Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Welke DVD's moet ik gebruiken als Burning Blu Ray ?
U kunt gebruik maken van Blu - ray Recordable discs ( BD - R ) , Blu - Ray Dual - layer Recordable discs ( BD - R DL ) , en Blu - ray- herschrijfbare schijven ( BD - RE ) op Blu - ray- dvd's te branden . Terwijl de Blu - ray is een andere disc formaat van DVD als de CD-formaat verschilt van dvd , wordt de term Blu - ray DVD gebruikt om een Blu - ray disc te beschrijven met video -inhoud . De afkorting DVD kan worden gedefinieerd als zowel "Digital Video Disc " en "Digital Versatile Disc " respectievelijk video en data . Formaat Voordelen

Blu - ray discs
hebben de opslagcapaciteit van ongeveer 10 single-layer DVD -schijven . De geëxpandeerde gegevens ruimte is handig voor het opslaan van grote hoeveelheden data en video . High - definition video duurt normaal gesproken vier tot vijf keer zoveel ruimte op de disc dan standaard - definition video , die ernstig beperkt de lengte van de inhoud voor het opslaan van HD-video op een DVD-disc . Een single- layer dvd kan ongeveer twee uur van de standaard - definition video , terwijl een single- layer Blu - ray disc kan ongeveer 12 uur aan SD-video en vier en een half uur aan HD-video . Bovendien , Blu - ray discs profiteer van nieuwe technologie ter bescherming van schade , waardoor de schijven beter bestand tegen krassen en andere beschadigingen .
BD - R en BD - R DL schijven

BD - R en BD - R DL -schijven kunnen 25GB en 50GB aan data respectievelijk houden , wat zich vertaalt in 4,5 en 9 uur HD-video . De DL-schijven hebben twee disc lagen die hun opslagcapaciteit verdubbelt . Terwijl de DL-schijven meer kan opslaan , ze vereisen een dual - layer Blu-ray recordable schijf . Alle Blu - ray recordable drives ondersteunen beschrijfbare single- layer-schijven , maar ze doen niet allemaal ondersteunen beschrijfbare dual - layer discs . Als u toegang tot beide hebben , zou je normaal gesproken gebruik maken van de single- layer-schijven voor het opnemen van video-inhoud in vier en een half uur en dual - layer-schijven voor meer dan vier en een half uur van de video, maar minder dan negen uur video . < br >
BD - RE discs

herschrijfbare Blu-ray discs
kunnen worden geschreven aan en duizend keer gewist . Herschrijfbare schijven worden vaak gebruikt door mensen die gebruik maken van de schijven voor back-up en de overdracht van grote data bestanden tussen computers . De herschrijfbare versie van de schijf is handig als je constant het bewerken van de inhoud van de disc . Echter , de media de meeste volkeren ' en data gebruikspatronen te betrekken schrijven naar een optische schijf slechts een keer , dat is anders dan de typische harde schijf gebruiken voor actieve herschrijven . BD - RE discs zijn meestal enkele laag en kan 25 GB aan gegevens bevatten .
Backwards compatibiliteit

Een deel van de verwarring over de verschillen tussen Blu - ray en DVD kan worden toegeschreven aan alle Blu-ray- schijven en spelers het kunnen lezen van dvd-schijven . DVD-spelers zijn compatibel met de CD-formaat , maar zijn over het algemeen gebruikt voor video terwijl CD's worden gebruikt voor muziek - hoewel er een Video- CD formaat die nooit wijdverbreid gebruik bereikt . Blu-ray is niet functioneel verschillend van DVD , maar eerder een verbeterde indeling .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe te Voeg een Ide HD op een …
·Hoe Hard Drive Memory Toevoege…
·Hoe te herstellen Foto's van e…
·Hoe kan ik veilig Wipe Out een…
·Hoe te achterhalen wat harde s…
·Hoe maak je een tweede SATA ha…
·Hoe maak je een cd-formaat voo…
·Een uitleg van de DVD - R en D…
·DIY HDD Recovery 
  Related Articles
Wat is een jailbroken iPad ? 
Hoe je dvd's op een iPad 
Hoeveel geheugen Mocht U krijgt op een i…
Welke bestandsformaten worden door de iP…
Wat Goed Is de iPad ? 
Wat kan ik iPad tablet computer 
Wat doet de iPad hebben voor Word Proces…
Wat doet Jailbreaking een iPad doen? 
Wat zijn de functies van de iPad ? IPad …
  Hardware Articles
·Hoe te Jaws Switch 5 Geluidskaarten 
·Hoe maak je enveloppen in een inkjetprin…
·Bose Companion 5 Specificaties 
·Hoe u uw CPU & grafische kaart Run snell…
·HP C7115A Refill instructies 
·Hoe informatie wissen op een Ricoh MP 25…
·Hoe krijg ik een Dell Dimension 4600 te …
·Hoe te Gigaflops 
·Draadloos Fout in Mijn Lexmark 6570 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com