Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Papier worden niet ingevoerd in een HP Deskjet 450
Een van de meest voorkomende klachten van de HP DeskJet 450 printer model is dat het papier niet in de printer . U kunt uw printer brengen naar HP service centers voor hen om het probleem oplossen voor u gratis . Echter, als uw garantie al is verlopen moet je betalen voor de reparaties . Om geld te besparen , kunt u dit probleem zelf oplossen zonder dat u een computer technicus bellen of printer apparaat je te vervangen . Wat je nodig hebt
schroevendraaier
Clean microvezeldoeken
Rubber rolreiniger
Toon Meer Aanwijzingen
1

Koppel de printer en zet hem ondersteboven op een tafel . Kijk voor een lange gat op de bodem die een schroef huisvest . Draai deze schroef en zet het op een plek dat het niet zal verdwalen . Zet de printer rechterzijde weer . Kopen van 2

Verwijder alle vergrendelingen rond het midden van de printer dat de top te houden tot op de bodem . Wrikken de bovenkant van de printer uit de buurt van de bodem voorzichtig met de schroevendraaier .
3

Verwijder de cluster schakelaar boven op de printer . De switch cluster t wordt op zijn plaats gehouden met een schroef en twee vergrendelingen . Verwijder de schroef met de schroevendraaier en de vergrendelingen .
4

Haal voorzichtig de dirigent strip van de bovenkant van de printer . Vervolgens sluit u de voorklep van de printer . Je moet nog steeds zien de binnenkant van de printer .
5

Bevochtig een microfiber doek met de rubberen rol schoner . Veeg en reinig de binnenkant van de printer met de doek , zoals de printer rollen en de cartridges . Besteed speciale aandacht aan de printer rol of het gebied waar het papier overgenomen door de inktpatronen wordt doorgegeven .

Plug 6 in uw printer . Leg een vel papier in en duw het midden of Feed -knop .

Kijk voor de twee grote rollen in de achterkant van het mechanisme printer 7 . Zij moeten worden in te gaan op actie . Deze worden de " D - Shaped Rollers 'genoemd.
8

Maak de D - vormige Rollers grondig met de doek en alcohol . Houd het schoonmaken hen als ze draaien .
9

Kijk of het papier wordt ingevoerd in de printer . Zo niet , verwijder deze voorzichtig . Veeg zowel de voor-en achterkant rollen weer , zodat er geen residu op een van de rollen .
10

Reinig de overige onderdelen van de printer die er uitzien alsof het inkt -of inktresten kunnen hebben op het. Vermijd het aanraken van de kleine onderdelen die nooit in contact met de inkt komen . Kijk naar je handleiding voor een routebeschrijving .
11

Probeer het papier weer voeden en maak een testafdruk . Het papier kan komen met rubberen roller schoner en resterende inkt . Als het papier wordt afgedrukt, doe de test nog twee of drie keer te zien dat de voeding werkt .
12

Monteer de boven-en onderkant van de printer om het te maken zoals het vroeger was. Gebruik uw handleiding om u te begeleiden bij de herbouw. ​​
13

proberen om iets van onze computer af te drukken . Als de D - vormige Rollers werken correct zullen ze twee keer draaien . De eerste keer zal het papier in de printer . De tweede zal het papier te verplaatsen naar het pad van de inktcartridges .

Previous: Next:
  computer Printers
·Hulp op Epson R230 CD printen 
·Waarom zijn niet inktcartridge…
·Hoe maak je een inktpatroon ui…
·Hoe je Deep Reinig de Canon IP…
·Hoe maak je een Epson printkop…
·Hoe te Hewlett Packard Printer…
·Hoe te herstellen van een 933 …
·Problemen oplossen HP 1200 Pri…
·Hoe maak je een Canon MX860 In…
  Related Articles
Mijn iPad Zal niet Lees PDF's 
Films Zal niet synchroniseren met de iPa…
Waarom kan ik mijn iPad Charge ? 
iPad Zal niet bookmarks bijwerken 
Mijn iPad Zal niet Come On 
Mijn iPad Zal niet Blijf op de Netwerk 
iPad laat me niet Bewerk de SMTP-server 
Ik update mijn videokaart driver en nu d…
Mijn nieuwe videokaart monitor zal niet …
  Hardware Articles
·Hoe je verschillende DIMM Memory Mix 
·Hoe te DC Jack vervangen op een Fujitsu …
·Hoe de problemen van Het opnieuw install…
·Hoe maak je een PC scan voor een Memory …
·Hoe de RAM upgrade op een Dell Inspiron …
·Hoe de trackpad of Command Point gebruik…
·Hoe maak je een Graphics Driver Uninstal…
·Hoe tot 2 GB aan geheugen installeren in…
·Zijn Laptop cooling pads nodig? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com