Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Problemen op te lossen
afdruktaken , ongeacht welk type , niet kon worden gedaan zonder cartridges . Printer cartridges bevatten de inkt gebruikt bij het afdrukken , en ze de inkt ook houden van het krijgen van droog . Er zijn tijden , echter, wanneer printercartridges tegenkomen problemen die die moeten onmiddellijk worden opgelost om de kwaliteit printopdrachten blijven en de conditie van de printer te beschermen . Problemen

Een gemeenschappelijke printer cartridge probleem
is wanneer de inkt snel droogt voordat het patroon is verzegeld tijdens de productie . Hierdoor krijgt de gebruiker een gestreepte afdruk omdat een klein deel van de cartridge mondstuk verstopt . Een ander probleem is wanneer de printer kop begint te jammen omdat de cartridge probeert om een ​​afdruk te produceren , zelfs als de inkt in heeft uitgedroogd .
Symptomen

Afgezien van gestreepte of oneffen prints , kan cartridge problemen worden gedetecteerd wanneer klanken en geluiden tijdens het printen kunnen worden gehoord . Inkjet -en laser- jet printers meestal printen rustig , in tegenstelling tot hun dot matrix tegenhangers . Wanneer ze beginnen het maken van geluiden , betekent dit dat er een probleem is met de cartridge en de printkop wordt een moeilijke tijd extraheren inkt .
Problemen

Toen probleemoplossing printer cartridge problemen , is het raadzaam om alle tape hebben en kunststof kappen voordat u een procedure verwijderd . Sommige problemen worden veroorzaakt wanneer deze zegels intact worden gelaten . Het is pas wanneer ze worden verwijderd, kan de cartridge goed werken .
Cleaning

Wanneer herpositionering procedures niet werken , de cartridge kan worden in de behoefte van de reiniging . Met behulp van een wattenstaafje gedept in alcohol , het reinigen van de metalen strips van de cartridge en de printkop . Residu en opgedroogde inkt kan de oorzaak van verstopping en afdrukken problemen. Als regelmatig schoonmaken niet werkt , voert een cyclus reinigen door middel van spoelen van de printkop met water en ammonia te helpen de prestaties van de printer te verlichten .
Tips

bij het vervangen van cartridges , gebruiken nieuwe producten en niet bijgevuld items . Nagevulde cartridges kan zijn beschadigd of versleten geleiders die , op hun beurt , maken het moeilijk voor de printkop te lezen . Vanwege dit , de prints verliezen hun kwaliteit , en de printkop kan oplopen schade .

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe maak je een Print Reken op…
·Hoe printer inkt Store 
·HP Laserjet Lip probleemoploss…
·Hoe de 2600N Toner Chip Reset 
·Hoe maak je een Lexmark T640 F…
·Instructies voor het installer…
·Hoe om te controleren Ink Leve…
·Hoe de HP PSC 1510 
·Hoe maak je een seriële print…
  Related Articles
Hoe je iPad Touchscreen Problemen oploss…
Hoe het opzetten van een printer op een …
Hoe kan ik een printer op een iPad Hook 
Hoe maak je een 3D-printer monteren op u…
Hoe je iPad WiFi- problemen op te lossen…
Kunt u Haak een printer aan de iPad ? 
Hoe naar Mount een 3D-printer Dimension …
Hoe een printer te installeren op een iP…
Hoe kan ik een printer aan het werk Uit …
  Hardware Articles
·Hoe te herstellen SD Pictures 
·Hoe je uitschakelen Verizon Wireless Aut…
·HP Laserjet 6P Specificaties 
·Hoe wordt een joystick als een toetsenbo…
·Definitie van Tunnel RAM 
·Symbolen gebruiken Keyboards 
·Wat is CPU Ratio ? 
·Hoe maak je een volledig scherm op een M…
·Hoe Telefoon Lines converteren naar PRI 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com