Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Apple Computers >> Content
Apple Computers Bedrijfsinformatie
Een marktleider in personal computing , Apple Inc produceert consumenten-elektronica , software creëert en distribueert digitale media . Het bedrijf , oorspronkelijk bekend als Apple Computer , verkoopt haar producten online , in zijn winkels , door directe verkoopteam en door derden groothandels , resellers en value-added resellers , volgens Google Finance . Vroege Geschiedenis

Steven Wozniak en Steven Jobs richtte Apple Computer in april 1976 , om een computer te verkopen --- principe , een printplaat waarvoor kopers moesten een case --- ontworpen door Wozniak bouwen . Vanaf dit begin , Apple groeide uit tot een van de eerste personal computers die een gewone consument zou kunnen gebruiken in huis te ontwikkelen . Apple werd een beursgenoteerd bedrijf in 1980 en in het eerste jaar zijn voorraden zag stijgingen van 1700 procent . De release van de eerste Macintosh-computers en de eerste Mac-besturingssysteem in de vroege jaren 1980 gecementeerd positie van Apple in de computerindustrie .
Recente geschiedenis

Na een daling in de vroege jaren 1990 , bracht Apple de iMac in 1998 en werd al snel de snelst verkopende personal computer in de geschiedenis . De technologie en design innovaties van de iMac verspreid over de Macintosh lijn . In 2001 , bracht Apple de iPod MP3-speler , een apparaat dat een groot succes werd en gevraagd Apple uit te breiden naar andere gebieden, zoals distributie van muziek , mobiele telefoons en tablet computers .
Computers < br >

de Macintosh- lijn van computers blijft in de voorhoede van Apple's productlijn . Met ingang van 2010 , de Macintosh- lijn omvat desktop en draagbare computers . De desktop computers zijn de iMac , een alles - in-een desktop computer , de Mac Mini , een budget - vriendelijke desktop computer zonder een bijgeleverde beeldscherm , toetsenbord of muis , en de Power Mac , een high - end professioneel model voor ervaren computergebruikers behoeften . De draagbare computers zijn voorzien van de MacBook , een instapmodel notebook, de MacBook Pro , een high - end , professionele notebook -model; . En de MacBook Air , een ultradraagbare zonder een optisch station
Electronics Devices < br >

Apple
heeft verschillende productlijnen buiten de Macintosh- lijn . Apple produceert drie versies van de iPod- muziekspeler : de iPod Touch , de iPod Nano en de iPod Shuffle . De iPhone is een touchscreen smartphone . De iPad is een touchscreen tablet- computer beschikbaar in verschillende configuraties .
Besturingssysteem

Macintosh computers draaien op het Mac OS X-besturingssysteem sinds 2002 . In tegenstelling tot Microsoft Windows , Apple licenties van de Mac-besturingssysteem alleen voor installatie op Macintosh-computers . Deze beslissing betreffende de verlening gaat terug naar Apple's eerdere dagen en is een factor in het beperken van het marktaandeel van de Mac OS . In een studie van de geïnstalleerde besturingssystemen van webgebruikers , Quantcast vond dat vanaf januari 2010 , OS X op 10,9% van de computers werd geïnstalleerd . De gegevens weerspiegelde een gestage stijging van het marktaandeel in de afgelopen twee jaar .

Previous: Next:
  Apple Computers
·Hoe maak je een Mac Mini draad…
·Specificaties van een Apple Yo…
·Hoe kan ik een klacht over een…
·Hoe u uw MacBook Pro Cooler 
·Hoe te Leopard Externe DVD Ins…
·Het automatisch laden van een …
·Hoe maak je een MacBook Proces…
·De iSight- camera wordt niet m…
·Mijn MacBook Zegt Bluetooth ni…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe je telefoon mogelijkheden toe te voe…
Hoe Apple iPad Reset 
Hoe de Apple iPad Restart 
Hoe te actualiseren en te herstellen van…
  Hardware Articles
·Vervanging DC Cords /Power Tips voor een…
·Hoe een BIOS-wachtwoord resetten op de D…
·Hoe maak je een Micro SD-kaart gebruiken…
·Touchscreen Manipulatie van Files 
·Hoe de BIOS Enter op een PowerSpec 7110 
·Laptop Cleaning Procedures 
·Hoe je BIOS te herstellen van onjuiste i…
·Hoe maak je een Kindle blijken van een h…
·Hoe kan ik een laptop batterij op te lad…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com