Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Heeft u behoefte aan een router met een WiFi laptop printer
? Een draadloze netwerkinterface in uw huis of kantoor met uw WiFi - enabled laptop en printer biedt het voordeel van mobiliteit , evenals het gemak van het niet nodig om kabels lopen om alle stukken apparatuur . Het bepalen van de apparatuur die u nodig hebt om uw draadloze netwerk functie soepel en effectief te maken zal het proces veel eenvoudiger te voltooien . WiFi-netwerken

De algemene voordeel bij de vaststelling van draadloze netwerken tussen laptops en printers is het voordeel van de mogelijkheid om middelen te delen met andere computers op het netwerk . Evenals de mogelijkheid om de printer mogelijkheden te delen , middelen zoals gedeelde Internet- verbindingen en het delen van bestanden kan enorme voordelen bieden aan woningen en kantoren . Om een volledig functionerende draadloos netwerk, de opname van een router helpt om de connectiviteit van alle stukken computerapparatuur handhaven . De opname van een draadloze router staat biedt ook het voordeel van het leveren van internetverbindingen via draadloos signaal naar alle computers met toegang tot het netwerk .
Wireless Security

Evenals verbinding biedt mogelijkheden om meerdere computers en de mogelijkheid om middelen te delen , routers ingeschakeld draadloze biedt het extra voordeel van beveiliging . Draadloze signalen zijn die het risico lopen onder infiltratie van ongewenste personen die toegang hebben tot persoonlijke informatie te krijgen , of gebruik prive- internetverbindingen om illegale activiteiten waarvoor u verantwoordelijk kunnen worden gehouden plegen. Om uw persoonlijke gegevens te beveiligen , voorzien van een router die firewall bescherming tegen potentiële hackers biedt is een essentieel stuk van de apparatuur in uw huis of kantoor draadloos netwerk .
Verbinding
< br >

Huidige modellen van WiFi- enabled printers hebben een touch toegang opgenomen , zodat de printer op het draadloze netwerk , dat is opgericht door een router te vinden . Om uw draadloze laptop of andere computer op het draadloze printer aan te sluiten , zal noodzakelijk printerdrivers eerst op het systeem zijn geïnstalleerd . Na de installatie van noodzakelijke drivers op uw computer systeem , volgt u de stap voor stap wizard om een nieuwe printer toe te voegen aan uw computer . Toegang tot de optie die de computer vertelt om te zoeken naar printers die beschikbaar zijn via het netwerk of draadloos in staat te stellen de informatie over de draadloze printer te halen .
Zonder een router

Due om veiligheidsredenen het is gewoonlijk niet aanbevolen voor u om rechtstreeks verbinding met een draadloze printer verbind de zekerheid door een draadloze router . Echter , in situaties waarin een router niet nodig is om internetverbindingen of toegang tot meerdere computers te bieden , de toegang tot een draadloze printer kan rechtstreeks via de interface van de printer installatiewizard worden vastgesteld . Aangezien de meeste draadloze printers zijn bedoeld voor gebruik met routers kunnen gebruikers ondervinden meer problemen met verbindingen WiFi printers wanneer een router niet in het draadloze netwerk . Specifieke connectiviteit kwesties moeten worden behandeld door middel van referentiematerialen verkregen met de draadloze printer .

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe kan ik een Lexmark X4690 P…
·Hoe de Brother MFC -printer tr…
·Hoe de cyaan Laser Scanner Ver…
·Hoe kan ik een Lexmark x1185 D…
·Hoe kan ik Verplaats de printk…
·Wat is het verschil tussen TN3…
·De Print Spooler blijft niet o…
·Hoe maak je Color Laser Toner …
·Hoe maak je een Epson T11 Rese…
  Related Articles
Kun je meer dan een applicatie Open op e…
Hoeveel geheugen Mocht U krijgt op een i…
Hoe maak je een harde reset op je iPad 
Kunt u Dingen Opslaan om de iPad ? 
Kunt u Skype op een iPad ? 
Kunt u lezen eBooks op de iPad ? 
Kunt u gebruik maken Word op de Ipad ? 
Wat doet Jailbreaking een iPad doen? 
Hoe zet je de homepage voor een iPad 
  Hardware Articles
·Voordelen en nadelen van Micro 
·Hoe de DIMM -kaart vervangen op een Dell…
·Hoe je de harde schijf opnieuw te format…
·Hoe te verbinden Twee Cisco routers Back…
·Waarom heeft een touchpad alleen werken …
·Wat is een veilige manier om Computerond…
·Hoe maak je een Canon FB630U scanner ins…
·Hoe te vergelijken Desktop Computers 
·Geschiedenis van computers in de jaren 1…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com