Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Randapparatuur >> Content
Welke adapters kan ik gebruiken met mijn Hewlett computer?
Een adapter is een apparaat waarmee je twee apparaten die anders onverenigbaar zouden zijn aan te sluiten. U kunt adapters gebruiken om verschillende machines te verbinden of om een ​​machine aan te sluiten op een stopcontact . Hewlett Packard of HP is een fabrikant van pc's ( personal computers ) , laptops en randapparatuur. Als u een HP-apparaat , dan moet je een adapter die compatibel is met uw apparaat aan te schaffen , en u kunt deze adapters online kopen . Compaq Mini

De Compaq Mini Geschikt voor HP Laptop AC ( wisselstroom ) adapter wordt aangesloten op de achterkant van je laptop , en het is een 19 volt 1.58A uitgangsstroom , 30 watt stroomkabel . Uitgangsstroom is hoeveel kracht die je kunt trekken uit de connector . Dit is een vervangend onderdeel voor de stroomkabel die bij uw laptop kwam . Als je niet meer in staat om uw laptop op te laden , kan dat betekenen dat uw kabel is niet meer goed functioneert . Dit is een OEM ( Original Equipment Manufacturer ) compatible deel , wat betekent dat het werkt net als het originele onderdeel . Vanaf 2010 , de kosten van deze tool tussen de $ 5,00 en $ 8,00.
HP 8120-6861

Dit deel wordt geproduceerd door HP , en het laat je EVC ( Enhanced aansluiten VMotion Compatibiliteit ) - enabled processors naar VGA ( video graphics Array ) -apparaten . Het is een 15 - pins connector , die aansluit op VGA- apparaten , zoals computerschermen , videokaarten en HD ( high - definition ) televisie . Deze kabel kan een twee inch sleuf past . . Vanaf 2010 , dit apparaat kost tussen de $ 43,00 en $ 66,00
Laptop AC Power Adapter

Deze laptop adapter is compatibel met de volgende HP-apparaten : 402018 -001 , DC 359a , Ppp08h , HP - 0k065b13 en 380467-003 . Dit is een 65 Watt AC adapter , en het bevat ook de stekker , die aansluit op de adapter . Het heeft een ingangsspanning van 100 tot 240 volt en de uitgangsspanning 18,5 volt met een uitgangsstroom van 3.5A . Dit is niet een OEM onderdeel . Vanaf 2010 , de kosten van deze tool tussen de $ 5,00 en $ 7,00 .
USB Network Print Adapter

De HP USB ( Universal Serial Bus ) Network Print Adapter kunt u verschillende apparaten aansluiten om uw printer , fax en /of scanner . Deze adapter is compatibel met bedrade en draadloze apparaten , en het komt met 1 MB ( Megabyte ) van Flash-geheugen . Het maakt gebruik van het TCP ( Transmission Control Protocol ) /IP ( Internet Protocol ) -netwerk protocol om gegevens over te brengen . Andere kenmerken van deze adapter onder meer een USB 2.0-poort , en het maakt gebruik van maximaal 3 watt aan vermogen . Het is compatibel met Microsoft Windows XP en Vista , en het komt met zijn eigen installatie -software . Er is een een - jaar beperkte garantie op de hardware van het apparaat . Met ingang van 2010 , dit apparaat kost tussen de $ 50,00 en $ 100,00.

Previous: Next:
  computer Randapparatuur
·Hoe je de Caps Lock- toets wij…
·Hoe uit te filteren Direct zon…
·Hoe om programma's kopiëren v…
·Hoe de HP Pavilion M9480 afsta…
·Hoe de voorzijde USB hechten a…
·Mijn Logitech Webcam Kan niet …
·Hoe seriële kabels Splice 
·Hoe de gevoeligheid instellen …
·Kan ik Run DD - WRT op WRT300N…
  Related Articles
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Welke toepassingen waren geïnstalleerd …
Kun je meer dan een applicatie Open op e…
Hoe kan ik opnemen op een iPad ? 
Kan de iPad Lees PDF's ? 
Kan ik Excel gebruiken met een iPad ? 
Kunt u Dingen Opslaan om de iPad ? 
Kunt u Skype op een iPad ? 
Kan de iPad gebruikt worden als een Scra…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een PowerPoint afdrukken op …
·Hoe je BIOS Flash op een Acer Aspire 361…
·Hoe Vergelijk een Centrino en een Pentiu…
·Hoe de Headphone Jack Vervang op een com…
·Lenovo U330 Specificaties 
·Hoe te herstellen in Gateway M 1625 
·OptiPlex 380 vs 780 
·Hoe te Pages reinigen in een HP Laserjet…
·Hoe kan ik een laptop Reset Volledig Ter…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com