Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Apple Computers >> Content
Hoe je RAM toe aan mijn Pre - Intel Mac mini
Afhankelijk van de speciale opties die werden geselecteerd toen het werd besteld bij Apple , kan uw G4 Mac mini hebben zo weinig als 256 MB RAM geïnstalleerd . Dit zou in overeenstemming zijn met de status van de Mac mini als een budget computer . Echter , geheugen -upgrades zijn goedkoop . Hoewel de Mac mini is notoir moeilijk te openen , na het upgraden van het geheugen in het apparaat , zult u blij zijn te sterk verbeterde prestaties te ontdekken . Wat je nodig hebt
1 PC2700 ( DDR - 333 ) DDR SDRAM desktop geheugenmodule ( 1GB maximaal ) op Dunne - bladen plamuurmes
Toon Meer Aanwijzingen
1

Zet de Mac mini uit en koppel alle kabels aangesloten. Leg een handdoek op een stevig werkoppervlak , zet dan de Mac mini gezicht naar beneden op de handdoek ( je moet nu kijken naar de onderkant van de machine ) . Let op het kleurverschil tussen de metalen ogende buitenkant van de Mac mini en de witte plastic van de I /O-poorten aan de achterkant --- het metalen deel en het witte gedeelte vormen de twee helften van de Mac mini .
< br > 2

Kies een gebied rond het midden van de ene kant van de Mac mini en steek het plamuurmes tussen het metalen gedeelte en het witte plastic deel . Het kan lijken alsof het plamuurmes zal niet passen , als dit het geval blijkt te zijn , zie de paragraaf "Tips " van dit artikel . Iets minder dan een 1/2 inch in , zult u niet in staat zijn om het mes verder plaatst .
3

Begin nieuwsgierige de helften van de Mac mini uit elkaar door het buigen van het plamuurmes weg van het lichaam van de Mac mini . Wanneer de helften uit elkaar , ziet u de witte plastic buigen lichtjes . Wanneer de plastic helften aan de binnenkant van de aparte eenheid , konden ze een geluid dat kan je denken dat het apparaat breekt maken . Echter , zolang je deze stap zorgvuldig uit te voeren , alles moet intact blijven . Als de helften van het toestel komen vrij , tillen en plaats het plamuurmes tot je je weg hebt gewerkt rond de omtrek van de unit .
4

Trek de helften van de Mac mini uit elkaar met behulp van de I /O sectie achter als een grip . Stel het bovenste gedeelte van de eenheid opzij . Met het apparaat volledig open , ziet u nu de enkele geheugenslot van de Mac mini naast het cd-of dvd-station .

Push 5 de witte plastic lipjes aan beide zijden van de bestaande geheugenmodule uit elkaar totdat de module eruit springt niet op zijn plaats , verwijder dan voorzichtig uit het geheugenslot .

Line 6 de nieuwe geheugenmodule in dezelfde richting als de oude , zodat de interne inkeping in de onderkant van de module lijn staat met het tabblad off - center in de upgrade -slot . Duw de module recht naar beneden , zodat de plastic lipjes aan beide zijden vastklikken om de module vast te houden. Als de module niet verschijnt niveau , verwijder het en probeer het opnieuw .
7

Schuif het metalen deksel van de Mac mini weer op zijn plaats voorzichtig tot de naden zijn zelfs ( zoals ze waren voordat je begon ) . Je hoort verschillende " kiekjes " tijdens dit proces als de interne clips zijn reengaged . Zodra dit is voltooid , zal uw Mac mini zijn klaar voor gebruik .

Previous: Next:
  Apple Computers
·Verwarming Problemen in een ni…
·Hoe Transfer een Apple garanti…
·Hoe maak je een Mac- formaat m…
·Hoe te herstellen verwijderde …
·Mijn MacBook trackpad werkt ni…
·Hoe de overdracht van een MacB…
·Macintosh G5 Interne harde sch…
·Hoe maak je een site met iWeb …
·Hoe u uw Mac Icons Ga Toen rol…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe te verbeteren mijn gegevens Stick Sn…
·Instructies op een batterij in een Compa…
·Power Mac G3 350 MHz Compatibele harde s…
·Zo verbindt u uw TV-tuner voor een HP La…
·Hoe maak je een computer Clone 
·Hoe je het Type Fysiek Geheugen zoeken o…
·Hoe de IRQ -instellingen in het BIOS wij…
·Hoe maak je een Volume Ontkoppel op een …
·Beschrijving van Havens in een HP Pavili…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com