Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Hoe een inkjet printer verbinding met een draadloos netwerk
uw inkjet printer aansluiten op een draadloos netwerk laat u de printer met veel verschillende computers te delen zonder het gedoe van verwarde kabels en connectoren . Volg deze stappen maakt u de verbinding . Wat je nodig hebt
Computer verhuur Drukker
Toon Meer instructies
aansluiten op een router

Controleer 1 als de printer het netwerk is klaar . Veel nieuwere modellen zijn ontworpen om te werken aan netwerken . Onderzoekt de documentatie om te controleren of uw printer ondersteunt WiFi ( 802.11x ) of Bluetooth .

Add netwerkondersteuning 2 op uw printer . Als uw printer niet al draadloos kunt u deze aansluiten op een draadloze router met behulp van de RJ - 45 Jack ( het lijkt op een grote telefoonaansluiting ) . U kunt ook een uitbreidingskaart die een krik zal toevoegen of kopen een externe printserver die zal aansluiten op de USB-of parallelle poort te kopen .
3

Sluit uw printer aan het netwerk . Als uw printer niet is aangesloten , dan moet je deze direct aansluiten op uw draadloze router . Sluit een netwerkkabel van de RJ - 45 Jack op de printer ( of adapter ) op de router . Plug deze in een jack , behalve de uplink . De printer moet automatisch verbinding met het netwerk wanneer ingeschakeld .

Installeer printerdrivers 4 op alle computers . Met behulp van de schijf van de printer of gedownload van de fabrikant drivers kwam , installeer stuurprogramma van de printer op elke computer op het netwerk .
5

Print . Je moet in staat zijn om toegang te krijgen tot de printer net als elk ander draadloos apparaat . Selecteer de printer in het menu Afdrukken wanneer u afdrukt .
Share Printer in Windows
6

Installeer de printer . Het instellen van de printer als normaal op een machine die al is verbonden met het draadloze netwerk . Sluit alle benodigde kabels en alle benodigde stuurprogramma's te installeren .
7

Open de map Printers en faxapparaten . Klik op ' Start' en vervolgens op "Configuratiescherm " en vervolgens " Printers en andere hardware " en vervolgens " Printers en faxapparaten . "

Deel 8 uw printer . Zoek het pictogram van de printer die u zojuist hebt geïnstalleerd . Klik op het pictogram een keer en dan selecteert u Deze printer delen in het taakvenster aan de linkerkant. Nu , klik met de rechtermuisknop op het pictogram en selecteer eigenschappen en ga naar het tabblad Delen . Klik op 'Share-naam ', en klik op ' Ok '.
9

Sluit aan op de printer . Aan de andere computers binnen het netwerk , opent u het configuratiescherm en klik op " Printers en andere hardware . " Selecteer " Een printer toevoegen ".
10

Selecteer ' Printer Connection . " Wanneer hierom wordt gevraagd , selecteert u deze optie in plaats van de lokale printer . Zoek en selecteer de printer die u zojuist hebt geïnstalleerd en selecteer deze .

Print 11 als normaal . Volgende keer dat u een pagina af te drukken , stuur het naar uw netwerkprinter.

Previous: Next:
  computer Printers
·Het wijzigen van de toner op e…
·Hoe het opzetten van een print…
·Wat is een plotter printer? 
·Hoe maak je een Tally T5023 Te…
·Hoe kan ik een printer toe te …
·How to Set Up een Pixma MX850 …
·Hoe kan ik een HP LaserJet 120…
·Kostenanalyse van Laser Printe…
·Hoe te Refill de Brother HL - …
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe kan ik een Dell Latitude D610 Krijg …
·Hoe de CPU vervangen in een Inspiron 265…
·Hoe maak je verbinding een USB -videocam…
·Wat Is SATA 3G ? 
·Hoe maak je een iPad gebruiken als een d…
·Hoe je BIOS Check in Asus 
·Definitie voor DVD - 9 
·Hoe je RAM toe aan mijn Pre - Intel Mac …
·DVD RW Vs . CD RW 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com