Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
How to Set Up een Pixma MX850 Draadloze
De Canon PIXMA MX850 all - in-one inkjet printer kunt u een optionele Bluetooth- apparaat aan te sluiten , zodat u verbinding draadloos naar de printer . Met Bluetooth , de korte afstand draadloze technologie beschikbaar op de meeste mobiele telefoons en veel laptop computers , geïnstalleerd en geconfigureerd , is het niet nodig om uw computer rechtstreeks op de printer aansluit , zodat u meer gemak en flexibiliteit . Afhankelijk van de omgeving , moet u in staat om af te drukken van maximaal 30 meter afstand. Wat je nodig hebt
MU - 30 Bluetooth -eenheid
Toon Meer Aanwijzingen
1

Sluit de printer aan op uw computer met de meegeleverde USB -kabel en zet de printer aan . Dit is alleen nodig tijdens de installatie . Zodra Bluetooth is geconfigureerd , kunt u de USB-kabel los te koppelen . Kopen van 2

Steek de BU - 30 Bluetooth- apparaat in de direct print -poort aan de voorzijde van de printer net rechts van de papieruitvoerlade . De haven is vergelijkbaar met een USB -poort : U schuift de BU - 30 -eenheid gewoon in de sleuf . Kijk kopie knop van de printer om ervoor te zorgen dat deze twee keer knippert , wat aangeeft dat het Bluetooth- apparaat correct is geïnstalleerd .
3

Installeer de Canon MP drivers meegeleverd op de installatie-cd - rom . U kunt ze ook downloaden van de website van Canon ( canon.com )
4

Klik op het menu Start van Windows , typ " Bluetooth-apparaten " in het zoekveld en klik op " Bluetooth-apparaten " in de lijst van de resultaten aan de Bluetooth-apparaten pop - up venster te openen .
5

Klik op de knop "Add" om de wizard Bluetooth-apparaat te starten . Klik op het vakje naast " Mijn apparaat is ingesteld en kan worden gevonden " en klik op "Volgende . "
6

Selecteer het pictogram MX850 en klik op " Next . " Als Windows de printer niet vinden , controleer dan of de printer is ingeschakeld en de Bluetooth-eenheid is geïnstalleerd .
7

Klik op de radioknop naast "Vergeet niet een wachtwoord te gebruiken . " standaard , het wachtwoord wordt niet op de printer geactiveerd . U kunt een sleutel later in te schakelen als u dat wenst . Klik op " Next . " De computer zal proberen te communiceren met de printer . Eenmaal voltooid, zal de pagina een bericht dat de computer goed aangesloten weer te geven . Klik op ' Voltooien ' om de wizard af te sluiten . Een pictogram voor de printer in het venster Bluetooth-apparaten .

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe afdrukken op meerdere vell…
·Hoe het opzetten van een C7180…
·HP Photosmart C6280 maakt geen…
·Hoe je inkt te besparen in een…
·Hoe te Hervulde inktcartridge …
·Hoe Set Up Date voor HP J4680 
·Hoe maak je een HP C5180 print…
·Hoe je een inkjetprinter Store…
·Scannen in HP Officejet 4355 -…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Standby problemen met mijn ThinkPad 
·Hoe Vergelijk Color Printers Gebaseerd o…
·Wat Is iPad Spotlight ? 
·Hoe te G5 Tower Geheugen installeren 
·Kan een computer luidspreker worden gebr…
·Definitie van een draadloze laptop 
·Hoe maak je een Refill Ink Cartridge voo…
·Hoe te Refill Canon 104 Toner 
·Het automatisch laden van de Pop-Up Bloc…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com