Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Problemen Met HP Laserjet P2O3O Printers
De HP LaserJet 2030 lijn van printers kan uitstekende service te bieden , maar het hebben van een aantal basisvaardigheden probleemoplossing is nog steeds essentieel . Als je in staat bent om uw eigen P2030 repareren als er iets mis gaat , kan je het terug in dienst snel , het vermijden van zowel de kosten en moeite van het bellen voor professionele service . Communicatie Kwesties

Communicatieproblemen
tussen de printer en de computer zijn niet ongewoon met de HP LaserJet P2030 lijn . Wanneer deze problemen zich voordoen , is het het beste om een ​​stap -voor-stap benadering van het oplossen van problemen . Begin met het maken van zorgen dat de print spooler loopt . Klik op de knop 'Start' op uw computer , kies " Configuratiescherm " in het menu , dubbelklik op " Systeembeheer " en vervolgens " Diensten . " Scroll naar beneden naar " Print Spooler " en zorg ervoor dat de status van de dienst is " Started . " Zo niet , klik met de rechtermuisknop en kies "Start" om de service te starten .

Next , verwijderen en opnieuw plaatsen van de printer -kabel aan beide uiteinden . Begin met het verwijderen van de printerkabel van uw pc , verwijder deze vervolgens uit de achterkant van de P2030 ook. Vervang de kabel op de printer eerst , zorg ervoor dat de kabel stevig vastzit . Doe hetzelfde aan de PC kant en probeer de afdruktaak opnieuw . Als de afdruktaak nog niet lukt, probeer dan een andere kabel .
Afdrukkwaliteit Problemen

Print kwaliteitsproblemen Ga met de P2030 lijn worden meestal veroorzaakt door een defecte tonercartridge of een besmet papierbaan . Begin met het openen van de voorzijde van de printer en het verwijderen van de tonercartridge . Stel de cartridge opzij en onderzoekt de binnenkant van de printer . Gebruik een kleine stofzuiger met een spleet gehechtheid aan eventuele geaccumuleerde toner resten en papier stof uit in het apparaat te verwijderen , reinig de binnenkant met een zachte doek om alle resterende resten te verwijderen .

Reinig de gehele tonercartridge met een zachte doek en onderzoeken op tekenen van lekkende toner voordat u het weer in de printer . Een manier om te testen op lekken is aan de onderkant van de cassette te reinigen , dan zitten de cartridge naar beneden op een papieren handdoek of doek . Als de toner lekt , ineens de cartridge vervangen.
Papierinvoer Issues

Veel papierinvoer problemen Ga met de P2030 lijn worden veroorzaakt door een slechte kwaliteit papier , of door het papier dat vocht behouden . Deze printers zijn zeer gevoelig voor vocht in het papier , zodat verwijder al het papier uit de lade en waaier het grondig . Trek alle pagina's die bij elkaar steken , vervolgens opnieuw de papierlade en probeer je werk opnieuw . Vermijd het gebruik van papier dat is gekreukeld , gescheurd of niet in de beste vorm .

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe afdrukken van een fotoalbu…
·Hoe de Network Problemen op ee…
·Epson inkjet printers zijn rel…
·Hoe maak je een foto Vergroot …
·Kenmerken van Impact & Non - I…
·Lexmark X2330 Scanner instruct…
·Instructies voor hoe te Refill…
·Afdrukken vanaf een Mac naar e…
·Hoe maak je een top tonercartr…
  Related Articles
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe je foto's importeren Met de iPad Cam…
Hoe te gebruiken Bluetooth met de iPad 
Hoe te Tether Met een iPad 
Hoe maak je een draadloze projector te g…
Hoe maak je een iPad gebruiken met een m…
Toepassingen die komen met de iPad 
Hoe je iPad Touchscreen Problemen oploss…
iPad Apps die werken met Excel 
  Hardware Articles
·Hoe maak je een Cubase Dongle Verwijder 
·Hoe een BIOS- wachtwoord te achterhalen …
·Hoe maak je verbinding een Dell 2200MP -…
·Hoe je S - Video Adapt naar VGA 
·Hoe te Toggle Back & Forth Tussen Postbu…
·Instructies voor een externe USB Floppy …
·Hoe de Cisco 871 Configureren 
·Hoe maak je verbinding een PS /2 toetsen…
·Hoe een BIOS-wachtwoord wissen 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com