Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> CPU's >> Content
Zal Overklokken van de CPU Affect een Overclocked grafische kaart ?
Wanneer het winkelen voor computer hardware , veel computergebruikers aankopen doen op basis van hoe gebruiksvriendelijk de hardware is en hoe gemakkelijk de eindgebruiker kan aanpassen hoe de hardware draait . Een gemeenschappelijke eindgebruiker modificatie is overklokken , met gebruikers het veranderen van de operationele snelheid van componenten zoals CPU's en videokaarten te rendering snelheid en prestaties te verbeteren . Sommige gebruikers zullen zich afvragen hoe het overklokken een van deze onderdelen de andere zal beïnvloeden . Overklokken

Overklokken
is het proces van het veranderen van de instellingen van een chip , zodat het gebruik van een hogere spanning en verwerkt gegevens in een sneller tempo . Dit wordt bereikt hetzij door het aanbrengen van wijzigingen in de BIOS-instellingen van de computer of met behulp van gespecialiseerde overclocking software die de instellingen verandert alleen , terwijl de software wordt uitgevoerd . Het woord " overklokken " komt van het feit dat deze veranderingen pas de kloksnelheid van de CPU of grafische kaart processing chip , zodat het draait op een snelheid die hoger is dan de oorspronkelijke fabrieksinstellingen .
< Br > CPU Overclocking

CPU overklokken
wordt gedaan door het aanpassen van de BIOS-instellingen van de computer in het begin van het opstartproces . De hoeveelheid overklokken die mogelijk is voor een CPU afhankelijk van de specifieke moederbord gebruikt de computer en de BIOS -versie die op het systeem is geïnstalleerd . Het verhogen van de kloksnelheid of CPU voltage kan te veel leiden tot de computer crashen of programma niet goed werkt , zodat veel gebruikers verhogen de kloksnelheid geleidelijk over een reeks veranderingen .
Grafische kaart Overklokken

overklokken van een grafische kaart van de grafische processor unit
wordt meestal uitgevoerd met behulp van software , hoewel sommige moederborden mogelijk BIOS overklokken van de GPU's ook. Veel GPU's hebben meerdere kloksnelheden die kunnen worden aangepast , zodat gebruikers de core clock , de shader clock en de geheugen clock van de kaart overklokken . Het verhogen van de kloksnelheden van teveel kan leiden tot videokaart instabiliteit , hoewel dit over het algemeen zal niet leiden tot de computer te laten crashen . Een instabiele videokaart mogelijk niet correct afbeeldingen renderen of niet meer tijdelijk werken , echter .
Overwegingen

Overklokken van een CPU zal niet direct invloed op een overgeklokte videokaart , maar zorg moet worden gehouden bij het ​​overklokken van zowel componenten. Beide componenten produceren extra warmte wanneer overclocked zodat de computer moet voldoende ventilatie en koeling om schade aan de hittegevoelige componenten te voorkomen . Stroomverbruik moet ook worden overwogen ; zowel de CPU en grafische kaart zal meer kracht putten uit het stopcontact wanneer overclocked , en als de voeding niet voldoende stroom leveren het kan leiden tot een of meer onderdelen ontbreken of schade aan de voeding zelf .

Previous: Next:
  CPU's
·Hoe kan ik een Toshiba 4010CDS…
·Hoe maak je een HP CPU Koeler …
·Hoe te stofverwijdering van CP…
·Definitie van CPU Usage 
·Computer CPU Componenten 
·Hoe de CPU upgrade op de Dell …
·Delen van de CPU 
·Hoe een CPU Fan Wire 
·Wat is het verschil tussen CPU…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
  Hardware Articles
·Sanden SD7 Specificaties 
·Hoe kan ik een externe harde schijf behu…
·Hoe om te beslissen Welke printer te kop…
·Hoe kan ik een Dell Inspiron Moederbord …
·Hoe maak je een Folding computer te bouw…
·Hoe maak je verbinding een MIDI keyboard…
·Hoe te laptopbatterijen gezond te houden…
·Hoe maak je een Samsung tonercartridge R…
·Hoe je de harde schijf vervangen in een …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com