Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
HP Photosmart 7260 afdrukinstructies
De HP Photosmart 7260 is een thermische inkjet printer geschikt voor gebruik in een kantoor aan huis of een kleine zakelijke omgeving . Het is ontworpen voor foto - kwaliteit documenten met een resolutie afdrukken tot 4800 x 1200 dpi . De 7260 is compatibel met zowel Windows-als Macintosh -computers , als alternatief , kunt u foto's op het apparaat direct van een geheugenkaart af te drukken . Via Computer

Afdrukken
van de Photosmart 7260 is eenvoudig , hoewel de stappen die iets afwijken van het ene besturingssysteem naar het andere . Eerste , bevestigen dat uw printer rechtstreeks is aangesloten op de computer via USB -kabel ; u de printer niet aansluiten op een USB-hub of ander extern apparaat als dit kan zijn vermogen om goed te functioneren belemmeren . Vervolgens , als je dat nog niet hebt gedaan , installeert u de printersoftware op uw computer met behulp van de cd die bij de printer
kwam (als u niet langer deze CD kunt u een installer rechtstreeks downloaden vanaf de website van HP ) .

Zodra de printer goed is aangesloten en de driver -software is geïnstalleerd , opent u het document dat u wilt afdrukken . Open het menu " File " en selecteer de optie label " Afdrukken. " Als u Windows gebruikt , voert u het aantal exemplaren dat u wilt maken en klik op de knop "Properties" aan te passen als het papierformaat en de afdrukkwaliteit . Als u gebruik maakt van een Apple-computer , selecteer " Pagina-instelling " en kies " photosmart 7200 series " van de " Format voor " pop - up menu , maak eventuele aanpassingen , klik op "OK " en selecteer " Print" uit het menu " File " . Klik op de "Print" of " OK " om te beginnen met het afdrukken van uw document .
Via de geheugenkaart

u wilt afdrukken vanaf een geheugenkaart , beginnen met het plaatsen van de kaart in de sleuf die overeenkomt met het type geheugenkaart dat u gebruikt . Als de kaart niet gemakkelijk ingaat , bevestigen dat u de juiste sleuf en dat de kaart in de juiste richting , niet proberen om de kaart te hard in een sleuf . Zodra de kaart op zijn plaats is , kiezen welke afdruk die u wilt genereren : 4 x 6 inch foto of een fotocollage van vier of negen foto's op een vel ( afhankelijk van of u afdrukt op 4 x 6 inch of Letter-formaat ) . Uw keuze zal bepalen of u gebruik maken van " Print 4 x 6 Foto's " of " Print Photo Collage ' als uw printknop .

Als u bepaalde foto's op uw geheugenkaart om af te drukken hun stempel hebben gedrukt en u wilt alleen de af te drukken , of als u geen gemarkeerde foto's op de kaart , drukt u op de knop Afdrukken dat overeenkomt met uw keuze. Als je foto's hebt gemarkeerd , maar wilt u alle foto's op de kaart af te drukken , drukt u op "Annuleren " , gevolgd door de juiste knop Afdrukken . Als je geen gemarkeerde foto's en willen alleen de nieuwste afbeeldingen af ​​te drukken , houdt u de afdruk knop vijf seconden ingedrukt . U kunt afdrukken op elk gewenst moment stoppen door op de knop "Annuleren " .

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe je HP 7410 printers instal…
·Hoogst gewaardeerd Remanufactu…
·Inkt Refill Instructies voor d…
·Hoe kan ik een Sharp Laser Pri…
·Hoe een Okidata printkop Verva…
·Wat zijn de oorzaken Laser Ton…
·Hoe maak je een pagina Test op…
·Hoe de driver installeren voor…
·HP 6480 Papierstoring Probleem…
  Related Articles
HP TouchSmart tm2t Vs . Apple iPad 
HP Slate vs iPad 
iPad Vs . HP TC1100 
Hoe te Zet een webcam op een HP Pavilion…
HP DC5000 Intel Desktop PC Specificaties…
HP Eva 4000 Voeding Specificaties 
HP Workstation Heatsink Kenmerken 
Specificaties voor een HP xw6600 
HP XW4300 Specs 
  Hardware Articles
·Hoe maak je een trackpoint Vervang 
·Hoe te Opgeslagen bestanden zoeken op ee…
·Hoe de cd die bij de Acer Aspire 5534 
·Mini Laptops Vs . Reguliere Laptops 
·Verschil tussen A4 Papier & A3 Papier 
·Dell D600 Moederbord Specificaties 
·Hoe te verwijderen Linksys Software 
·Hoe maak je een Canon MP190 Cartridge Ch…
·Hoe de Canon Pixma MP520 Test 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com