Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Upgrades >> Content
Kan de processor van de computer worden vernieuwd ?
De processor , of de centrale verwerkingseenheid , is een van de belangrijkste en duurste componenten in een van de bestanddelen . Vervanging van de CPU van een computer met een oudere snellere model kan in sommige gevallen hogere prestaties doordat twee of drie keer . Echter, niet alle computer- processors worden opgewaardeerd , zodat je nodig hebt om een beetje onderzoek te doen om te bepalen of uw systeem geschikt is voor een processor upgrade . Processor Opties Upgrade

Afhankelijk van uw budget , kunt u kiezen voor de snelste processor die werkt met de bestaande moederbord , of het moederbord en het geheugen in de computer , of de snelste beschikbare processor , ook als dit betekent upgrading andere onderdelen ook. Als u wilt dat alleen de CPU te upgraden , moet u een vervangende CPU die past in de bestaande aansluiting op het moederbord te kiezen . Zelfs zo is, moet u uw moederbord documentatie controleren om ervoor te zorgen dat het moederbord daadwerkelijk ondersteunt uw gekozen CPU . Je zult waarschijnlijk merken dat u meerdere processors om uit te kiezen en , idealiter , moet u kiezen voor een dat de algehele prestaties van uw computer toeneemt met ten minste 15 procent .
BIOS
< br het tarief , in cycli per seconde , waarbij zij presteert basishandelingen - - als het moederbord >

de vervangende CPU moet dezelfde spanning en dezelfde kloksnelheid ondersteunen . Een moederbord kan in staat de ondersteuning van een snellere processor dan is geïnstalleerd , maar vereist vaak een upgrade van de software die de computer voor de operatie , die bekend staat als de basic input /output system voorbereidt . Kijk op de website van de fabrikant van het moederbord voor de nieuwste BIOS- updates voor het starten van een processor upgrade .
Voeding

Snellere processors doorgaans meer energie verbruiken dus , tenzij uw computer heeft al een goede kwaliteit , hoge - capaciteit voeding , het upgraden van de processor kan noodzakelijk upgraden van de stroomvoorziening . Als uw computer weigert op te starten of crasht vaak na een processor upgrade , dit is meestal symptomatisch voor de stroomvoorziening moeite om te gaan met de toegenomen vraag kracht .
Andere overwegingen

Houd in gedachten , ook , dat sommige fabrikanten van consumentenelektronica leerjaar computers gebruiken verschillende trucs om te upgraden van de processor in hun systemen zo moeilijk mogelijk . Deze kunnen omvatten het installeren van een aangepaste BIOS dat de processor snelheid beperkt , ongeacht welke snelheid het moederbord is eigenlijk in staat de ondersteuning , of verhullen van het merk en model van het moederbord . De redenering hierachter is simpel genoeg, fabrikanten willen dat je je moederbord en processor upgraden op hetzelfde tijdstip of , beter nog , koop een nieuwe computer in plaats van een upgrade van uw bestaande
< . br >

Previous: Next:
  computer Upgrades
·MOSFET Water Block Installatie…
·Wat goed is over quad-core pro…
·Hoe maak je een Water Cooling …
·Hoe je RAM upgrade niet herken…
·Pentium M Vs . Core Duo 
·Hoe te vervangen een i5 met ee…
·Hoe te installeren van een e -…
·Hoe een HP Compaq nc8430 noteb…
·Hoe de RAM te veranderen op ee…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
  Hardware Articles
·De Sibelius muzieknotatie software syste…
·Hoe het opzetten van een RDX 
·Hoe te terugdraaien BIOS -updates 
·Hoe je het papier uit een Brother 2170 
·Hoe af te nemen van het frontpaneel van …
·Hoe maak je een videokaart installeren i…
·Wat zijn rekenkundige instructies in mic…
·De installatie van de Raidmax RX - 700SS…
·Microsoft Webcam Is Wazig 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com