Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Upgrades >> Content
Heeft een Three - Way SLI is Windows Vista ?
NVIDIA Scalable Link Interface ( SLI ) is een technologie die het mogelijk maakt een computer naar meerdere videokaarten tegelijk gebruiken . Door de kracht van de extra videokaart , kan een computer superieure prestaties in games dan het kon niet met slechts een kaart te bereiken . In 2007 , NVIDIA introduceerde een upgrade voor SLI genoemd drie-weg SLI die toegestaan ​​tot drie videokaarten . Drie-weg SLI kan gaming prestaties van een computer te verbeteren , maar het heeft een aantal eisen . Achtergrond

In een SLI configuratie , worden ten minste twee NVIDIA videokaarten geïnstalleerd in hetzelfde moederbord . De monitor is aangesloten op de " master" videokaart , die de gecombineerde output van alle videokaarten in SLI-configuratie wordt weergegeven . De videokaarten splitsen de werkdruk nodig om een ​​driedimensionale scène te maken door elke weergave een gedeelte van de scene voor te mengen voordat deze in een compleet beeld . Omdat de communicatie tussen videokaarten de data-overdracht bandbreedte van het moederbord zou kunnen overweldigen , video kaarten in een SLI configuratie rechtstreeks met elkaar communiceren via een speciale aansluiting heet een brug . Drie-weg SLI verhoogt gaming prestaties verder door het toevoegen van een derde videokaart aan de configuratie .
Besturingssysteem Eis

NVIDIA
drie - weg SLI vereist een computer met Windows Vista of hoger . Voor de beste prestaties op een Windows Vista-computer , downloaden van Microsoft -update 945149 , die de grafische werklast gelijkmatiger verdeelt op een computer met meerdere videokaarten .
Compatible Hardware
< br >

Three -way SLI nodig drie compatible videokaarten en een moederbord met een compatibele NVIDIA nForce -chipset . De NVIDIA nForce 680i en 780i chipsets ondersteunen drie-weg SLI . De compatibele videokaarten met ingang van maart 2011 zijn de NVIDIA GeForce GTX 260 , 280 en 285 , de GeForce 9800 GTX en de GeForce 8800 GTX en Ultra .
Voeding Vereiste

Drie high-power videokaarten creëren een ongelooflijke belasting op de voeding van de computer . Bovendien, elke videokaart vereist twee extra PCI Express stroomaansluitingen . Bij het bouwen van een computer voor een drie-weg SLI -configuratie , selecteert u een voeding met een maximaal nominaal vermogen van ten minste 1100 watt en zes extra PCI Express power connectors . De voeding kan hebben zes 6 - pins PCI Express-aansluitingen of vier 6 - pins aansluitingen en twee 8 - pins connectoren .

Previous: Next:
  computer Upgrades
·Hoe kan ik een Dell 8500 Proce…
·Hoe je het geheugen op een Asu…
·Hoe upgrade ik een Asus Proces…
·Wat is een PCI -kaart gebruikt…
·Hoe je IDE Drivers Update 
·Hoe maak je een Raid Controlle…
·Het upgraden van 1.7 Celeron M…
·Outlook reageert niet met XP 
·Kan de processor van de comput…
  Related Articles
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
Hoe maak je een tijdschrift lezen op iPa…
Hoe maak je de iPad gebruiken als een di…
Hoe maak je een GROOT iPad Screen Protec…
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe maak je een iPad verbinding met een …
Hoe maak je een iPad verbinding met een …
  Hardware Articles
·Hoe de Panasonic CF- 30 Keyboard Backlig…
·Hoe je het moederbord vervangen op een D…
·Hoe je iCal synchroniseren met een iPad …
·Hoe je bestanden van een RAW- Drive opha…
·Hoe Memory Upgrade over de Dell Latitude…
·Wat is het verschil tussen DDR , DDR2 , …
·Hoe je webcam Eigenschappen controleren 
·Hoe kan ik een HP 1200 serie printer Pro…
·Hoe je BIOS configureren 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com