Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Hoe maak je een foto Vergroot Met een klein aantal pixels
Het aantal pixels per inch ( ppi ) is bepalend voor de resolutie van uw foto . Als je een foto met een lage resolutie , zijn er minder pixels per inch . Aangezien er minder gegevens in uw afbeelding , wordt de afbeelding detail verliest als je het te vergroten . U kunt een foto met een klein aantal pixels te vergroten , maar de resulterende foto's zullen niet zo scherp uitzien . U kunt details niet om de foto toe te voegen . U kunt alleen werken met de beeldgegevens die er bestaat . Wat je nodig hebt
Photo editing software
Toon Meer Aanwijzingen
1

Open je foto in een foto-editor . Klik op het tabblad om het formaat te wijzigen . Kopen van 2

Wijzig het aantal pixels per inch in de resolutie . Bijvoorbeeld, als uw foto heeft 72 ppi , kunt u het aantal wijzigen in 300 . Dit zal de grootte van uw afbeelding te veranderen aan te passen voor de nieuwe resolutie , zodat de beeldgrootte wordt kleiner ( meer bestaande pixels gecondenseerd in een vierkante inch voor het afdrukken , het condenseren van het formaat van de foto als geheel) , maar de afdrukkwaliteit zal beter . U kunt afdrukformaat aanpassen in het menu van uw printer en upsamplen de foto om deze weer groter te maken . Upsampling voegt pixels , waardoor de computer bepaalt door het invullen van dezelfde kleuren aan degenen die al bestaan ​​, maar het is niet details toe te voegen .
3

Controleer de resample in het venster aanpassing beeldformaat . Hierdoor kunt u pixelafmetingen als resolutie aan te passen . Als je de resolutie 300 ppi , en het beeld is 900 pixels breed , dit geeft je een foto die is 3 centimeter breed . Als u de pixel breedte veranderen in 1200 voor uw 300 ppi foto , upsampling vult extra pixels , en uw foto is nu 4 centimeter breed .
4

Probeer getallen in de resolutie of in de resampling dozen tot krijg je de beste combinatie van beeldformaat om de beeldkwaliteit . Een goed startpunt is 200 ppi , als je ten minste 150 ppi voor een fatsoenlijke druk nodig hebt . Hoe groter je probeert om je foto's te maken , zal het minder details zichtbaar zijn .
5

Stel de andere elementen van de foto , zoals scherpte en graan , totdat je beeld ziet zijn best . Doe dit door te kiezen voor " Scherp " in het menu "Filters " en het aanpassen van het niveau omhoog of omlaag tot u het beste resultaat . Graan wordt aangepast op dezelfde manier . De elementen die je kunt aanpassen zal afhangen van welke tools zijn opgenomen in de editing software die u gebruikt .

Previous: Next:
  computer Printers
·How to Set Up een HP Wireless …
·Hoe doe ik Refill een HP Q6000…
·Hoe een HP1012 printer resette…
·Hoe een OfficeJet 5700 Problem…
·Hoe te printerdeling Configure…
·Hoe kan ik Reset een HP 22 ink…
·Afmetingen van de Xerox Phaser…
·Hoe afdrukken van een visiteka…
·Hoe de inktniveau resetten in …
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Het verschil tussen PPV & Memcached 
·HP M8400f RAM Capaciteit 
·Hoe de MIS BIOS Update Utility Gebruik 
·Computer Keyboard Basics 
·Hoe kan ik een CMOS-batterij Reset 
·Waarom wordt mijn laptop Get So Hot 
·Hoe kan ik drivers voor GDR8162B bijwerk…
·Hoe de videokaart driver automatisch geï…
·HP Pavilion ZE5700 Specs 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com