Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Randapparatuur >> Content
Pen Drive Virus Removal Tools
Een pen drive is opslagapparaat dat wordt aangesloten op de USB-poort drive op een computer , randapparatuur of mobiele apparaten . Gebruikers moeten gewoon slepen en neerzetten van bestanden naar de pen drive , en het zal een back-up van de bestanden maken . Toch , soms zijn deze apparaten geïnfecteerd raken met virussen . Gratis tools beschikbaar die virussen of malware zal reinigen en verwijderen . Autorun Virus Removal Tool

Een probleem
met virussen die op verwijderbare opslagapparaten zoals de pen drive is dat het mogelijk het virus te verspreiden naar andere apparaten , waaronder computers . Verder , omdat deze virussen vaak dezelfde extensions standaard programma , is het moeilijk voor een gebruiker om het virus een standaardprogramma onderscheiden . De Autorun Virus Removal Tool scant via de bestanden op de verwisselbare opslagapparaat en vind geen virussen . Het zal dan verwijdert die virussen en herstellen van eventuele problemen die het virus aangemaakt . Virussen zal alleen Autorun ( acties ondernomen om een systeem klaar is voor een besturingssysteem te maken ) virussen te verwijderen , en het zal alleen beginnen met het verwijderen virussen wanneer de gebruiker handmatig het programma uitvoert .
Smart Virus Removal

Deze gratis tool stelt gebruikers in staat om virussen , Trojaanse paarden en wormen uit hun pen drives te verwijderen . Gebruikers moeten het hulpprogramma handmatig uit te voeren , en zij zal moeten kiezen uit vier opties . Ze kan de standaardinstelling voor Windows te herstellen , of ze daadwerkelijk kunnen verwijderen van het virus USB-drive -apparaat . Ze kunnen ervoor kiezen om het bestand uit een map te verwijderen , of ze kunnen allemaal Autorun.inf bestanden te verwijderen . Autorun.inf virussen zijn bijzonder verraderlijk omdat dan de pen drive niet te openen . Het programma zal het virus overschrijven en verwijder deze . Gebruikers zullen dan in staat zijn om de openstelling van hun dossiers .
ClamWin Portable

ClamWin Portable richt virussen en spyware ( geeft stukjes informatie aan derden bedrijven ) op draagbare USB flash drives , draagbare harde schijven , iPods of CD's. Gebruikers kunnen het systeem te scannen op virussen op geplande tijdstippen , en het zal automatisch alle updates downloaden naar de software. Gebruikers kunnen dit programma werken als standalone programma . Of ze kunnen integreren in Microsoft Windows Explorer of Outlook , waardoor het scannen op geïnfecteerde bijlagen in e - mails . Het systeem maakt gebruik van een wizard om scans . Dit is een open source tool , wat betekent dat gebruikers kunnen hulp krijgen van een gemeenschap van gebruikers en ontwikkelaars .

Previous: Next:
  computer Randapparatuur
·Hoe maak je een ThinkPad Speak…
·De Kindle Wi - Fi vs De Nook W…
·Hoe je Magic Jack installeren …
·Wat is een SDHC- kaartsleuf ? 
·Dynex Webcam Installatie 
·Hoe de interne CD Burner Veran…
·Hoe je HP Photosmart C5180 Vin…
·How to Set Up een VEC USB tran…
·Informatie over hoe je een Lab…
  Related Articles
Hoe maak je een iPad verbinding naar een…
Kan u een upgrade van de harde schijf op…
Hoe om notities te maken op een iPad met…
Toegang krijgen tot mijn iPad als een Dr…
Hoe maak je een zelfgemaakte iPad Stylus…
Wat is de iPad App voor de stylus pen ? 
Het uploaden van foto's naar externe har…
Hoe maak je een digitale pen op een tabl…
Hoe de Pen kalibreren op een Tablet PC 
  Hardware Articles
·Hoe maak je een PowerPoint Project vanaf…
·Hoe kan ik een Compaq Evo N610C moederbo…
·Hoe te Activity Monitor Van een Home PC …
·Hoe te verwijderen en vervangen moederbo…
·Hoe de icoon van de verwisselbare schijv…
·Hoe kan ik faxen een gescand document va…
·Hoe te Tapes Turn Into Blu - Ray DVD's 
·Hoe kan ik een Dell P703W Printer Proble…
·Hoe te herstellen van een iPAQ 3955 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com