Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> CPU's >> Content
Hoe de CPU upgrade op een M2N68 - LA
De snelheid en de doorvoer van de processor van uw computer bepaalt hoe snel uw besturingssysteem en de programma's zal lopen . Met onvoldoende processor sommige programma's kan worden bijna onmogelijk om te draaien . Het vervangen van de CPU is een vrij standaard desktop upgrade, maar het is mogelijk om uw computer te beschadigen als je niet weet wat je doet . Als je nog nooit hebt nieuwe RAM eerder geïnstalleerd , kunt u andere upgrades overwegen of vraag een meer technisch geneigd vriend om hulp . Wat je nodig hebt
Asus M2N68 - LA moederbord
Vervanging AMD AM2 + processor
kruiskopschroevendraaier
Thermische pasta
Coin of scheermesje
Toon meer instructies < br >
1

Schakel uw computer uit en haal alle stroom-en datakabels . Plaats de computer op een schone , stevige tafel met het toegangspaneel ( de rechterkant van de zaak ) naar boven . Kopen van 2

Gebruik je schroevendraaier om de schroeven waarmee het toegangspaneel op zijn plaats te verwijderen op de achterkant van de zaak . Zet de schroeven in een tas of beker voor bewaring . Schuif het toegangspaneel terug en leg het opzij .
3

Verwijder alle macht of datakabels verduistert de CPU- koeler en ventilator . Opmerking hun positie voor hermontage later . Haal de stekker van de 4 - pins power connector aangesloten op de CPU-ventilator .
4

Gebruik je schroevendraaier om het bevestigen van de CPU- koeler op de montageplaat op het moederbord van de vier schroeven te verwijderen . Trek de koeler uit en leg het opzij . Til de kleine bar op de bodem van de sleuf CPU . Pak de processor zachtjes met je duim en wijsvinger en trek het voorzichtig recht omhoog . Plaats de CPU opzij .

Place 5 de nieuwe CPU in de sleuf , met de inkepingen op de contactpennen om het correct te draaien . Laat de beveiliging bar . Plaats een erwt druppel thermische pasta op de top van de CPU .

Blik 6 aan de contactplaat op de bodem van de CPU koeler . Gebruik een munt of een scheermesje om elke koelpasta resten van de plaat te verwijderen . Plaats de koeler boven op de CPU en gebruik je schroevendraaier om de schroeven te vervangen . Steek de 4 - pins power connector terug in de moederbord sleuf .
7

Vervang alle macht of datakabels verwijderd in stap 3 in de juiste locaties . Plaats het paneel en schroef deze vast op de achterkant van de computerbehuizing . Zet uw computer weer op zijn normale plaats en sluit alle stroom-en datakabels .

Previous: Next:
  CPU's
·Hoe een A31 CPU Upgrade 
·AMD CPU Informatie 
·Hoe maak je een Pentium 3 CPU …
·Hoe kan ik mijn CPU-snelheid s…
·CPU Voltage Vs . Temperatuur 
·Hoe de CPU upgrade op een Leno…
·DIY : CPU Water Coolers 
·CPU Upgrade Gids 
·Hoe kan ik een 800FSB CPU in e…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe te Inspiron 2500 Videogeheugen Insta…
·Hoe kan ik mijn Ontbrekende bestanden op…
·Macintosh G5 Interne harde schijf instal…
·Hoe te Printers Verwijder afstand 
·Hoe kan ik een schijf formatteren in OS …
·Hoe maak je een Epson Inkjet Printer com…
·Verschil tussen Intel Core 2 Duo Mobile …
·Hoe u een TV in een PC -monitor 
·Dell Inspiron 5100 Battery Replacement I…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com