Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Problemen met een HP Laser Jet P2015dn Printer
Laserprinters , zoals de HP Laser Jet P2015dn kan een uitstekende service bieden voor een redelijke prijs , maar de totale kosten van het toestel omhoog gaat aanzienlijk als professionele service nodig is . Als u de vaardigheden die nodig is om het oplossen van problemen en het oplossen van algemene problemen met de HP Laser Jet P2015dn , kunt u bespaart jezelf een hoop geld en houd uw printer soepel . Wat je nodig hebt
Printer
Tonercartridge
Fuser
Kleine stofzuiger Briefpapier
Toon Meer Aanwijzingen
1

Zet de printer uit en open de tonercartridge deksel . De tonercartridge is gelegen aan de voorzijde van het apparaat , en is toegankelijk door de voorklep open. Verwijder de tonercartridge en leg deze weg op een plastic zak of een groot vel papier . Laat de cartridge om te zitten voor een paar minuten , daarna controleren op eventuele lekken tonerpoeder . Als de tonercartridge lekt , moet het in een keer worden vervangen , omdat de losse toner de gehele papierbaan kan vervuilen .

Vacuum 2 alle toegankelijke gebieden van de printer met een kleine stofzuiger . De binnenkant van de printer wordt geopend door het openen van de voordeur . Zodra de voordeur open is , het gehele interieur van de printer toegankelijk is . Gebruik het type stofzuiger gebruikt om computer onderdelen te reinigen . Verder reinigen van de printer totdat al het papier stof , toner poeder en andere residu is verwijderd .
3

Open de fuser deksel aan de achterkant van de printer en zoek de fuser cartridge . De fuser is zeer heet , en je kunt het herkennen zowel door de hitte en de aanwezigheid van waarschuwingslabels waarschuwen van hoge temperaturen .
4

Zoek de kleine lipjes aan beide zijden van de fuser cartridge en spiegelen ze naar beneden . Deze tabs zijn groen van kleur , en ze zijn gelegen op ongeveer 1/2 " in aan beide kanten van de cartridge . Kijk voor het vastgelopen papier . Als er een verstopping in de papierbaan , zal het papier kreukt langs de fuser cartridge . Verwijder alle vastgelopen papier uit de printer .
5

Trek elke papierlade uit de printer en de ventilator die het papier voorzichtig . HP printers zijn zeer gevoelig voor vocht in het papier , en dat vocht kan meerdere vellen leiden tot plakken aan elkaar .
6

Vervang het papier , maar alleen de papierlade vullen halverwege . Over- vullen van de bak kan ook leiden tot het papier aan elkaar plakken . Zorg dat de papiergeleiders worden ingesteld voor het papierformaat u gebruikt , namelijk 8 1/2 " x 11 of Legal-formaat .

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe maak je een Lexmark P4350 …
·Hoe een HP 610 Problemen 
·DIY : het navullen van inktcar…
·Soorten printservers 
·Problemen met geen kleur op ee…
·Hoe maak je automatisch reinig…
·HP Photosmart D5160 Printer Pr…
·Hoe maak je een Canon MP450 In…
·Waarom wordt niet opnieuw gevu…
  Related Articles
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
Hoe maak je een tijdschrift lezen op iPa…
Hoe maak je de iPad gebruiken als een di…
Hoe maak je een GROOT iPad Screen Protec…
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe maak je een iPad verbinding met een …
Hoe maak je een iPad verbinding met een …
  Hardware Articles
·Hoe de Visual resetten op een iPod Touch…
·Hoe kan ik Problemen met een Designjet 6…
·Hoe te Overclock een Compaq Evo D500 
·Wat is OSD Ondersteuning & Wat betekent …
·Hoe maak je een NEC PowerMate Herstel 
·Hoe te Overclock uw Mobility Radeon graf…
·eSlick Vs . Kindle 
·Hoe te vullen uw LC51 Brother inktcartri…
·Wat zijn de voordelen van Dual Videokaar…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com