Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Waar kan je verkopen gebruikte printers
? Computergebruikers hun printers upgraden voor een verscheidenheid van redenen , ook al vele malen hun oude printers zijn nog bezig en nuttig . Voeg daarbij het feit dat de meeste elektronica bevatten schadelijke chemische stoffen en onderdelen die niet mag worden weggegooid onrechte , en je hebt een reden om niet weg te gooien uw oude printer , maar om er een nieuw huis te vinden . Online Veilingen

Met miljoenen producten te koop op een bepaalde dag en miljoenen gebruikers wachten tot die producten , zoals eBay en eBid zijn een goede plek om te beginnen proberen om uw printer te verkopen kopen . Voordat het te noemen , een zoekopdracht voor het modelnummer te zien wat anderen verkopen de printer , zet dan je eigen bedrijf dat of wedstrijden of beats die prijs . Notering op sommige veilingsites kost geld , en je moet ook alle bijbehorende vergoedingen , zoals een eindwaarde vergoeding te betalen .
Advertenties

Advertenties
bieden blootstelling aan potentieel duizenden kopers uw omgeving . Begin met sites zoals Craigslist.org of uw lokale krant , en zoeken naar model van uw printer . Als je merkt dat vergelijkbare printers te koop , draaien een advertentie van uw eigen en sloeg de prijs door een paar dollar tot een snelle verkoop te krijgen , of als je niet iets dergelijks vinden , bepaal uw eigen prijs gewoon om te zien of de printer zal verkopen . Als je geen aanbiedingen binnen een paar dagen , opnieuw aanbieden met een lagere prijs . Met Craigslist , is het vrij om items te koop plaatsen zodat u kunt blijven experimenteren met de prijs zonder uitgaven geen geld . Krant sites zullen waarschijnlijk een vergoeding .
Electronics Recyclers

Als uw gebruikte printer niet werkt of heeft consistente problemen , zal je waarschijnlijk niet in staat om veel geld te verdienen door de verkoop het. Maar je kunt nog steeds houden van het bezetten van een stortplaats door recycling van het lokaal . De Telecommunications Industry Association (link in Resources ) biedt een uitgebreide lijst van plaatsen die oude elektronica in elke Amerikaanse staat recyclen , samen met contactinformatie en welke soorten elektronica elk zal accepteren .
Freecycle

Als je niet bezig met contant geld en wil gewoon een nieuw huis te vinden voor die oude printer , de Freecycle netwerk (link in Resources ) biedt een grote gemeenschap van gebruikers die items gratis aan te bieden , die zijn op zoek naar gratis artikelen of die geïnteresseerd zijn in de handel in items met geen geld betrokken . Met meer dan 8 miljoen leden wereldwijd , je bent waarschijnlijk een groot genoeg lokale groep aan iemand anders bereid is om te ruilen voor een printer of het verwerven van een gebruikte printer gratis te ontdekken .
Overwegingen < br >

Voordat u probeert uw gebruikte printer verkopen , het testen om te zorgen dat de aan -en prints pagina's correct te maken . Verzamel alles wat de printer nodig heeft om te werken , waaronder de stroomadapter , de kabels , de originele driver cd ( hoewel de meeste printerstuurprogramma's kunnen gratis worden gedownload op het internet ) en de inktcartridges , indien van toepassing .

Ook melden potentiële kopers van alle eigenaardigheden van de printer kan hebben , of de inkt is opgenomen , en welke toestand ze kunnen verwachten om de printer inch ontvangt als u de printer moet vervoeren, is het omsluiten het in voldoende verpakkingsmateriaal ( zoals schuim en noppenfolie ) om ervoor te zorgen dat de koper ontvangt in werkende staat .

Previous: Next:
  computer Printers
·Wat is rustiger met verschille…
·HP 4160 Aanwijzingen 
·Hoe om terug te keren een defe…
·Hoe maak je een Laserjet Probl…
·Wat zijn Computer Plotters ? 
·Hoe kan ik mijn printer Via Bl…
·Hoe u de HP Officejet Pro K550…
·Hoe kan ik een printer driver …
·Hoe maak je een Ricoh FT 3213 …
  Related Articles
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Kun je meer dan een applicatie Open op e…
Where Is Kobo opgeslagen op een iPad ? 
Hoe kan ik opnemen op een iPad ? 
Hoeveel geheugen Mocht U krijgt op een i…
Kan de iPad Lees PDF's ? 
Kan ik Excel gebruiken met een iPad ? 
Kunt u Dingen Opslaan om de iPad ? 
Kunt u Skype op een iPad ? 
  Hardware Articles
·Wat er aansteekt OTA ? 
·Hoe maak je een laptop of een notebook 
·Hoe een printer te houden van Overschake…
·Matrox G400 Specificaties 
·Hoe te Components Match bij het bouwen v…
·Hoe je PC Overclock RAM 
·Hoe maak je een T61 Touchpad Problemen N…
·Hoe kan ik Identificeer een Printed Circ…
·Hoe je naar het moederbord van een Dell …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com