Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Flash Drives >> Content
Kan de installatie van Windows op een Flash Drive ?
Als je een gebruiker van het Windows-besturingssysteem , kunt u een moment dat je nodig hebt om het besturingssysteem vanaf een locatie buiten de harde schijf van uw computer te vinden . Mogelijk moet u een aantal problemen oplossen doen op het programma, bijvoorbeeld . Als u uw Windows installatie schijf , die handig zou kunnen zijn, maar als je op zoek bent naar een beetje extra verzekering , kunt u Windows op een flash drive te installeren , zodat u gemakkelijk toegang tot het besturingssysteem te hebben wanneer u het nodig hebt . Het voorbereiden van uw Jump Drive

Om Windows op uw flash-drive , moet u een schijf hebt met minimaal 256 MB vrije capaciteit . Misschien wilt u een flash drive met voldoende capaciteit om het te wijden aan het Windows-besturingssysteem te wijden .

Zodra u een geschikte USB flash drive , moet u de schijf formatteren . U kunt dit doen door uw flash-drive aan op de computer en de optie om het te formatteren met Windows , of met behulp van een programma van derden . Om Windows te gebruiken voor het formatteren , sluit u de stick aan op uw computer, dan opent u Deze computer . Klik met de rechtermuisknop op de letter flash drive , selecteer vervolgens Opmaak . Voor de opmaak van derden , moet u een programma zoals de HP USB Disk Storage Format Tool te installeren . Nadat u het programma wilt installeren , moet u in staat om de instructies in het programma om uw flash- schijf te formatteren volgen .

Nadat u uw schijf hebt geformatteerd , moet u ervoor zorgen dat de schijf in staat is om worden gebruikt als een bootable apparaat . Om dit te doen , te kopiëren van uw computer Boot.ini , NTLDR en NTDETECT bestanden uit de hoofdmap op de flash drive . Je nodig hebt om uw computer in de verborgen bestanden tonen om ze te zien . In een venster van Windows Verkenner op het Mapopties menukeuze , controleer dan Verborgen bestanden weergeven .
Computervereisten

voordat u de computer herkent een USB opstarten van Windows , je ' ll moet het BIOS te controleren . BIOS-scherm van uw computer openen door het systeem opnieuw is , dan is het indrukken van een bepaalde functietoets op uw computer . Meestal is deze toets F1 of F2 , maar het verschilt van merk tot merk . Zodra je op het BIOS-scherm , dubbelklikt u controleren of uw computer in staat is om opstarten vanaf een USB-apparaat . Als dat zo is , wijzigt de prioriteit voor het USB-apparaat opstarten van de laatste plaats naar de eerste , of in ieder geval hoger dan prioriteit harde schijf. Op deze manier zal uw computer proberen opstarten vanaf uw USB-apparaat voordat u het probeert het opstarten vanaf de harde schijf .
Kopiëren Windows-bestanden

Download
en installeer PE Builder . Dit maakt het veel makkelijker om een ​​Windows- installatie in een USB -formaat configureren maken . Als je eenmaal hebt geïnstalleerd , geopend PE Builder en plaats de installatie-cd van Windows in het station van uw computer . Navigeer PE Builder naar de Windows-installatie -bestanden op uw harde schijf en klik op ' Build '.

Vervolgens opent u een command -venster door het selecteren Uitvoeren in het menu Start . Typ cmd en druk op ' Enter '. Na het commando venster opent , type c : \\ pebuilder313 \\ plugin \\ peinst , bevestig vervolgens uw flash drive aan op de computer . Typ vervolgens PEINST.CMD en laat het uit te voeren . Kies optie een in het menu , dan druk op ' Enter '. Wanneer u wordt gevraagd om het pad van het bestand dat u wilt kopiëren , voert u C : \\ pebuilder313 \\ BartPE . Druk op 2 en typ vervolgens de stationsletter van uw flash drive , zoals F : \\ . Druk op "Enter " weer . Selecteer optie vijf om de bestanden te installeren op uw USB-drive .

Previous: Next:
  Flash Drives
·Hoe te Winows 7 Installeren va…
·Hoe maak je een USB-stick in e…
·Hoe maak je een opstartbare Af…
·Hoe maak je een Flash Drive ge…
·Hoe maak je foto's van een Fla…
·Machtigingen instellen op een …
·Hoe maak je een USB-stick moun…
·Hoe je foto's verplaatsen op e…
·Hoe verander ik een Flash Driv…
  Related Articles
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Kun je meer dan een applicatie Open op e…
Hoe kan ik opnemen op een iPad ? 
Hoeveel geheugen Mocht U krijgt op een i…
Kan de iPad Lees PDF's ? 
Hoe te installeren Windows Hotmail op ee…
Hoe de Kindle App te installeren voor uw…
Kan ik Excel gebruiken met een iPad ? 
Kunt u Dingen Opslaan om de iPad ? 
  Hardware Articles
·Hoe maak je verbinding een computer tv-t…
·Wat is PC100 geheugen? 
·Hoe maak je een D - Link Installeer WNA …
·Hoe kan ik PC Sound Problemen 
·Hoe Vergelijk Notebook Processoren 
·Wat is een Intel Core 2 Duo laptop? 
·Hoe te Stutter SSD problemen op te losse…
·De geschiedenis van Hewlett - Packard Co…
·Hoe maak je een Tapping Synaptics Touchp…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com