Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Hoe kan ik een HP Deskjet 3820 Printer repareren ?
De HP ( Hewlett - Packard ) Deskjet 3820 geeft gebruikers de mogelijkheid om af te drukken in zwarte inkt en kleureninkt . Wanneer de Deskjet 3820 ontmoetingen problemen , problemen oplossen die kwesties geeft vaak een snellere en goedkopere alternatief voor het gebruik van een reparatie faciliteit . De probleemoplossing kunnen doorgaans snel worden gedaan en kan vele, relatief kleine problemen op te lossen . Wat je
Microvezeldoek
Gedistilleerd water
computer moeten met internettoegang
Toon Meer Aanwijzingen
Papierstoringen
1

Verwijder alle losse vellen papier van ingang van de printer en uitvoerlade . Kort op de "Power " knop en wacht als de printer probeert het vastgelopen papier te verwijderen . Kopen van 2

Trek het netsnoer en de USB-kabel van de printer . Open achterdeur van de printer door op het lipje aan de linkerkant , dan is het trekken van de deur vrij van de printer .
3

Trek elke geplakt stukjes papier voorzichtig , en zorg ervoor dat niet scheur het papier , vervang dan de achterdeur . Sluit het netsnoer en de USB -kabel , zet de printer aan en open de voorklep van de printer .

Wacht 4 voor de cartridge wagen niet meer beweegt , haalt u het netsnoer . Verwijder eventuele voorwerpen die de weg van de wagen vrij kan bewegen aan weerszijden van de printer .
5

Open de printer achterdeur en de voorkant met de stekker nog steeds uitgetrokken. Reinig de rollen in de printer met behulp van een microfiber doekje en gedestilleerd water .
6

Wacht 15 minuten voor de rollers volledig drogen . Sluit de achterdeur en de voorklep en steek de stekker weer in de printer. Zet de printer om ervoor te zorgen het is teruggekeerd naar het werk orde .
Kleur Documenten afdrukken in zwart-wit
7

Klik op "Start " of de Windows-pictogram , selecteer " programma's " of" Alle Programma's "en vervolgens" HP ", vervolgens " HP Director . " Klik op het pictogram voor de 3820 printer , klik vervolgens op "Check Ink Levels " om te zien of de kleur cartridge bijna leeg is leeg .
8

Open de bovenklep van de printer en trek de kleur inkt cartridge uit de rijtuig . Controleer de patroon voor schade en zorg ervoor dat de beschermende tape werd verwijderd uit de spuitmond gebied , installeer de cartridge .
9

Open de toepassing van waaruit u hebt afgedrukt en klik op " File " aan de top van het venster , dan " Afdrukken . " Selecteer "Eigenschappen ", klik dan op het vakje naast " Afdrukken in grijstinten ' dus geen vinkje . Klik op "OK . "
10

Gebruik een andere toepassing om een ​​document te maken met kleur . Druk het document af om te zien of de kleur wordt afgedrukt .
11

Navigeer naar HP's "Support & Drivers " website ( zie bronnen voor de link ) en type " Deskjet 3820 " in het lege vakje en druk op " invoeren . " Selecteer het besturingssysteem van de printer en klik op " Download " naast de volledige versie voor software en stuurprogramma's van de printer . Open de installatiesoftware zodra de download is voltooid en volg de instructies op het scherm voor het besturingssysteem om de drivers te installeren . Neem de printer om een reparatie faciliteit als het nog niet in kleur afgedrukt .

Previous: Next:
  computer Printers
·Lexmark X3350 Installatie 
·Hoe kan ik een HP C4480 Sluit …
·Hoe je Carbon Black Ink Recycl…
·Hoe de Canon MX330 printer Pro…
·Problemen met een HP Officejet…
·Hoe een printer te gebruiken I…
·Problemen met een HP Photosmar…
·Hoe maak je een Canon Ink Coun…
·Hoe kan ik een HP PSC 950xi pr…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe de afbeelding op de Kodak S100 aanpa…
·Hoe Re - Kaart een shift-toets voor een …
·Hoe maak je een Compaq Armanda M700 Upgr…
·Hoe te Sound Systems opnieuw installeren…
·Informatie over de ATI Radeon HD 4870 vi…
·Hoe kan ik mijn computer bestanden opsla…
·Hoe u op een Dell Mouse Pad 
·Hoe maak je een Legacy Palm III Installe…
·De beste score Gaming Moederborden 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com