Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Waarom heeft een gescand document niet afdrukken het juiste formaat in een e-mail ?
Gescande documenten die in een e-mail verschijnen zijn niet ontworpen om af te drukken op het document van de werkelijke grootte , dat is waarom het het juiste formaat worden afgedrukt wanneer de e-mail wordt gedrukt . De lichamen van e-mailberichten zijn ontworpen om alleen tekst inhoud bevatten , maar geven gebruikers de mogelijkheid van het bevestigen van andere typen bestanden , zoals gescande documenten . Previews

Op het moment van publicatie , de meeste e-mailprogramma's kunt u de inhoud van de bijgevoegde documenten ' bekijken in het lichaam van een e-mailbericht . Echter , is deze functie alleen bedoeld om u te laten zien wat kort is opgenomen in de bijlage . Als u probeert om een e-mail die een voorvertoning van bevestiging van het bericht bevat afdrukt , zal deze kleiner zijn dan de werkelijke grootte af te drukken . Afhankelijk van de grootte van de bijgevoegde gescande document , zal het voorbeeld weergegeven in een verkleinde versie in het lichaam van de e-mail .
Bijlagen

Als u wilt afdrukken een bijlage bij zijn werkelijke grootte , moet u om het te openen vanuit het e-mailbericht . Het bestand te openen geeft u de mogelijkheid om het bekijken en afdrukken maten van het document aan te passen . Uw computer moet dezelfde softwaretoepassing die het bijgevoegde bestand aangemaakt of worden uitgerust met software die is ontworpen om het type bestand dat u probeert te openen te openen bevatten . In sommige gevallen zal verouderde versies van hetzelfde programma waarmee de bijlage ingevoegd niet in staat het document te openen . Zorg ervoor dat u de bijgewerkte versie van de software om de waarschijnlijkheid dat het document kan worden geopend verhogen .
Printing

Als het gescande document doesn ' t print de juiste maat nadat het is geopend , kan het probleem met de instellingen van uw printer liggen . Bijvoorbeeld, als het gescande document is groot , het kan niet passen in de parameters van de printer , in dat geval moet u het document schalen neer te drukken . Dit kan gedaan worden via de gebruikersinterface van het menu van de printer die meestal wordt weergegeven voorafgaand aan daadwerkelijk de afdruktaak te starten . De meeste printer interfaces kunt u de grootte van het document aanpassen voor kopiëren , te schalen omlaag of omhoog op basis van uw behoeften .
Tips

aanpassen
omvang van het document tijdens het scanproces kan ook helpen voorkomen dat problemen wanneer het tijd is om het bestand af te drukken . Gebruik een standaard beeldbewerkingsprogramma zoals Photoshop om het document te scannen . Op die manier heb je de mogelijkheid om de grootte van het beeld aan te passen voordat het wordt opgeslagen. Plaats de afbeelding in een desktop publishing-programma , zoals Adobe InDesign . Op die manier kunt u een PDF-bestand dat kan worden afgedrukt op schaal nadat het is geopend van een e-mailbericht te maken .

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe te Transparanten in de pri…
·HP 3210Xi Specs 
·Canon ImageCLASS 1100 Specs 
·Hoe maak je Refill een Canon P…
·Hoe maak je een Xerox 8560 Pro…
·Hoe maak je een USB -printer n…
·Hoe de kleur van een Samsung C…
·Laser Printer Cartridge bijvul…
·Hoe maak je een titel afdrukke…
  Related Articles
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
Hoe maak je een tijdschrift lezen op iPa…
Hoe maak je de iPad gebruiken als een di…
Hoe maak je een GROOT iPad Screen Protec…
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe maak je een iPad verbinding met een …
Hoe maak je een iPad verbinding met een …
  Hardware Articles
·Hoe te Kleine Boekjes afdrukken 
·Hoe te Shrinky Dink Problemen voor Ink J…
·Hoe te Voeg Computer Memory Als geen sle…
·Hoe je BIOS besturingssysteem herstellen…
·Hoe de fabrieksinstellingen op een Compa…
·Epson 3800 Schoonmaak 
·Eisen voor Blu - ray A /V-ontvangers 
·Hoe maak je een Pentium 4 Processor inst…
·Hoe uw laptop Android Powered Zorg 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com