Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Desktop Computers >> Content
Hoe je het moederbord vervangen op een Dell 4100
moederbord van uw desktop computer bevat alle van de verschillende havens wordt gebruikt om apparaten zoals een grafische kaart te verbinden . De Dell Dimension 4100 moederbord bevat vijf standaard PCI- slots en een AGP -slot voor uitbreidingskaarten . Als u wilt geavanceerde kaarten , zoals PCI - Express kaarten te gebruiken , moet u eerst het moederbord te vervangen . Omwisselen van de 4100 's moederbord vereist het verwijderen van alle huidige componenten aangesloten op het bord te verwijderen en opnieuw aan de nieuwe component. Wat je nodig hebt
kruiskopschroevendraaier
Vervanging moederbord
Toon Meer Aanwijzingen
1

Schakel de Dimension 4100 en haal elke kabel aangesloten op de computer . Positie van de 4100 op zijn kant met de linker zijpaneel toegang zichtbaar . Kopen van 2

Draai de schroef aan de achterkant van de zaak tegen de klok . Duw de vergrendelingen aan de boven-en onderkant van het scherm , schuif het paneel naar links en trek het paneel .
3

Zoek de serie van zes rechthoekige en horizontale sleuven voor uitbreidingskaarten aan de onderkant linkerkant van de 4100 's moederbord . Te beginnen met de bovenste uitbreidingskaart , gebruik dan een kruiskopschroevendraaier om de schroef waarmee de kaart aan de behuizing te verwijderen .

Grip 4 de voor- en achterkant van de kaart en trek de kaart direct omhoog en van de uitbreiding van de haven . Herhaal dit proces met de overgebleven uitbreidingskaarten .
5

Zoek de twee rechthoekige en verticale geheugenmodule poorten aan de rechterbovenhoek einde van het moederbord . Druk de plastic veiligstellen lipjes aan de boven-en onderkant uiteinden van beide groene geheugenmodules .

Grip 6 de bovenste en onderste uiteinden van de geheugenmodules en trek ze uit de module poorten . Zoek de plastic processor lijkwade , die is gepositioneerd aan de linkerkant van het geheugen poorten .

Druk op de lipjes aan weerszijden van de lijkwade 7 en trek de lijkwade uit het moederbord . Koppel de kabel die van het plein koelventilator op het moederbord . Duw de lipjes van de ventilator en verwijder de ventilator uit de computer .
8

Trek de klem houdt de vierkante metalen koellichaam op de processor . Verwijder het koelelement van de processor en leg het opzij . Trek de plastic socket connector balk aan de linkerkant van het plein processor .
9

Trek de processor uit haar moederbord socket . Vasthouden aan twee tegenovergestelde uiteinden van de processor , terwijl deze omhoog te trekken om te voorkomen dat buigen een van de pinnen .
10

Zoek de metalen voedingseenheid gemonteerd op de top - linker uiteinde van de zaak . Maak alle kabels van het einde van de voeding naar het moederbord .
11

Verwijder het moederbord montageschroef , die is gepositioneerd aan de onderste rechterkant van het moederbord links van de sleuven voor uitbreidingskaarten . Trek het moederbord naar rechts en verwijder het uit het geval van de computer .

Positie 12 het nieuwe moederbord in de behuizing . Zorg ervoor dat de uitbreidingsslots en de monitor poort line-up met de gaten aan de achterkant van de zaak . Vervang het moederbord bevestigingsschroef .
13

Monteer de processor , koellichaam , ventilator , lijkwade , geheugenmodules , uitbreidingskaarten en voedingskabels op het nieuwe moederbord . Vervang het zijpaneel en sluit alle kabels .

Previous: Next:
  Desktop Computers
·Hoe PC Restore Met Windows XP …
·Typische Stroomverbruik in een…
·Hoe maak je een PC Wireless Ad…
·Hoe te NIC drivers te installe…
·Hoe de Bezell eMachine W3400 S…
·Computer Voeding Wattage Berek…
·Specificaties voor de ZT Affin…
·Dell Dimension 2350 Onboard Au…
·Hoe je computers leren voor Fr…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Heeft Asus P4GBX Deluxe moederbord onder…
·Hoe je de harde schijf upgraden op een D…
·Hoe kan ik mijn BIOS Van Windows ? 
·Hoe het nu in Windows Als de muis niet w…
·Hoe maak je een cartridge te vervangen i…
·Hoe het opzetten van een printer af te d…
·Hoe de Microsoft LifeChat LX - 3000 Wire…
·Lengte van de Computer Paper 
·Hoe Laptop Memory Reinig 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com