Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Hoe te DC Jack vervangen op een Fujitsu B - 2562 Lifebook
De Fujitsu - Siemens Lifebook B - 2562 is een Pentium III laptop meestal uitgerust met een 700 MHz processor . Omdat het een ouder model , kan de DC-aansluiting los gaan op het moederbord , waardoor de stroomkabel niet goed aansluit . Dit veroorzaakt intermitterende problemen met de voeding of kan de computer niet inschakelen . Los dit probleem op door het vervangen van de DC-aansluiting . Maar je moet eerst de laptop volledig uit elkaar te halen en het moederbord te verwijderen om toegang te krijgen tot de DC-aansluiting te krijgen. Wat je nodig hebt
Set precisie schroevendraaiers
Soldeerbout
Fresh soldeer
De- solderen pomp
DC power jack
Toon Meer Aanwijzingen
1

Verwijder de batterij van de laptop , het netsnoer en alle andere kabels van de laptop . kopen van 2

Open de laptop en duw het scherm zo ver mogelijk naar achteren . Verwijder het plastic van rond de scharnieren door nieuwsgierige het voorzichtig omhoog .
3

Let op de schroeven onder de scharnieren dat het toetsenbord op zijn plaats houden . Verwijder deze met een kleine , precisie schroevendraaier . Buig het toetsenbord omhoog en til de plastic lint connector 2 tot 3 millimeter . Sleepboot de datakabel los en het toetsenbord volledig til .
4

Draai de schroeven waarmee het bovenste scherm assemblage tot op de bodem uit met de precisie kruiskopschroevendraaier houden . Koppel het beeldscherm los van de bodem montage en zet het bovenste scherm montage opzij .
5

Verwijder de harde schijf , optische drive en het geheugen van de boven - kant van de bodem laptop assemblage en leg ze opzij . Steek de platte rand van een precisie schroevendraaier in de naad van de plastic montage, en voorzichtig los te wrikken uit elkaar de plastic chassis. Begin in een hoek en verder helemaal rond de computer totdat de bovenste plastic loskomt .
6

Maak de resterende schroeven van de boven-en onderkant van de basis assemblage . Deze houden het moederbord aan de basis . Til het moederbord en zet deze ondersteboven op uw werkblad .
7

Zoek en plaats de kant met de DC-aansluiting aan uw voordeur . Sluit de soldeerbout en laat het opwarmen . Voeg nieuwe verse soldeer aan de DC-aansluiting pinnen . Dit maakt de oude soldeer komen los en maken het makkelijker te verwijderen . Als je het verwarmen van de contacten en het toevoegen van het soldeer , verwijder het met het de- solderen pomp . Blijven toevoegen en verwijderen tot je zoveel mogelijk van het soldeer hebt verwijderd als je kunt .
8

Pak de power jack en voorzichtig wiebelen het vrij van het moederbord . Zal het waarschijnlijk niet af te komen op je eerste poging , omdat je niet alle van de soldeer zal hebben verwijderd . Blijven toevoegen solderen en verwijderen met de de- solderen pomp en wiebelen het opnieuw om te zien of het komt vrij . Herhaal dit proces tot de aansluiting loskomt .
9

Verwijder al het vuile flux links op het moederbord met een tandenborstel gedrenkt in alcohol . Dit zal zorgen voor een goede verbinding met de nieuwe DC-aansluiting . Breng vers soldeer de aansluitingen aan weerszijden van het moederbord .
10

Vervang de plug met een nieuwe. Plaats een kleine gevouwen doek op het werkvlak , leg dan de dc -aansluiting op het doek en steek de pennen in de upside -down moederbord. Dit zal zorgen voor een betere verbinding . Soldeer de pinnen in de terminals .
11

Vervang het moederbord in de bodem van de plastic behuizing en monteer alle onderdelen die u hebt verwijderd . Steek de stekker in de computer en zet de computer aan .

Previous: Next:
  laptops
·Hoe te openen een HP Laptop Ca…
·Waarom wordt mijn laptop scher…
·Hoe je RAM installeren in een …
·De kracht op mijn Gateway lapt…
·Hoe maak je een Wi - Fi -anten…
·Zelfgemaakte Laptop Protector 
·Hoe maak je een laptop toetsen…
·Hoe de DVD -speler schoonmaken…
·De specificaties van een NEC V…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·De batterij wordt niet opgeladen op mijn…
·IBM ThinkPad T60 Specs 
·Hoe maak je een foto-CD creëren 
·Hoe het opzetten van een Canon PIXMA MP7…
·Over Externe DVD branders 
·Hoe kan ik een Dell Laptop Power Supply …
·Hoe kan ik mijn Dell Inspiron Keys Verva…
·Hoe Memory in Lenovo ThinkPad R61i Insta…
·Leren hoe je een Home laptop gebruiken 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com