer wordt alleen gebruikt voor het werk gerelateerde doeleinden - zoals het maken van documenten , verhalen schrijven of bewerken spreadsheets - gebrek aan internet mogelijkheden verouderd
overwegingen

Als u een stand - alone computer gebruiken , moet u een printer is aangesloten om het te hebben . Dit stelt u in staat om een hard copy van uw werk in het geval de computer storingen of crashes te maken . Je moet ook een externe harde schijf aangesloten waarop u uw werk op te slaan . Dit stelt u in staat om haar werk vanaf een andere computer af te drukken op een later tijdstip mocht dat nodig zijn . Gewoon omdat uw computer is een stand - alone computer , dat betekent niet dat het nooit kan verbinden met het internet . Als u besluit om uw stand - alone computer verbinden met een netwerk van andere computers , kunt u merken dat uw computer langzamer . Computers die een netwerk kan hebben programma's tegelijk geïnstalleerd . Stand - alone computers , anderzijds , vereist programma worden geïnstalleerd een tegelijk . Als u werkt in een kantoor met meerdere stand - alone computers , kunt u software-installaties en upgrades tijdrovend vinden .

Previous: Next:
  Desktop Computers
·Hoe een gateway Identificeer T…
·Hoe maak je een energie-effici…
·PC Specs voor een Dell Dimensi…
·HP DC7100 Specificaties 
·eMachines T2875 Specificaties 
·Hoe maak je een P3 heatsink ve…
·Hoe te openen een Dell Dimensi…
·Specificaties van een HP Pavil…
·Hoe kan ik een Dell Latitude 
  Related Articles
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
Hoe maak je een tijdschrift lezen op iPa…
Hoe maak je de iPad gebruiken als een di…
Hoe maak je een GROOT iPad Screen Protec…
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe maak je een iPad verbinding met een …
Hoe maak je een iPad verbinding met een …
  Hardware Articles
·Hoe maak je een USB converteren naar een…
·Hoe maak je een wachtwoord van verwijder…
·Een gescande PDF importeren van een Kind…
·Hoe kan ik mijn computer opnieuw opstart…
·Hoe kan ik Bypass ATX Power Supply Veili…
·Hoe je Tether de iPad om de Droid X 
·Hoe kan ik lezen Mac geformatteerde cd's…
·Hoe te vervangen een Acer 5000 Laptop Sc…
·Hoe je films opnemen op een pc 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com