Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Over HP Laser Printer resolutie
Hewlett - Packard ( HP ) revolutie laser - printtechnologie met zijn eerste LaserJet printer in 1984 , biedt de consument een betaalbare , compacte printer die kwaliteit materiaal snel kon drukken . Begrip resolutie , evenals wat bijkomende factoren invloed op de kwaliteit van een afdruk , is van essentieel belang bij het winkelen voor een HP laserprinter of die van een andere fabrikant . De wetenschap achter Printer resolutie

HP
introduceerde het proces van het gebruik van lasers om kleine tonerstippen tegen het papier te smelten om een ​​beeld te produceren . De laserprinter die meer puntjes kunnen passen in een vierkante inch levert de helderste , scherpste beeld . Dit proces wordt gemeten met de waardering " dpi " of dots per inch . De dpi waardering van uw HP laserprinter heeft de grootste invloed op zijn resolutie
De resolutie Scale

HP- laserprinters zijn de standaard in resolutie - . En meest laserprinters voor thuis en het thuiskantoor werken binnen het bereik van 600-1200 dpi . De lagere-end 600 is meer dan voldoende voor de run - of-the - mill afdruktaak met tekst en eenvoudige afbeeldingen. Een hogere - end productie- printer , of een die kwaliteit graphics moet afdrukken , zou een resolutie van 2400 dpi omhoog .
More hebben is niet altijd beter

de meeste HP laserprinters bieden de keuze van het afdrukken met de terminologie die in feite betekent " goed, beter of best . " De exacte terminologie zal afhangen van de HP laserprinter die u selecteert . Hoe beter de kwaliteit , hoe hoger de resolutie en hoe meer inkt afdruktaak wordt gebruikt . Voor de meeste dagelijkse afdruktaken , bespaar jezelf wat inkt door het afdrukken met behulp van de " goede " keuze . Als u nodig hebt om een zakelijke brief afdrukt , overwegen om de optie "beter" . Als u nodig hebt om ingewikkelde afbeeldingen afdrukt of een foto afdrukt op fotopapier en je hebt een HP laserprinter die zegt het kan foto's afdrukken , kies dan de " beste " optie .
Andere factoren die Impact Print Quality

de inktcartridge die u selecteert u een grote invloed op de kwaliteit van uw foto , zelfs wanneer u werkt op een zeer hoge resolutie . Slechte kwaliteit inkt kan doorlopen op uw papier en hebben een negatief effect op het beeld dat u probeert af te drukken . Daarnaast is de printer papier speciaal ontworpen om de verschillen tussen de printer resoluties optimaliseren - om u te helpen de beste kwaliteit af te drukken , ongeacht de dpi van uw printer . Dit betekent dat normaal kopieerpapier goed zal werken voor laserprinters als u document exemplaren afdrukt . Als u op zoek bent naar iets meer substantiële , zoals een folder of brochure af te drukken , overwegen te investeren in de beste papieren .
Test , Test , Test

Ongeacht de resolutie over een HP laserprinter , is het altijd het beste om een monster af te drukken om te controleren of de printer kan voldoen aan uw verwachtingen . Individuele printers zijn mogelijk puntjes van verschillende afmetingen , sterktes en zelfs vormen te plaatsen op de pagina, die de manier waarop een pagina blijkt wanneer gedrukt zal beïnvloeden .

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe maak je een Compaq A900 pr…
·Epson Ink TO69 Refill instruct…
·Hoe maak mijn Lexmark X5150 Af…
·Hoe je een inkjetprinter opsla…
·Hoe je HP LaserJet printer Rol…
·Verbinding maken met draadloos…
·HP 98 Refill instructies 
·Instructies voor hoe te Refill…
·Printen met Alleen zwarte inkt…
  Related Articles
Informatie over de iPad 3G 
Raak Informatie over de iPad 
HP TouchSmart tm2t Vs . Apple iPad 
HP Slate vs iPad 
iPad Vs . HP TC1100 
Hoe te Zet een webcam op een HP Pavilion…
HP DC5000 Intel Desktop PC Specificaties…
HP Eva 4000 Voeding Specificaties 
HP Workstation Heatsink Kenmerken 
  Hardware Articles
·De Gemiddeld Laptop Specs 
·Hoe maak je een Lenovo LCD Draai 
·Atom D510 vs Atom 330 
·Color Laser Printer Developer Problemen 
·Hitachi LCD lamp Instructies voor vervan…
·Hoe te starten vanaf twee verschillende …
·Hoe te openen de zaak voor een Optiplex …
·Bluetooth- toetsenborden die werken met …
·Hoe te films te branden op een HP Pavili…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com