Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Wat Is iPad Spotlight ?
Alle apparaten met iOS 3.0 of hoger , waaronder de iPad , zijn een Spotlight tool die u in staat stelt om door middel van de inhoud van uw apparaat . De zoekacties omvatten alles op je iPad , waaronder apps , contacten , gebeurtenissen en e-mails . De Spotlight-zoekfunctie tool kan ook te vinden op Apple's OS X besturingssysteem voor desktop computers . Spotlight Explained

Spotlight
is een meester zoekfunctie voor uw iPad die indexeert alle inhoud op het. Wanneer u een zoekterm typen , Spotlight geeft bijpassende foto's , films , apps , contacten en meer . Aan het einde van de lijst met resultaten , zult u de mogelijkheid om uw query uit te voeren op het web met behulp van de Safari- app vinden . Spotlight is niet hoofdlettergevoelig en het midden van woorden niet zoeken . Deze zoekfunctie is nuttig in een verscheidenheid van situaties - . Als je een app hebt geïnstalleerd en kan me niet herinneren in welke map het is opgeslagen in , bijvoorbeeld , of je snel wilt brengen een boodschap zonder jacht door het archief < br >
met Spotlight

voor toegang tot Spotlight , veegt u het scherm naar rechts of druk op de Home- knop wanneer je op het standaard startscherm . Typ uw query met behulp van het toetsenbord op het scherm om een ​​dynamisch actualiseren lijst met resultaten te zien . Tik op een van deze resultaten aan de desbetreffende app te lanceren . Als er een overeenkomende e-mail wordt gevonden , bijvoorbeeld , tikken op het brengt de Mail-app . Het exacte gedrag en de preview- fragmenten opgenomen op het scherm met zoekresultaten varieert van app naar app .
Spotlight Instellingen

u de instellingen van het spotlight aanpassen , open de app Instellingen en tik op het tabblad " Algemeen " . Selecteer ' Zoeken met Spotlight "om de beschikbare opties te zien - tik op een van de items , zoals" Podcasts " of" Herinneringen ", op te nemen of uit te sluiten van dit soort resultaten van Spotlight . Door te tikken en het vasthouden van de handgrepen aan de zijkant van elk item kunt u hen rond de lijst slepen en de volgorde waarin ze in Spotlight zoekresultaten te wijzigen .
Spotlight and Mail , Agenda en Berichten < br >

Spotlight
hechte integratie met native de iPad apps voor e-mail , agenda's en SMS . Het zoekt de Aan, Van en Onderwerp voor de naar de Mail-app berichten - voor een uitgebreidere zoektocht inclusief verzoeken die wedstrijd tegen de e-mails nog steeds op de server , gebruikt u de zoekfunctie binnen Post zelf . In de toepassing Agenda , Spotlight doorzoekt evenementen tot een jaar in het verleden en een jaar in de toekomst . Als u gebruik maakt van iOS 5.0 of hoger , Spotlight doorzoekt de Berichten app ook kijken naar de naam van de afzender en de tekst in de berichten .

Previous: Next:
  iPad
·U kunt importeren PDF's op een…
·Hoe maak je een iPad Close 
·Hoe te Pas de Main Bekijk Teke…
·Elektronische Checklist voor d…
·Hoe maak je een 3G iPad Buiten…
·Hoe kan ik een Apple iPad te m…
·Zal Adobe Photoshop draaien op…
·Hoe de iPad Oriëntatie 
·Kenmerken van een IPad Tablet 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe u de juiste voeding van de computer …
·Hoe te Toner Install voor de Brother HL …
·Hoe te herstellen van de LED op een Brot…
·Wat zijn twee mogelijke instellingen in …
·De HP Officejet 600 is een alles - in-ee…
·Hoe gebruik ik een USB Drive 
·Hoe maak je een Targus Mini Mouse Reinig…
·Hoe te Controles op een MF4150 Print 
·Specificaties van een ASUS A8N - E moede…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com