Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Over Printer Kabels
Printer kabels maken communicatie tussen de computer en de printer . U kunt printers met een server , een stand-alone computer , een gedeelde desktop computer of een docking station aan te sluiten. Printer kabels zijn er in verschillende soorten connector evenals verschillende lengtes . Functie

Printerkabels
toelaten gegevens en beeldtransmissies . Gegevens kunnen niet overdragen noch gaan door tussen de computers en de printer zonder de printer kabels .
Eigenschappen

Een printer bestaat uit connector " A " en aansluiting " B , " beide met elkaar verbonden door een kabel . Ofwel connector kan worden gemaakt van USB , serieel , parallel of firewire adapters op een of beide uiteinden . Daarom kunt u een printerkabel of beide connectors " A " en " B " gemaakt van USB , of een connector gemaakt van USB en de andere gemaakt van seriële adapter is te vinden. De seriële adapters worden geleverd met 6 - pins mannelijke en 4 - pins female connectors aan beide uiteinden . De 6 - pins male zal aansluiten op de achterkant van de computer en de 4 - pin female zal aansluiten op de achterkant van de printer .
Soorten

Er zijn verschillende soorten printer kabels - seriële kabels ( RS -232 , EIA - 422 ) , parallelle kabels , USB ( Universal Serial Bus ) kabels en firewire-kabel . De meest gebruikte printer kabels voor thuiscomputers zijn de USB-printer kabels. Ze zijn gemakkelijk te gebruiken en slechts behoeft te worden aangesloten inch Je hoeft niet te schroeven aan te draaien zoals in parallelle en seriële kabels . Echter , in grotere drukwerk behoeften , zoals in multi -user bedrijven , de seriële kabel of parallelle kabels zijn zeer algemeen . Kabels kan gaan van 2 meter tot 25 meter lang , in sommige gevallen zelfs langer .
Overwegingen

Sommige printers gebruikt in thuiskantoren en kleine bedrijven komen niet met seriële of parallelle kabel -verbindingen . Voor het huis of klein bedrijf , mag u niet nodig om een ​​enorme printer te krijgen , betekent het niet dat je een enorme printer voor uw huis of klein bedrijf niet kopen , maar als je weet dat je alleen maar hoeft te zeer paar pagina's af te drukken , dan een kleinere printer zal het prima doen . Bepalen hoeveel mensen en apparaten zal de printer te delen . Sommige gebruikers die dual -computers kan een Belkin box gebruiken om de printer met de printer aan te sluiten om de printer te gebruiken voor beide computers . U kunt ook het opzetten van een printserver om de server te verbinden met de printer kabel met de printer en het instellen van de andere computers te delen met klaagt de server door middel van netwerken . Bepaal de afstand van de locatie van de printer vanaf de computer . Je nodig zou hebben om een langere kabel op basis van de afstand te kopen .
Waarschuwing

Zorg ervoor dat u de juiste lengte van de printer kabels kiezen om uw computer te verbinden met de printer . Uw printer kabel mag niet hangen of bungelen in het midden van een kamer , waar het ongelukken kan veroorzaken . Laat voldoende ruimte voor de printer kabel te buigen op de hoek van de muur en dan gebruik maken van een nietpistool om ze vast te zetten . U kunt ook kabellijsten en bescherming , zodat de kabels niet interfereren met de doorstroming van het verkeer , waardoor de verbetering van de algehele uitstraling en het voorkomen van huisdieren van het kauwen op hen .

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe worden inktcartridges Rein…
·Hoe te wijzigen een Epson RX50…
·Canon BJC 2000 Printer Problem…
·Hoe te herstellen van een Cano…
·Hoe de inktcartridge Chip in e…
·Hoe te verwijderen en opnieuw …
·Hoe te Refill een Hp49 inktcar…
·Hoe maak je een Lexmark Z715 I…
·Hoe de printer X5270 Install 
  Related Articles
Informatie over de iPad 3G 
Raak Informatie over de iPad 
Hoe het opzetten van een printer op een …
Hoe kan ik een printer op een iPad Hook 
Hoe maak je een 3D-printer monteren op u…
Kunt u Haak een printer aan de iPad ? 
Hoe naar Mount een 3D-printer Dimension …
Hoe een printer te installeren op een iP…
Hoe kan ik een printer aan het werk Uit …
  Hardware Articles
·Problemen met een schijf - leesfout op e…
·Hoe maak je een GENTOUCH Problemen 
·Hoe de Xerox Phaser 6200 Problemen 
·Protocol voor NIH 3T3 
·Hoe maak je een Laserjet 1200 Clean 
·HP Business Inkjet 2800 Problemen 
·Gebruik van de Griffin PowerMate 
·Hoe maak je een Gateway E - 1600 -comput…
·Het toevoegen van RAM-geheugen van de en…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com