Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
HP Color LaserJet 3700 Problemen oplossen
De HP Color LaserJet 3700 printer produceert full-color documenten en afbeeldingen met behulp van meerdere kleuren toner . De printer heeft de mogelijkheid om verbinding te maken met een netwerk via een Ethernet-verbinding , waardoor meerdere gebruikers documenten printen . De printer moet doen met grotere volumes van afdruktaken dan desktop printers , maar zult u soms in de problemen met de printer die afdrukken brengt tot stilstand . Scherm van de printer zal normaal een foutmelding , die u helpen om te weten hoe de situatie oplossen . Instructies
Papierstoringen
1

Verwijder al het papier uit papierlade van de printer . Steek uw hand in de lade en trek alle vastgelopen stukjes papier in , zorg ervoor dat ze niet scheuren . Kopen van 2

Open een nieuw pak van papier en plaats het in de lade en zorg ervoor dat de stapel papier doet niet boven de hoogtelipjes in de lade . Probeer opnieuw af te drukken door op de knop met het vinkje om te bepalen of de storing was pas in de papierlade gebied .
3

Verwijder al het papier zit in de productie omgeving van de printer . Open achterzijde doorwerking deur van de printer en trek alle vastgelopen papier uit de rollen .
4

Sluit de doorwerking achterdeur en open de onderste achterklep. Duw de twee groene hendels , trek vervolgens eventueel vastgelopen stukjes papier en duw de hendels terug .
5

Zet de printer uit en trek de onderste achterklep als je druk op de tab aan de linkerkant van de deur om het te verwijderen uit de printer . Trek zowel van de blauwe grendels in de printer en verwijder de fuser assemblage van de binnenkant van de printer .
6

Druk op de zwarte lipjes op de fuser assemblage , til de lipjes tot aan de montage te openen . Trek alle stukjes papier in , installeert u het verhittingsstation in de printer zodat deze vastklikt . Installeer de achterklep naar beneden duwt op het lipje aan de linkerkant van de deur , zet de printer weer aan en druk op de knop met het vinkje .
Printer Slaat afdruk Pages Na Papier is Aangevuld
7

Druk op de " Menu" knop van de printer . Gebruik de pijltjestoetsen om " Configure Device " en druk vervolgens op de knop met het vinkje .
8

Gebruik de pijl omlaag om " System Setup " te selecteren en druk vervolgens op de knop met het vinkje . Gebruik de pijltjestoetsen om " Herstel na storing " te selecteren en druk vervolgens op het vinkje knop .
9

Druk op de pijltoetsen om " On " te selecteren en druk vervolgens op de knop met het vinkje . Herdruk van het document zodat u alle pagina's .

Previous: Next:
  computer Printers
·Wat is de oorzaak Specks op he…
·Hoe kan ik een Dell Photo Prin…
·Hoe maak je een Staples Inkjet…
·Hoe maak je een Canon MX310 pr…
·Hoe maak je een Canon Color La…
·Hoe Printer Onderdelen voor Ge…
·Compatibele Printers dat Windo…
·Informatie over de HP 4200 
·Hoe maak ik een PDF -indeling …
  Related Articles
HP TouchSmart tm2t Vs . Apple iPad 
HP Slate vs iPad 
iPad Vs . HP TC1100 
Hoe maak je een iPad Kom uit een negatie…
Hoe te Zet een webcam op een HP Pavilion…
HP DC5000 Intel Desktop PC Specificaties…
HP Eva 4000 Voeding Specificaties 
HP Workstation Heatsink Kenmerken 
Specificaties voor een HP xw6600 
  Hardware Articles
·Hoe te programmeren een Media Center -af…
·Hoe zet ik een interne laptop schijf in …
·Over Micro 
·Hoe maak je een schijf vervangen in een …
·Problemen met lage frame rate op een NVI…
·De Dell E310 laadt niet de USB Keyboard …
·Compatibele cartridges voor een HP Offic…
·Hoe maak je Grafiek op een Texas Instrum…
·Hoe te SLI installeren op een ASUS moede…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com