Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Hoe de kosten van Inkjet Printing Bereken
Inkjet printers bieden een aantal voordelen ten opzichte van duurdere printers , zoals laserprinters . De inkjet printer is rustig en kunnen hoge - kwaliteit foto's kunt afdrukken . Bij het kiezen van een nieuwe printer , kunt u worden aangetrokken tot een goedkopere inkjet , maar eerst stoppen en berekenen hoeveel het eigenlijk kost u het apparaat wilt gebruiken . Niet overwegen verborgen kosten kan leiden u naar een printer die meer kost om te werken dan je verwacht plukken . Instructies
1

Bepaal wie uw inkjet printer wordt gebruikt . Als het voor persoonlijk gebruik , zult u alleen hoeft te berekenen hoeveel je per week af te drukken . Als het een grotere printer voor een klein kantoor , moet u inschatten hoeveel elke persoon zal elke week af . Kopen van 2

Bepaal uw behoeften . Voor een kantoor omgeving , of als u uw printer kunt gebruiken voor zakelijke en moeten lange documenten af ​​te drukken , krijg je een printer die zo snel mogelijk afgedrukt wilt . Als je foto's , afbeeldingen in kleur of zakelijke rapporten af ​​te drukken , zult u een printer die afdrukken van hoge kwaliteit doet wilt .

Begin met het bepalen van de kosten van de printer die aan uw eisen voldoet . Bijvoorbeeld , kan een goedkope printer voor gemiddeld gebruik kost slechts 100 dollar, terwijl een printer die snel , afdrukken van hoge kwaliteit prints kan kosten $ 400 of meer .
3

Schat het gemiddelde aantal documenten je dagelijkse afdrukken . Als meerdere documenten te gebruiken grote foto's en veel kleur , telt dit als twee pagina's in plaats van een . Lees de specificaties van de printer , de doos van de printer of de cartridge doos inkt , en zie hoeveel pagina's kunnen worden afgedrukt met een cartridge .
4

Vermenigvuldig het aantal pagina's dat u per week af door vier . Neem dit nummer en vergelijk het met hoeveel pagina's de cartridge kan afdrukken . Je zou 50 pagina's per week of 200 pagina's per maand afdrukken . Als uw inktpatroon afgedrukt 200 pagina's of minder voor drooglopen , zult u nieuwe inkt of een nieuwe cartridge minstens een keer per maand nodig . Bereken hoe vaak je nodig hebt om inkt te kopen in een jaar en voeg de kosten van de cartridges om de kosten printer .
5

Bereken de kosten van extra accessoires , zoals snoeren of kabels , die je nodig hebt om te kopen met de printer . Voeg deze kosten aan uw vorige som . Om erachter te komen wat uw printer wordt geleverd met en wat je zult moeten kopen op uw eigen , lees de specificaties en de lijst van de opgenomen items op de doos of een website die het product biedt .
6

Bereken de totale kostprijs van de printer , benodigdheden en de hoeveelheid inkt die u nodig hebt om uw printgedrag te ondersteunen . U kunt de prijs van de inkt iets te verlagen door de aankoop van inkt refill sets en navullen van de cartridges zelf . Dit werkt alleen een of twee keer , echter.

Koopt u een goedkopere inkjet printer , in gedachten houden dat het kan slijten sneller dan de duurdere modellen . U kan nodig zijn om een nieuwe te kopen in een tot drie jaar . Denk aan de kosten van onderhoud van de printer , waaronder het kopen inkt en papier , en wat het gaat kosten om een nieuwe te kopen in een paar jaar . Deze totale kosten is ongeveer wat u betaalt voor inkjetprinters.

Previous: Next:
  computer Printers
·DIY : Lexmark X6570 vullingen …
·Hoe te Enveloppen HP 7310 
·Hoe kan ik een netwerkprinter …
·Hoe controleer ik de inktnivea…
·Hoe de Kodak 5300 Reset 
·Hoe maak je een Pixma MP610 Pr…
·Hoe te Toner Install in een Sa…
·Hoe kan ik wijzigen HP G85 car…
·Epson Stylus C84 printer Probl…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe de FN toetsen op uw ThinkPad Enable 
·Hoe u de juiste computer Kies 
·Gevaren van Laser Printers 
·Hoe maak je een PCI grafische kaart sleu…
·Elektromotoren behoren tot de meest vita…
·Welke digitale camera's op een HP Pavili…
·Hoe maak je een webcam installeren op ee…
·Hoe te herstellen een Epson R2400 die ka…
·Hoe maak je een toetsenbord Fix Met verk…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com