Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Kenmerken van Impact & Non - Impact Printers
Vóór de uitvinding van de laser en inkjet printers , alle printers waren impactprinters . In 2011 , de meeste printers zijn nu nonimpact , het afdrukken van tekst en afbeeldingen met kleine puntjes van inkt . Huidige printers zijn rustiger , minder duur en in staat om bijna alles , inclusief kleurenfoto's af te drukken . Ketting Printing

slagdrukstelsel , een eenmaal - populaire technologie maakt gebruik van een reeks van metalen letters op een ononderbroken keten , vergelijkbaar met een kettingzaag 's . De lengte van de ketting heeft twee of drie complete sets van letters , cijfers en speciale tekens . De ketting roteert snel tussen twee poelies , en een rij van hamers raakt hen als ze rond kwam , ze drukken door middel van een volledige breedte lint en tot papier achter hen . Keten printen is snel en betrouwbaar , maar luidruchtig en beperkt tot het afdrukken van standaard karakters .
Dot Matrix

De dot - matrix printer maakt gebruik van zeven metalen draad tips vormen een verticale kolom , elk afgevuurd door een afzonderlijke elektrisch -triggered mechanisme . De afdruk " hoofd " met daarin de draden beweegt snel van links naar rechts als het papier eerst eronder . Als de printkop beweegt , de pinnen staking een lint en maak kleine stippen op papier . De printer vormt personages met stippen , dus het drukt ook zwart- wit graphics zoals een streepjescode en lage - resolutie foto's . Net als de keten printer , de dot matrix produceert een behoorlijke hoeveelheid ruis ; professionele modellen hebben geluiddempende kasten om het geluid te dempen . Ook als de keten printer , dot matrix printers gebruiken continu - voer papier met perforaties scheiden van de pagina's . Een aantal van de snelste matrixprinters kan houden met ketting printers , hoewel de meeste zijn veel trager .
Ink Jet

nonimpact technologie , inkjetprinters gebruik maken van een printkop die sprays kleine , nauwkeurig gecontroleerde druppeltjes inkt direct op papier . Net als een dot - matrix printer , het vormt personages uit stippen , hoewel stippen de inkt jet 's zijn kleiner . Inktstraal- mechanisme is vergelijkbaar met de dot matrix , eenvoudig heen en weer bewegen van de printkop over het papier onder besturing van een microprocessor . De spuiten actie is bijna onhoorbaar , papier - transportmechanisme van de printer is luider dan het drukken zelf . Veel print met een vier -kleuren cartridge - drie primaire kleuren plus zwart - en kan afbeeldingen produceren met alle combinaties van kleuren . Inkjetprinters brak met de traditie , met behulp van de traditionele 8-1/2 x 11 losse vellen papier schrijfmachines gebruiken , in plaats van continu - voer papier.
Laser

Laser
printen is een nonimpact technologie die zwaar leent van kantoor copier ontwerpen . Het heeft een metalen vat , dat een statische elektrische lading krijgt waar licht schijnt op. Een laser scant over de trommel , die brieven van kleine puntjes als een inkjet doet . Een mechanisme jassen fijngewreven toner op de trommel , die de statische lading bezit , en transporteert deze naar een vel papier door verhitting . Aangezien het drukt een hele pagina tegelijk , een laserprinter is sneller dan de meeste inkjetprinters . Zoals inkjetprinters , kan laserprinters produceren fijn gedetailleerde graphics . Basismodellen Gebruik alleen zwarte toner ; meer geavanceerde degenen hebben gekleurde toner . Laserprinters ook afdrukken op afzonderlijke vellen papier .
Daisy Wheel

Daisy wheel impactprinters
waren populair vanaf de vroege jaren 1970 door de medio - jaren '80 , omdat ze een hogere productie - kwaliteit pagina's dan de dot - matrix printers van de dag . De printer had een tekenset die rond de omtrek van een cirkelvormig patroon , waarbij elke letter zat aan het eind van een radiale steel verbonden in het midden van het wiel . De brief - tipped spaken van het wiel ruwweg leek bloemblaadjes , vandaar de naam . Een mechanisme gedraaid het wiel als het verplaatst van links naar rechts over de pagina , en een elektromechanische hamer sloeg de bovenste karakter , te drukken tegen een lint en het produceren van een gedrukte letter . Pagina's gedaan op een daisy - wheel printer had dezelfde kwaliteit als getypte pagina's , en de gebruikers het voordeel van de vroege tekstverwerkingsprogramma naar de printer te rijden had . Daisy - wheel printers werkte sneller dan een typiste , hoewel ze lawaaiig en traag in vergelijking met andere printtechnologieën .

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe kan ik een printer aan te …
·Hoe de cartridge in een Canon …
·Hoe naar Canvas Paper Gebruik …
·Cannon Printer Problemen 
·Hoe maak je verbinding een PRT…
·Hoe te Rimage Problemen 
·Hoe configureer ik een Laserje…
·Hoe maak je een Toner Drum Ver…
·Hoe controleer ik de inktnivea…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de batterij van uw Apple iPad uitbre…
Hoe maak je een groep van e - mails met …
Vergelijking van de iPad naar de microco…
De voordelen van een iPad 
De nadelen van een iPad 
Hoe maak je een zachte reset van een iPa…
Afmelden bij van Twitterrific op een iPa…
Instructies voor het gebruik van een iPa…
  Hardware Articles
·Hoe kan ik een HP PSC 950 Alignment Fail…
·Hoe maak je een draadloze Apple Mouse Co…
·Hoe maak je een Embedded Flash Drive Ins…
·Presario C700 Kenmerken 
·Hoe maak je een foto op een iPad 
·Hoe te vervangen Clone Laptop SATA Harde…
·Hoe krijg ik de BIOS op een Dell Dimensi…
·De geschiedenis van TTY Teletype Machine…
·Hoe een Compaq LightScribe DVD Supermult…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com