Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
HP Officejet 6500 Instructions
De HP Officejet 6500 is een alles - in-een printer . U kunt het gebruiken om afdrukken te produceren , evenals het verzenden en ontvangen van faxen , kopiëren en digitaal documenten te scannen voor opslag op uw computer . Om ten volle te profiteren van alle functies van de printer te nemen , moet u de installatie- cd gebruiken om de software van de printer te installeren op uw computer wanneer u het instellen van de printer . Je moet ook naar de printer om de faxfuncties gebruiken aansluiten op een werkende telefoonlijn . Instructies
Printing

Plaats papier 1 in de invoerlade van de printer en de papierbreedtegeleider aanpassen zodat het duwt tegen de rand van de stapel papier . Verwijder al het papier dat zit boven de invoerlade 's maximumhoogte markering . Kopen van 2

Open het document dat u wilt afdrukken . Klik op de " File " optie bij de bovenkant van het venster . Klik op " Print" uit het drop - down menu en klik op de knop "Eigenschappen " in het venster Afdrukken .
3

Klik op elk van de tabbladen in het nieuwe venster en opties wijzigt u wensen . Klik op de knop " OK " om uw selecties op te slaan en klik op de knop 'Afdrukken' te beginnen met het afdrukken van uw document .
Scannen

Turn 4 op de printer en de computer , en laadt het besturingssysteem . Open de printer bovenklep om het scannen glas onthullen , plaatst u het originele document zijde naar beneden op de glasplaat en sluit de bovenklep .

Load 5 het document dat u wilt scannen zijde naar boven in de automatische invoerlade van de AOD , als het originele document is meer dan een vel papier . Pas de papierbreedtegeleider aan het formaat van het originele document .
6

Druk op de " Scan" knop op het bedieningspaneel van de printer . Navigeer met de pijltoetsen naar het apparaat dat u wilt het gescande document naar , of het is een aangesloten computer of een ingeplugde geheugenmodule te markeren . Druk op de knop "OK " .
7

Druk op de " Start Scan " knop en wacht tot de printer de scan te voltooien . Als u een computer om de scan naar , een venster met het gescande document en opties voor het maken van wijzigingen in het document wordt geopend geselecteerd .
Kopiëren
8

Druk op de " Copy" knop op het bedieningspaneel om het kopiëren instellingen van de printer te wijzigen . Navigeer met de pijltjestoetsen naar " inst " en selecteer " Yes . "
9

Druk op de knop "OK " om het menu kopie - instellingen te openen. Navigeer met de pijltoetsen om door de opties kopie - instellingen te bladeren en om wijzigingen aan te brengen . Druk op de knop ' OK ' om de instellingen op te slaan .

Plaats 10 het originele document met de afdrukzijde omhoog in de documentinvoerlade of zijde naar beneden op de glasplaat . Druk op de " Aantal exemplaren " knop en druk op de linker en rechter pijltoetsen om het standaard aantal kopieën verlagen of te verhogen .

Druk 11 de "Start kopiëren, Zwart " knop om monochroom kopieën te maken . Druk op de " Start kopiëren, Kleur " om full-color kopieën te maken .
Een fax verzenden

Plaats 12 het document dat u wilt faxen face-up in de invoerlade of het gezicht naar beneden op de glasplaat . Typ het nummer waarnaar u de fax wilt verzenden op het numerieke toetsenbord van de printer .

Druk op de "Start faxen, Zwart " of " Start faxen, Kleur " knop 13 . Wacht tot de printer om het document te scannen en de fax . Haal de bevestiging vel uit de uitvoerlade van de printer en het originele document verwijderen uit de feeder uitvoerlade of de glasplaat .
14

Verzend de fax handmatig , indien nodig. Neem de hoorn op de telefoon die is aangesloten op de printer en kies het faxnummer met de telefoon numerieke toetsenbord . Als je meteen faxtonen hoort , drukt u op de "Start faxen, Zwart " of " Start faxen, Kleur " knop op dit punt om de fax te verzenden . Als je spreekt met iemand die beantwoordt aan de andere kant , verzoek dat de ontvanger op " Start" op zijn faxapparaat voordat u op de "Start faxen, Zwart " of " Start faxen, Kleur " knop . Hang de telefoon op, zodra de lijn stil wordt , wat aangeeft dat uw fax wordt verzonden .

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe een Officejet Drive Letter…
·Hoe om faxen te ontvangen Met …
·Hoe het opzetten van een HP La…
·Hoe kan ik mijn HP 2570 serie …
·Hoe de Low op inkt bericht uit…
·Hoe kan ik een Dell 1320c Prob…
·Hoe kan ik mijn printer van sp…
·Hoe de inktniveau resetten op …
·Inkjet Vs . LaserJet printers 
  Related Articles
HP TouchSmart tm2t Vs . Apple iPad 
HP Slate vs iPad 
iPad Vs . HP TC1100 
Hoe te Zet een webcam op een HP Pavilion…
HP DC5000 Intel Desktop PC Specificaties…
HP Eva 4000 Voeding Specificaties 
HP Workstation Heatsink Kenmerken 
Specificaties voor een HP xw6600 
HP XW4300 Specs 
  Hardware Articles
·Hoe je Wireless uitschakelen op een Tosh…
·Hoe maak je een Compaq Presario 8000 Her…
·Retina Display vs iPad 
·Hoe maak je een laptop - to- IDE adapter…
·HP Officejet J5770 Specificaties 
·Hoe om audio op een Mac Record 
·Hoe de C4280 printer opnieuw uitlijnen 
·Hoe kan ik een Dell Inspiron 1150 Upgrad…
·Hoe de Touchpad uitschakelen op mijn Del…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com