Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Printer Memory Types
Upgraden van het geheugen van de printer of het installeren van extra geheugen verhoogt de snelheid en de functie van uw pc , verhoogt de snelheid van afdrukken , zorgt ervoor dat grotere bestanden kunnen worden afgedrukt met gemak , laat de toepassing verwerking efficiënter te laten verlopen en verbetert de algehele productiviteit . Het uitbreiden van de printer kan de levensduur van de printer uit te breiden en helpt te houden met hogere eisen . Single In-Line Memory Module

Single in-line geheugenmodules ( SIMM ) zijn hetzelfde type geheugen wordt gebruikt in computers . Echter, dit betekent niet dat ze uitwisselbaar zijn . Beoordelen de documentatie van uw printer om te bepalen welke geheugenkaart best geschikt zou zijn voor uw geheugen upgrade . SIMM gekocht kan worden met pariteit of non - parity geheugen en , afhankelijk van de printer wordt gedaan, kan specifieke vormen van geheugen , waaronder synchroon dynamisch willekeurig toegankelijk geheugen ( SDRAM ) , dynamisch willekeurig toegankelijk geheugen ( DRAM ) of uitgebreide data output willekeurig vereisen - access memory ( EDO RAM ) .

U kunt bepalen of uw printer neemt pariteit of non - parity geheugen door het tellen van het aantal geheugenchips op de module . Als het negen of 18 identieke geheugenchips , heeft pariteit . Als het heeft vier of acht of 16 identieke geheugenchips , heeft het geen pariteit .

SIMM prijzen
variëren op basis van de prestaties snelheid en het aantal megabyte geheugen . Snelheid wordt gemeten in nanoseconden ( miljardste van een seconde ) , en de productiviteit tarieven variëren van 60ns tot 80ns . Een SIMM zonder pariteit kan aanzienlijk goedkoper .
Proprietary Memory Modules ( PMM )

Dit type geheugenkaart is speciaal gemaakt voor een bepaald item . Vanwege het specifieke karakter van deze soorten , ze zijn vaak duurder dan SIMM -kaarten te zijn . Proprietary geheugenmodules ( PMM ) kosten $ 100 en meer .
Dynamic Random - Access Memory

Dynamic Random Access Memory ( DRAM ) is verouderd , zoals 2010 , omdat het een oude vorm van het opslaan van informatie die vaak lager is dan het gemiddelde RAM . Het is in veel gevallen vervangen door verlengde gegevensuitvoer die sterker en sneller .
Overwegingen
p Het is overbodig ( en onmogelijk is ) meer dan voegen 16MB geheugen aan de printer , afhankelijk van de Smart Computing website . Laser printers zijn de enige soort printers die opgewaardeerd geheugen te accepteren . Inkjet printers dus niet aanvaarden extra geheugen .

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe kan ik een HP Officejet Pr…
·Hoe u de HP DeskJet 3820 Insta…
·Hoe maak je een Laserjet 1022 …
·Hoe je het leven van een Broth…
·Hoe te Folie Afstuderen Uitnod…
·Hoe maak je verbinding een par…
·Hoe afdrukken van een fotoalbu…
·Hoe controleert de inktniveau …
·Hoe een inkjet cartridge Reini…
  Related Articles
Hoeveel geheugen Mocht U krijgt op een i…
Hoe het opzetten van een printer op een …
Hoe maak je verbinding een Memory Stick …
Hoe kan ik een printer op een iPad Hook 
Hoe maak je een 3D-printer monteren op u…
Soorten iPad Styluses 
Soorten iPad 
Video Bestandstypen voor de iPad 
Kunt u Haak een printer aan de iPad ? 
  Hardware Articles
·Hoe te Boeken Van een Kindle Fire Cloud …
·Hoe om te weten wanneer mijn Apple garan…
·Flash Drive Tips & Tricks 
·Hoe maak je Sluit een toetsenbord op een…
·Hoe kan ik een AC -adapter repareren 
·Hoe te weten hoeveel slots voor RAM I Ha…
·Hoe kan ik een HP Photosmart Vervang 230…
·Hoe te DDR2 Memory Upgrade op een laptop…
·Hoe maak je een DDR2 RAM Upgrade 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com