Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Hoe te Hervulde inktcartridge problemen oplossen
nagevulde inktpatronen zijn veel goedkoper dan vervangingen , die kosten tot $ 30 of meer per stuk. Toch zijn deze cartridges zijn niet vrij van problemen . Vaak, wanneer een cartridge wordt bijgevuld , problemen met de afdrukkwaliteit ontstaan ​​. De meeste van hen worden opgelost met behulp van printer onderhoud tools op uw machine . Andere vereisen een beetje aandacht van u . Reinigen of uitlijnen van de printkoppen is slechts een manier op te lossen de meeste , zo niet alle , van de problemen met een nagevulde inktpatronen . Instructies
1

Voer een printer reinigingscyclus indien de cartridge drukt onscherpe lijnen of inconsistent is met de afdrukkwaliteit ( dat wil zeggen , lijnen ontbreken , worden tekens wazig) . Klik op Start en vervolgens op Configuratiescherm op uw computer . Kies Printers en faxapparaten en klik met de rechtermuisknop op het pictogram van uw printer in het dialoogvenster. Selecteer de optie Preferences , voert de afdeling onderhoud van de printer door te klikken op Onderhoud , en selecteer vervolgens de optie Clean Print Heads . Herhaal dit een paar keer totdat het afdrukken is duidelijk . Kopen van 2

Verwijder de cartridge door het openen van de toegangsdeur , drukken de schuifjes en de cartridge te trekken uit de afdruk drager .
< Br > 3

Steek de naald van uw schoonmaak kit in de ventilatieopening in de printer en duw de zuiger iets naar beneden waardoor lucht in de cartridge . Dit duwt inkt door de uitlaat mondstuk , schoonmaken of loskomen van opgedroogde inkt .
4

Verwijder de cartridge opnieuw. Week de cartridge in een emmer warm water om los te komen van de gedroogde en verstopt spuitkanaaltje . Laat inkt vrij opraken van het mondstuk . Verwijder de cartridge uit het water . Goed afdrogen met een doek , en vervolgens opnieuw in de printer . Voer de reiniging cyclus opnieuw en test - afdrukken van een pagina om uw resultaten te zien .
5

Plaats een spuit in de cartridge door de vulopening om de inkt uit de cartridge toe te voegen of te verwijderen . De hoeveelheid inkt in de cartridge invloed op het vermogen om duidelijk af . Dit vereist trial and error en moet worden gebruikt als laatste redmiddel .

Previous: Next:
  computer Printers
·Epson CX5800 Fouten 
·Problemen oplossen en reparere…
·Hoe te Tesco inktcartridges Re…
·Hoe maak je een printcartridge…
·Hoe afdrukken Genummerde Ticke…
·Hoe u uw printer verwijderen D…
·Hoe te openen een HP LaserJet …
·Hoe je HP 57 & 56 inktcartridg…
·Mijn Magenta , Geel en Cyaan c…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·DDR3 Specs 
·Hoe te Boeken Get in verschillende talen…
·Hoe te Symbolen Van het toetsenbord van …
·HP Pavilion A610e Specs 
·Hoe je CPU Fan Speed ​​Verminder 
·Hoe de gevreesde Waste Tank Gevuld Error…
·Hoe uw computer Typing Speed ​​Test 
·Instructies voor de MaxFlash Trio MicroS…
·Hoe maak je draadloze ontvanger een lapt…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com