Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> RAM , kaarten en moederborden >> Content
Hoe te Voeg Computer Memory Als geen sleuven beschikbaar
U mag in staat zijn om het geheugen toe te voegen aan uw computer , zelfs als alle RAM slots zijn al gevuld . Genoeg RAM in uw computer is belangrijk voor het uitvoeren van meerdere programma's tegelijk , of voor het uitvoeren van het geheugen intensieve programma's . Het moederbord in de computer kan hoger RAM- capaciteit per slot ondersteunen , wat betekent dat u de bestaande RAM met nieuwe modules te vervangen . Als het moederbord heeft al de maximale hoeveelheid RAM geïnstalleerd , moet u uw moederbord of computer te upgraden . Wat je nodig hebt
schroevendraaier
Toon Meer Aanwijzingen

Klik 1 " Start . " Rechtermuisknop op " Computer " en kies " Eigenschappen" om uit te vinden hoeveel geheugen in de computer is geïnstalleerd . Zoek de " Installed memory ( RAM ) " uit hoofde van de "Systeem" rubriek . U kunt ook de informatie onder 'Windows editie , " omdat de hoeveelheid geheugen die je installeert zal ook afhangen van welke versie van Windows die u gebruikt vinden . Kopen van 2

Raadpleeg de documentatie voor uw moederbord of computer aan bepalen de maximale hoeveelheid geheugen die in uw systeem kan worden geïnstalleerd . Als de maximale hoeveelheid geheugen die gebruikt kunnen worden in de computer groter is dan het bedrag dat u in uw computer zijn geïnstalleerd , kunt u meer installeren . Als de bedragen zijn hetzelfde , kan het geheugen niet worden toegevoegd .
3

Vind de maximale hoeveelheid geheugen die per slot kan worden geïnstalleerd in de documentatie van uw computer . Ook het type geheugen dat nodig is . Controleer om te zien wat de geheugen limiet voor uw versie van Windows is vanaf de MSDN-website . Weet geheugen dat de beperking overschrijdt niet installeren , het zal niet bruikbaar door het besturingssysteem
4

Aankoop geheugenmodules die alle specificaties fit en hebben een grotere capaciteit dan de degenen die al zijn geïnstalleerd . . Sommige websites kunt u uw computermodel in te voeren om de compatibele RAM zien als je online koopt . Dit is handig als u niet zeker weet wat te kopen .
5

Zet de computer uit . Verwijder het netsnoer . Verwijder de batterij als met behulp van een laptop . Verwijder de dekking van het geval van de computer . Dit kan met schroeven of een clip worden bevestigd .
6

Verwijder de aanwezige RAM- modules door te drukken op de klemmen aan elk uiteinde van hen . Plaats de nieuwe modules in hun plaats . Vervang de dekking van het geval en het netsnoer en zet de computer aan .

Klik 7 "Start . " Rechtermuisknop op " Computer " en klik op "Eigenschappen . " Bij "Installed memory ( RAM ) " is bijgewerkt naar de nieuwe RAM totale tonen .

Previous: Next:
  RAM , kaarten en moederborden
·Mijn M300 Toshiba Laptop RAM S…
·Hoe de FPS verhogen op een lap…
·Acer Aspire 3050 -BIOS Fout 
·Hoe kies ik de juiste RAM-gehe…
·Verschil tussen 64-bit & 32 Bi…
·Definitie van een computer Com…
·Soorten moederbord connectoren…
·Wat gebeurt er als een CMOS-ba…
·7600GT Vs . 9800Pro 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Met twee USB -printers gebruiken Met een…
·Problemen met geluid oplossen op een des…
·My Canon MultiPASS C3000 Zal niet herken…
·Eee PC 904HD Specificaties 
·Wat is het verschil tussen een GDDR3 & D…
·Zo plaatst u inkt in een Epson CX6400 pr…
·Hoe maak je een Screen Saver op een iPad…
·Hoe lang is een laptop batterij 's Life 
·Hoe kan ik een externe harde schijf voor…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com