Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> CPU's >> Content
Hoe een A31 CPU Upgrade
Je laptop 's CPU ( central processing unit ) is het centrale apparaat in uw computer die voert het merendeel van de opdrachten van uw software . Als u een trage CPU of processor , uw software draait traag. Sommige programma's vereisen een snelle processor, die een upgrade van uw laptop CPU nodig heeft . In het geval van de ThinkPad A31 laptop , moet je de laptop helemaal uit elkaar te halen om de toegang tot de CPU te krijgen . Wat je nodig hebt
kruiskopschroevendraaier
platte schroevendraaier
Toon Meer Aanwijzingen

1 Power- neer de laptop en koppel vervolgens het netsnoer uit het stopcontact . Sluit het LCD -scherm , plaatst u de laptop naar beneden en verwijder de accu . Raak een metalen oppervlak aan om statische elektriciteit in uw lichaam ontladen . Dit voorkomt dat een elektrische schok aan jezelf en schade aan de componenten van uw ThinkPad . Kopen van 2

Verwijder de twee Phillips - kop schroeven waarmee de harde schijf in haar compartiment langs de zijkant van de laptop . Schuif de vaste schijf uit het compartiment en zet het uit de weg .
3

Verwijder alle zichtbare Phillips - schroeven van de onderkant behuizing monteren . Plaats de laptop face-up en open het LCD -scherm .
4

Wrik het toetsenbord bezel met een platte schroevendraaier . De bezel is een kleine strook van plastic bevestigd aan de bovenste laptop behuizing tussen het LCD- scherm en het toetsenbord montage . Verwijder het bevestigen van het toetsenbord om de laptop schroeven . Til het toetsenbord uit het compartiment en plaats het gezicht naar beneden op de polssteun . Koppel het toetsenbord lintkabel van het moederbord .
5

Til op de polssteun , koppelt u de trackpad kabel van het moederbord en verwijder de polssteun van de laptop en opzij leggen .
< Br > 6

Verwijder de Phillips - kop schroeven die de heatsink en ventilator assemblages op het moederbord . Koppel de ventilator los van het moederbord en til de ventilator en koellichaam uit het moederbord . Het koellichaam is een groot stuk metaal bevestigd aan het moederbord met een lange koperen buis uitbreiding van te maken . Het koelelement verwijderen onthult de CPU .
7

Draai de platte kop vergrendeling CPU schroef in de richting tegen de klok 180 graden totdat de CPU wordt vrijgelaten uit het stopcontact . Til de CPU uit de laptop en zet het opzij .
8

Installeer de nieuwe CPU en opnieuw monteren van de laptop door het herhalen van de voorgaande stappen in de omgekeerde volgorde .

Previous: Next:
  CPU's
·Wat is normale CPU-gebruik voo…
·Het upgraden van een Pismo CPU…
·Zal Overklokken van de CPU Aff…
·Hoe een CPU in een desktop com…
·Zal mijn Acer Aspire 5515 Neem…
·Hoe maak je een koellichaam te…
·Hoe maak je een CPU Fan Vervan…
·Hoe maak je een CPU Fan Speed …
·Dual Core CPU Versus Quad Core…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe kan ik printen Pictures in Net Black…
·Hoe je RAM Test op uw computer 
·Hoe kan ik een Toshiba DP3580 Copier Fix…
·Intel E6850 3 GHz Core 2 Duo Specs 
·De functies van de Gateway 340UI Laptop 
·? Waarom is Bluetooth Nodig voor een Net…
·Hoe te Thermal Paste Toepassen op een AM…
·Hoe de Tablet PC voor een HP Pavilion dv…
·Computer Veiligheid Procedures 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com