Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Hoe je lege inktcartridges Donate
Volgens Freerecycling.com , zijn 95 procent van de inkt cartridges weggegooid en ga naar stortplaatsen . De plastic een inktpatroon wordt gemaakt van neemt meer dan 1000 jaar te ontbinden . Een student gebruikt doorgaans zes tot 10 patronen per jaar , en een middelgrote organisatie kan gebruik maken van 900 tot 1600 cartridges per jaar . Recycling inktcartridges is een belangrijk milieuprobleem . Doneren van inktpatronen kunt u uw verantwoordelijkheden en het biedt mogelijkheden om andere organisaties , zoals charitatieve of scholen te helpen . Instructies
1

Registreer met een programma dat biedt om de winst te doneren van uw inktpatronen naar het goede doel of non-profit organisatie van uw keuze . Door u te registreren , krijgt u een klant-id -nummer dat u verbindt met de organisatie waar u doneert . U moet ervoor zorgen dat de organisatie die het geld heeft en geregistreerd , zodat het bedrijf het kopen van de cartridges heeft de gegevens om het geld te sturen naar uw organisatie naar keuze .

Beoordeling 2 de merken van inkt cartridges en toner cartridges die de recycling bedrijf zal nemen . De meeste van de top merken , zoals Dell , Canon , Lexmark , Compaq , Hewlett - Packard , Epson en Xerox , aanvaardbaar zijn , volgens Freerecycling.com en Recycle4Charity.com .
3

bestellen verzenden van pakketten . Nadat u geregistreerd bent , kunt u gratis verzending pakketten bestellen om de cartridges te sturen in voor de betaling . Recycle4Charity.com verzoekt u hebt 10 patronen verzameld voor de scheepvaart , en Freerecycling.com vraagt ​​dat je 20 voor verzenden .
4

Deel de mogelijkheid met anderen . Deze programma's profiteren organisaties die uw steun nodig hebben en zij helpen het milieu . Krijgen van andere mensen die betrokken zijn verhoogt de voordelen voor iedereen . Overweeg het toevoegen van een verhaal om bedrijfs nieuwsbrieven of via een e-mailcampagne . U kunt ervoor kiezen om de informatie te delen nadat je een paar keer zijn gegaan door het proces om te controleren of het systeem is eenvoudig te gebruiken en dat uw donatie geld is ontvangen .

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe te Papier vastgelopen in d…
·Hoe Pack een Epson 7600 
·Wat is een printer USB- snoer …
·Problemen met een Canon S300 p…
·Hoe te OfficeJet v40 verwijder…
·Hoe kan ik een printer aan te …
·Hoe maak je een Canon i70 Demo…
·Hoe de kosten van Inkjet Print…
·Hoe te Printers verwijderen ui…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe je externe luidsprekers Aansluiten o…
·Hoe te verwijderen van de achterkant van…
·PC Laptops Dat Ben CS3 of 4 Compatibel 
·Hoe kan ik een WD Passport Wijzigen om e…
·Hoe te printcartridges wijzigen in een H…
·Hoe te Undelete en herstellen van een be…
·Instructies voor een Microsoft Bluetooth…
·Hoe om te beslissen hoeveel hardeschijfr…
·Hoe maak je een Logitech Joystick kalibr…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com