Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Epson inkjet printers zijn relatief eenvoudig te repareren en oplossen van problemen
Hoe een Epson Inkjet Printer oplossen . Volg deze stappen om het probleem te identificeren en oplossen van problemen met uw Epson inkjetprinter . Wat je nodig hebt
Epson printer
Manual
Toon Meer Aanwijzingen
1

Controleer de hand liggende . Is het op ? Is het aangesloten? Worden de kabels aangesloten op de hele weg ? Zorg ervoor dat u de printer aangesloten op een werkend stopcontact en dat de LED gaat branden wanneer u op de aan-uitknop . Kopen van 2

Controleer de status . Voor LCD schermen , dit is vrij duidelijk . Een aangesloten printer leest "Ready , " " Connected " of " Online . " Andere printers hebben meestal een stevige groene licht als goed functioneert . Raadpleeg de handleiding als u een foutbericht ontvangt .
3

Voer een testafdruk . De meeste Epson- printers hebben een zelftest functie . Raadpleeg de handleiding voor instructies over hoe dit te doen . Meestal is het gewoon een kwestie van een knop indrukken terwijl duwkracht .
4

Controleer de inkt . De meeste nieuwere modellen zal u vertellen of de inkt bijna op is , maar probeer je een kleurentest te controleren verdubbelen . U kunt meestal gesproken wordt over de defecte cartridge met deze test en vervolgens vervangen of schoon te maken .
5

Reinig de printer . Gebruik zelfreinigende functie van de printer meestal te vinden onder de bestuurdersstoel "Utilities " of hoofdstuk "Eigenschappen " van de printer . Klik op " Clean printkoppen . " Of krijg een droge , pluisvrije doek en veeg voorzichtig neer alle bereikbare delen .
6

Controleer de papierlade . Is het leeg of wordt een vel vastgelopen ? Kijk naar de papierlade en zorg ervoor dat het correct is opgesteld voor het laden .
7

Papierstoringen verhelpen . Wees voorzichtig bij deze bewerking . Raadpleeg de handleiding voor speciale instructies en altijd de macht van uw printer uit en trek het eerste . Gebruik een pincet en wees voorzichtig -niet gebruik kracht . Duidelijk uit zelfs de kleinste stukjes papier die u vindt .
8

Controleer of de afdrukwachtrij wordt een back-up . Op uw computer , gaat u naar " Configuratiescherm " en vervolgens "Printers " en klik met de rechtermuisknop op het pictogram van uw printer . Selecteer " Purge Print Documents . " Probeer opnieuw af te drukken .
9

Controleer drivers correct zijn geïnstalleerd . Probeer het opnieuw installeren van de drivers van de schijf of updaten van de drivers van de website van de fabrikant .

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe te stoppen veel betalen vo…
·Toen ik proberen om een Word- …
·Hoe te creëren en afdrukken V…
·How to Set Up Wireless HP Prin…
·Verschillen tussen Epson TM - …
·Hoe je alle HP AIO Printer rea…
·Kan ik gebruiken HP Papier voo…
·Hoe te wijzigen inktcartridges…
·Hoe de HP Printer F4180 offlin…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe de Geïntegreerde kaart ingesteld al…
·Hoe maak je verbinding met een externe c…
·Hoe te unstall Belkin Mimo USB 
·Hoe om te achterhalen of mijn laptop hee…
·Hoe te lezen schoolboeken op een Kindle 
·Kan de installatie van Windows op een Fl…
·Hoe de inkt vervangen op een Canon Pixma…
·Hoe te ontgrendelen een Asus Eee PC 
·HP Pavilion DV4 - 2049US Specs 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com