Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
De Canon MP210 Printer Driver zal niet installeren
De Canon Pixma MP210 is een inkjetprinter compatibel met Windows en Mac OS X -besturingssystemen . De printer vereist driver software in orde is met de firmware van de computer te communiceren via een USB-poort . Echter , de software kan conflicten en problemen met corrupte apparaten installatieproblemen veroorzaken . Als u niet in staat om de driver te installeren voor de 600 bij 1200 dpi kleurenprinter bent , Canon biedt oplossingen om de prestaties van het apparaat te maximaliseren . Third - party software

Firewalls en antivirus programma's
kan fouten veroorzaken wanneer je de Canon Pixma MP210 driver te installeren . Sommige van deze toepassingen zelfs afbreken van de installatiewizard , zodra het lanceert . Als u niet in staat om het stuurprogramma van de MP10 's installeren bent , kan het tijdelijk uitschakelen van programma's die de installatie leiden tot conflicten toestaan ​​om de toepassing te installeren . Als u bekend bent met het Hulpprogramma voor systeemconfiguratie bent , gebruik het om conflicterende programma's die automatisch wordt gestart wanneer u de computer opstart uitschakelen . Sommige systeemprocessen uitschakelen kan de computer problemen veroorzaken , dus vermijd knoeien met programma's en processen die u niet bekend bent met . Indien een of meer van de conflicterende applicaties zijn geopend , zal het sluiten van hen toelaten om de MP210 driver te installeren .
Apparaat Conflict

In sommige gevallen , het installeren van de Canon Pixma MP210 driver mislukt als de printer is aangesloten op de computer vóór de installatie van de driver . Wanneer u de printer aansluiten vóór de installatie van de driver , de sectie ' Overige apparaten ' in de Device Manager geeft " MP -serie " drivers . Als de computer detecteert de printer wanneer u deze aansluit , maar niet kan worden geïnitialiseerd , het verwijderen van de serie drivers MP in de rubriek " Andere apparaten " kan de installatie problemen op te lossen . Wanneer het verwijderen is voltooid , hoeft de printer niet aan op de computer voordat u de driver of u in de installatie conflict hetzelfde zal lopen .
Oude Bestuurder

Als u eerder de Canon Pixma MP210 driver had geïnstalleerd op uw computer , moet u deze verwijderen voordat u een nieuw exemplaar . In sommige gevallen kan een eerder geïnstalleerde driver problemen veroorzaken bij het installeren van een bijgewerkte versie van de website van Canon. Als bestuurder van de printer wordt weergegeven onder 'Programma's' in het menu 'Start' , verwijder de oude driver vanaf daar. Als de bestuurder niet op het menu "Programma's" , verwijder deze dan met behulp van " Apparaten en printers " onder het menu 'Start' .
Printing Software

als je Canon printer software zoals Easy-WebPrint EX of Easy - PhotoPrint EX had geïnstalleerd , moet u ze verwijderen voordat u de Canon MP210 driver opnieuw installeren om het risico van installatie conflicten te verminderen . Als een van deze programma's zijn ofwel bevriezen of crashen , een of meer van hun executie bestanden zijn het meest waarschijnlijk corrupt of beschadigd . Verwijder de programma's , en ze dan opnieuw installeren nadat de printer-drivers installeren .

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe maak je een Lexmark 24 car…
·Hoe maak je Refill een Canon i…
·Hoe de Ink Absorber op de Cano…
·Hoe je HP Genuine Cartridge Ch…
·Hoe maak je een Brother Scanne…
·Hoe je lege inktcartridges Don…
·HP Compatible tonercartridges 
·Hoe om te bepalen Als een tone…
·Hoe te Refill Canon Cl 31 Colo…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
  Hardware Articles
·Hoe te verwijderen en opnieuw installere…
·Hoe kan ik Track Lost & Stolen laptops? 
·Hoe te Boeken Download een Kindle Secure…
·How to Set Up een Slave drive op een pc …
·Hoe je films Zet op een Pandigital fotol…
·Hoe Hook Up Your Wireless Box 
·Hoe maak je opnieuw installeren van een …
·Hoe je de harde schijf te verwijderen va…
·Hoe kan ik bekijken HP D7460 Ink Levels …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com