Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Upgrades >> Content
Lijst van Windows Automatische updates
Windows - gebaseerde systemen zijn opgezet met routine automatische updates om uw computer te beschermen tegen beveiligingsproblemen . Deze updates kunnen worden gedownload van de officiële website van Microsoft en bevatten essentiële beveiligingsupdates , zoals service packs , antivirussoftware en driver -updates . De automatische update kan ook worden gevonden in het "Configuratiescherm " als u werkt met Microsoft Windows 98 , 98 SE , ME , 2000 , XP of een latere versie van Windows . Er zijn verschillende soorten updates die Microsoft biedt aan haar klanten . Essentiële updates

Kritisch - on - Demand ( COD ) hotfix updates worden vaak gebruikt door bedrijven om verlies of gestolen computer gegevens te verkrijgen . De klant die om de COD hotfix moet voldoen aan bepaalde kwalificaties om de update te ontvangen . Kritieke updates kan een of meer fixes bevatten en kunnen worden ontwikkeld om specifieke software of hardware problemen gevonden op het Windows- systeem te repareren . Deze updates worden door Microsoft wanneer gevraagd en worden voornamelijk gebruikt voor kritieke en niet - security gerelateerde computerproblemen. Een cumulatieve update ( CU ) kan ook worden verstrekt aan de klant , dat bestaat uit alle hotfixes kritisch - on - demand gecombineerd in een handige Windows-update .
Driverupdates

drivers zijn een soort van software die wordt gebruikt door het besturingssysteem te controleren en te communiceren met een apparaat dat is aangesloten op uw computer . Standaard Windows-systemen bevatten verschillende soorten van generieke drivers die niet altijd kunnen ondersteunen alle functies van de apparaten die zijn geïnstalleerd door de klant . Daarom moeten driver updates worden gebruikt om geavanceerde functies van de nieuwe apparaten te ondersteunen en om de prestaties en stabiliteit te verhogen op uw computer . Sommige soorten chauffeurs zijn automatisch en zal draaien op uw computer op de achtergrond voordat waarbij u uw systeem opnieuw opstarten . Andere soorten van de bestuurders moet handmatig worden bijgewerkt .
Beveiligingsupdates

Beveiligingsupdates
zijn de meest voorkomende vorm van Windows automatische updates die beveiligingsreparaties vrij te klantsystemen . Microsoft tarieven van bedreigingen van de veiligheid door de ernst ervan als kritiek , belangrijk , matig of laag . Windows stuurt automatische updates om de veiligheid problemen op te lossen door het updaten drivers voor software compatibiliteit te maximaliseren , updaten tools en functies , het verwijderen van verouderde software en het optimaliseren van de manier waarop Windows omgaat middelen . Automatische beveiligingsupdates verminderen het risico van kwaadaardige wormen , virussen , key - logging en frauduleuze software die op uw PC zonder uw medeweten . Windows-updates om klanten te helpen beschermen tegen malware-bedreigingen door het houden van functies up -to - date .
Service Pack Updates

Service packs
( SP ) zijn een verzameling van fixes , patches en upgrades die al op prime prestaties van een besturingssysteem te behouden hebben getest . De twee belangrijkste vormen van service packs zijn cumulatief en incrementele . Cumulatieve service packs bestaan ​​uit alle oudere versie service packs die kunnen worden gebruikt door klanten die op zoek zijn naar een upgrade van een oudere SP om de nieuwste SP . Een incrementele service pack , ook wel bekend als een service release , bevat geen verbeteringen bevat en vereist een eerdere servicepack voor de installatie van een nieuw service pack te installeren . Deze service packs bevatten waardevolle plekken die beschermen tegen beveiligingsrisico's . Ze worden automatisch geïnstalleerd op Windows - gebaseerde systemen of handmatig geïnstalleerd door de klant , afhankelijk van de configuratie van het systeem .

Previous: Next:
  computer Upgrades
·Hoe te kopen meer RAM-geheugen…
·Hoe kan ik een Inspiron 537 Up…
·Hoe de RAM Limit Zoek op een c…
·Outlook reageert niet met XP 
·Hoe de ThinkPad T21 Upgrade 
·Hoe om te upgraden Socket 939 …
·Wat zijn de 5 onderdelen van d…
·Hoe te installeren stuurprogra…
·GT 240 512 Vs . 8800 GTS 512MB…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de batterij van uw Apple iPad uitbre…
Hoe om video te converteren naar Apple i…
Hoe u Windows Media video's converteren …
Hoe maak je een groep van e - mails met …
Vergelijking van de iPad naar de microco…
Hoe aan bladwijzers importeren van Windo…
De voordelen van een iPad 
De nadelen van een iPad 
  Hardware Articles
·Wat heb ik nodig om een laptop computer …
·ATI 4000 Vs . 5000 Series 
·Hoe maak je een screensaver verwijderen …
·Hoe maak je een Two - Wire Fan op uw com…
·Hoe te kopiëren van een cd die niet kan…
·Het verschil tussen Pixels & Dots Per In…
·Hoe de Lexmark E250D Problemen 
·SpeedFan herkent de processor 
·Beschrijving van Desktop & Laptop Comput…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com