Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Verschil tussen Interne & Externe schijven
Alle computersystemen vereisen opslagruimte voor programma's , besturingssystemen en bestanden . In bijna alle computers , is een interne harde schijf . Echter, veel computergebruikers vinden dat een externe harde schijf of een interne opslag schijf , in aanvulling op de fabriek de interne harde schijf van hun computer , verbetert de functie en de beveiliging van hun computer. Locatie

Zoals de namen impliceren , zijn externe harde schijven buiten de computer en interne harde schijven bevinden zich in de computer . Externe harde schijven zijn meestal aangesloten op de computer via een USB-poort . Ze kunnen ook worden aangesloten via FireWire of eSATA als de computer is uitgerust met de juiste technologie . Externe harde schijven zijn meestal geplaatst in een behuizing om de componenten te beschermen tegen vuil en stoten . Interne stations worden geïnstalleerd in de toren van een desktop computer .
Speed ​​

Intern opslagstation
zijn sneller dan externe schijven . De interne drives zijn verbonden met bussen die snellere overdrachtssnelheden dan de USB -aansluitingen die externe schijven gebruiken te ondersteunen . De snelheid wordt gemeten in omwentelingen per minuut ( rpm ) , die verwijst naar het aantal keren dat de spindel maakt een cirkel in een minuut . Hoe hoger het toerental , hoe sneller het kan de data , zodat het systeem sneller lezen .
Setup

Externe harde schijven
zijn makkelijker in te stellen dan de interne drives . Externe schijven worden geleverd met een USB- kabel . Zodra de drive is aangesloten , lanceert het meestal de installatiesoftware automatisch . Interne drives moet u de computer te openen en installeer de schijf erin , het aansluiten van de bussen en kabels . Iedereen kan een externe harde schijf van hun computer aan te sluiten , maar het installeren van een interne schijf duurt enige vaardigheid en know-how .
Draagbaarheid

Een van de belangrijkste verschillen tussen de interne en externe drives is de draagbaarheid . Zodra een intern station is geïnstalleerd, moet worden verwijderd om te worden gebruikt met een andere computer . Een externe schijf gewoon moet worden losgekoppeld en opnieuw aangesloten om informatie van de ene computer naar de andere . Dit stelt gebruikers in staat om informatie op de externe schijf en bewaar deze apart van de computer , het bijhouden van de gegevens te beschermen tegen brand en diefstal .
Cost

Interne stations
worden meestal goedkoper dan externe schijven , maar voor veel mensen die niet comfortabel werken op hun computer zelf , het gemak van het gebruik van de externe drive maakt het de extra kosten waard .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe maak je een boot sector vi…
·Hoe bestanden Append een DVD 
·SD Card Recovery Strategieën 
·Hoe maak je een 4GB SDHC -kaar…
·Hoe maak je een Cyclic Redunda…
·Hoe maak je Voeg een nieuwe sc…
·Hoe maak je een microfoon Soun…
·Seagate harde schijf Issues 
·Hoe USB Flash Drives Test 
  Related Articles
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te kiezen tussen een MacBook , MacBo…
Het schakelen tussen programma's op een …
Verschillen tussen een iPad en een iPhon…
Hoe je iCal tussen een iPad en een compu…
Hoe je de bookmarks tussen een MacBook e…
Wat is het verschil tussen de iPad en de…
Het verschil tussen een Apple iPad en de…
Wat zijn de verschillen tussen de iPad e…
  Hardware Articles
·Kan een Wireless Bridge Pick Up Internet…
·Hoe een HP Computer Repair Center 
·Hoe te eSata gebruik 
·De Data Transfer Snelheid van de Linksys…
·Hoe maak je een USB drive opnieuw te for…
·Hoe maak je een USB-microfoon voor karao…
·Hoe te iPads Met MacBook Beheer 
·Problemen met de A7N8X 
·Apple Computers Bedrijfsinformatie 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com