Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
HP Printer Help
HP printers van oudsher een van de meest populaire keuzes voor zowel thuis en op kantoor. Voor het grootste deel , kan de inkjet , laser- jet en foto printers van Hewlett Packard jarenlang een probleemloos gebruik , maar het is nog steeds belangrijk voor printer eigenaars om te weten wat te doen als er iets mis gaat . Door het hebben van een aantal basisvaardigheden probleemoplossing , kan printer eigenaars zelf bespaart een hoop tijd , moeite en geld . Papierstoringen

Papierstoringen behoren tot de meest frustrerende van alle problemen met de printer , maar ze kunnen ook het makkelijkst te repareren . Als uw printer is voortdurend storen , de eerste stap is om te bepalen welke lade het probleem zich voordoet . Als u werkt met een MultiTray laser jet printer , probeer dan uit te trekken een van de bakken en het verzenden van een afdruktaak naar de printer . Duw vervolgens de lade in en trek de andere. De kans groot dat het papier zal worden beperkt tot een enkele lade. Dat vertelt u dat de printer rollen waarschijnlijk worden gedragen op het probleem lade. Trek de lade voorzichtig uit totdat deze stopt , til de lade en trek het voorzichtig uit de printer . Kijk voor de grijze rollen in de printer , vervang ze dan door nieuwe en schuif vervolgens de printer weer in de printer .
Inkt wrijven Uit

Als de printer lijkt te goed werken , maar de inkt laat los wanneer u het papier aanraakt , de meest waarschijnlijke oorzaak is een slechte of versleten fuser cartridge . In de meeste gevallen zal de fuser cartridge zich aan de linkerzijde van de printer als u het toestel gekeerd . Voor het vervangen van de fuser , gewoon de deur aan de linkerzijde van de printer te openen , zoek de fuser en zoek naar de blauwe hendels , dat het op zijn plaats houden . Pop die blauwe handvatten naar beneden en schuif voorzichtig de fuser uit de printer . De fuser is zeer heet zijn , dus is het een goed idee om de printer afkoelen voordat u de fuser te vervangen . Nadat de oude fuser is verwijderd , kunt u schuift gewoon de nieuwe fuser in de printer totdat deze vastklikt en trek de blauwe handvatten tot deze vastklikt .
Pulling Too veel Sheets

een van de meest voorkomende problemen met HP inkjetprinters
is dat ze zullen soms meer dan een vel papier te trekken op een moment . Dit kan leiden tot papierstoringen en andere problemen , dus is het belangrijk om het probleem zo snel mogelijk te pakken . De eerste en eenvoudigste manier om dit probleem op te lossen is om al het papier uit de papierlade te verwijderen en waaier deze . Het vocht in papier, kan het aan elkaar plakken , vooral als er veel vocht in de lucht . Als dit niet het probleem oplossen , verwijdert u de lade en kijk naar de rollen in de lade. Als de rollen glad versleten zijn , kunnen zij niet in staat zijn om het papier te trekken door goed . Als dit het geval is , het vervangen van de rollen zou het probleem moeten oplossen.

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe kan ik een MX860 installer…
·Hoe een HP Color LaserJet 4500…
·Het instellen van de resolutie…
·Hoe kan ik een HP LaserJet 410…
·Hoe kan ik een HP 15 Cartridge…
·Wanneer te wijzigen Toner in e…
·Gezondheidsrisico's van Laser …
·Problemen met de HP 3915 print…
·Canon Pixma MP480 Specificatie…
  Related Articles
Hoe het opzetten van een printer op een …
Hoe kan ik een printer op een iPad Hook 
Hoe maak je een 3D-printer monteren op u…
HP TouchSmart tm2t Vs . Apple iPad 
HP Slate vs iPad 
iPad Vs . HP TC1100 
Kunt u Haak een printer aan de iPad ? 
Hoe naar Mount een 3D-printer Dimension …
Hoe maak je een iPad gebruiken om te hel…
  Hardware Articles
·Hoe de EyeToy voor Windows Vista Install…
·Wat is het echte verschil tussen TI 83 &…
·Hoe de processor te upgraden op XPS M133…
·Problemen met een Dell V305 
·Hoe maak je verbinding met een USB-harde…
·Hoe een printer te installeren op een dr…
·Hoe maak je een NetGear MA111 Install 
·Wat heb je nodig voor een Kindle Als u n…
·Hoe een HP 500 printer te installeren 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com