Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Kenmerken van Printers
Computers worden geleverd met hardware en software . Software omvat het besturingssysteem en de programma's die u werkt, zoals Microsoft Word . Hardware is de computer zelf en de bijbehorende randapparatuur . Een van de meest gebruikte randapparaten de printer . Dit apparaat neemt uw computergegevens en produceert een papieren document . Printers variëren in grootte, vorm en snelheid , maar ze hebben een aantal dingen gemeen . Praten met elkaar

Computers
vertellen allemaal de printer wat u wilt afdrukken via een interface . Deze interfaces kan een kabel aangesloten op de computer of een draadloze verbinding. De printer drukt niet af op zijn eigen. Het moet worden verteld wat woorden , foto's , afbeeldingen of illustraties die u wilt afdrukken .
Dots voor U

U kunt drie basistypen van printers vinden op de markt en ze gebruiken allemaal puntjes om uw woorden en beelden verschijnen op uw papier . Impact printers , zoals de daisy - wiel en dot matrix printers maken gebruik van kleine pinnen om te staken via een geïnkt lint om vorm stippen . Inkjetprinters spuiten sneldrogende inkt stippen op het papier , terwijl laserprinters gebruiken lasertechnologie te stippen smelten op je papier.
DPI

Als u vertellen uw computer te printen , de printer probeert de resultaten van wat u op uw beeldscherm produceren . Printers verschillen in de kwaliteit van dots per inch of DPI , dat ze kunnen afdrukken . Meer dots per vierkante inch van de printer ook resulteert in een betere kwaliteit van de afgedrukte uitvoer produceren . Een laser printer , zoals de Hewlett - Packers LaserJet P1006 , kan afdrukken 600 bij 600 DPI of 360.000 dots per vierkante inch .
Hard Copy

Alle printers heb iets nodig om af te drukken op een fysieke kopie van wat u op uw monitor aan te geven . Papier behoeften variëren van printer tot printer , en sommige printers zijn meer flexibel met wat papier dat u kunt gebruiken in hen . Bijvoorbeeld , een specialiteit fotoprinter zoals de Canon PIXMA iP100 Mobile Photo Printer , vereist speciale fotopapier om de kwaliteit foto's te printen .
Memory

Sommige printers bevatten ook geheugen hardware. Impact printers , zoals de dot matrix printer , meestal geen geheugen , maar inkjet-en laserprinters vaak doen. Printer geheugen wordt gebruikt om afdruktaken te slaan terwijl de computer blijft werken . Een grote buffer of het geheugen in een printer kunt u uw werk voort te zetten zonder te hoeven wachten tot er iets af te drukken .

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe maak je een Brother MFC - …
·Hoe kan ik dit oplossen een in…
·Hoe maak je Refill een Canon M…
·Hoe kan ik een printer spooler…
·Problemen met een HP Laser Jet…
·Inkjet Vs . LaserJet printers 
·Hoe maak je Refill een Lexmark…
·Afdrukken op indexkaarten Met …
·Hoe de Mark Encoder Clean op e…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de batterij van uw Apple iPad uitbre…
Hoe maak je een groep van e - mails met …
Vergelijking van de iPad naar de microco…
De voordelen van een iPad 
De nadelen van een iPad 
Hoe maak je een zachte reset van een iPa…
Afmelden bij van Twitterrific op een iPa…
Instructies voor het gebruik van een iPa…
  Hardware Articles
·Hoe je RAM-geheugen installeren in een i…
·Hoe uit elkaar te halen een G35 Laptop 
·Lijst met PCI-apparaten 
·Hoe kan ik een HP Photosmart C3180 Probl…
·Hoe te Bluetooth Toevoegen aan mijn 1000…
·HP Pavilion n5170 Specificaties 
·Hoe te verbinden twee pc's met een USB 
·Hoe je digitaal opnemen met een webcam 
·Hoe je eReader installeren op een Palm T…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com