Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Hoe een printer te gebruiken IP Toevoegen
Netwerk -printers kan zorgen voor een enorme hoeveelheid middelen op een netwerk . De meeste netwerken hebben wat bekend staat als een printerserver . De printer server is een typische server die de rol van " Print server " die afdrukverzoeken verwerken wordt toegewezen . Het maakt het ook een beheerder om de printer met " Active Directory " om bepaalde gebruikersaccounts of groepen toewijzen aan die printer te delen . Soms is een printserver is geen optie voor een beheerder op te zetten , zodat ze de printer rechtstreeks moet aansluiten op het netwerk waarop de printer een ipadres zal toewijzen of u kunt een toewijzen aan de printer zelf . Instructies
1

Ga naar de printer en trek de netwerkinstellingen het zal de printers " Ipaddress . " Weer Het IP-adres wordt als deze " 192.xxx " waarbij x het resterende cijfers in het adres worden weergegeven . Kopen van 2

Meld u aan op de client-computer als de ' Administrator '. Kopieer de " printer driver " op de client-computer in een map dienovereenkomstig geëtiketteerd. Klik op "Start " en selecteer vervolgens " Printers en faxapparaten . " Als de printers en faxen venster opent u de link aan de linkerkant die zegt " Een printer toevoegen " klik op deze link te zien . Wanneer de " Een printer toevoegen " wordt geopend klikt u op 'Volgende'.
3

Klik op " Lokale printer die met deze computer " waar heb je twee opties op het " Lokaal of netwerkprinter " scherm . Zorg ervoor dat de

Klik 4 " automatisch detecteren en installeren Mijn Plug en Play -printer " niet is aangevinkt en klik op " Next " aan de onderkant van het venster . Over " Een nieuwe poort maken " op het selecteren van een printer scherm poort . In het drop-down box selecteer " Standaard TCP /IP-poort " en klik op "Volgende . " De "Add standaard TCP /IP- printerpoort -wizard " zal starten op dit punt , klik op "Volgende . " In naam van de printer of het IP -adres weergegeven typt het ipadres u opgehaald uit de printer . De poortnaam wordt automatisch invullen . Klik op " Next . "
5

Klik op " Finish " nadat de wizard klaar is met het scannen van uw netwerk naar de printer te vinden en er verbinding mee maken . In het volgende scherm moet worden " Installeer printersoftware " klik op de 'Have disk' knop om naar de " printer driver " u naar uw computer gekopieerd .

Type 6 in een naam voor de printer op het volgende scherm nadat de driver is geïnstalleerd in het vak " printernaam " of u kunt laten instellen naar de standaardnaam van de printer . Klik op "Ja " onder het vak printer om deze printer als uw standaard printer . Klik op 'Volgende'.

Klik op de optie 7 " Deze printer niet delen " anders gebruikers verbinding kunnen maken met deze printer via uw computer . Klik op " Next . " Klik op " Ja" op het " Een testpagina afdrukken "-scherm en klik op "Volgende . " De wizard zal een testpagina naar de printer verstuurt en als het eenmaal drukt u hebt bevestigd dat u de printer correct hebt setup .

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe maak je een Zebra Clean 
·Hoe Set Up Sharing op de Kodak…
·Nukote Refill instructies 
·Hoe maak je een Lexmark 5150 S…
·Demontage Instructies voor de …
·De voordelen van Impact Printe…
·Hoe een inkjet printer verbind…
·Hoe maak je een Canon MP160 pr…
·Hoe te Postkaarten Print goedk…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe Hook Up een laptop op een PIXMA prin…
·Hoe de MP190 scanner gebruiken 
·Hoe maak je een Fly Computer Pen te hech…
·Hoe kan ik enveloppen afdrukken met een …
·Hoe te openen een Dell SX260 Computer 
·Hoe maak je een scannerstuurprogramma Ve…
·Hoe kan ik een afbeelding Finder op een …
·Hoe maak je Tweet Van een Cricket Phone 
·Hoe Computer Speakers gebruiken voor Tel…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com