Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Mijn Kingston 4GB Micro SDHC niet wordt herkend op de computer
Computer opslagmogelijkheden duidelijk veranderd sinds de dagen van floppy disks en magnetische tape om superieure moderne solid - state drives en geheugenkaarten . Een Kingston microSDHC -kaart kan worden enorm handig voor taken zoals het overdragen van gegevens of het uitbreiden van de opslagcapaciteit van uw telefoon , maar die kaart kan zo net zo lastig als je niet in staat om het te gebruiken bent geworden . Met een beetje oplossen van problemen, kunt u meestal het probleem te identificeren en misschien krijgen de kaart opnieuw te werken . Drivers verouderde

De term " chauffeurs " verwijst naar de instructies die uw computer gebruikt om zijn eigen hardware te controleren . Om uw computer te zijn SD-kaartlezer te gebruiken op alle , moet het de juiste instructies voor het. Indien deze instructies worden achterhaald , kan uw computer niet in staat om de lezer goed te gebruiken . Windows Update kan meestal vinden driver updates . Klik op de knop Start en typ " Windows Update " , klik op de update tool wanneer deze verschijnt . Klik op de " Check for Updates " -optie in het hulpprogramma . Zodra de updates verschijnen , kijk voor updates van stuurprogramma's , zowel in de "Optionele updates" en de " Belangrijke updates . " Als Windows Update geen stuurprogramma vinden , ga dan naar de website van de kaartlezer is fabrikant en kijk of je kunt vind de bestuurders in de "Support " of "Download" sectie . Elke site is anders , dus als je de drivers niet kan vinden , moet u mogelijk contact opnemen met het bedrijf de steun afdeling .
Onverenigbaarheid

Er zijn eigenlijk drie hoofdtypen van SD-kaarten op basis van hun capaciteit : standaard SD-kaarten , SDHC- en SDXC -kaarten . Hoewel al deze soorten kaarten verschillend zijn, ze eigenlijk lijken identiek . Dat betekent een microSDHC-kaart kan passen in een lezer die alleen compatibel met microSD-kaarten kunnen zijn , en in dat geval de computer de kaart niet herkent . Controleer de documentatie bij uw kaartlezer of de gegevens afgedrukt op de lezer zelf om te zien of het compatibel is met microSDHC-kaarten . Als het niet , je enige keuzes zijn naar een nieuwe lezer krijgt of krijgen een standaard microSD-kaart .
Defecte Kaart

Zoals elk elektronisch apparaat , uw Kingston microSDHC-kaart kon gewoon mislukken . Als de kaart is beschadigd , kan het defect worden , of is het misschien gewoon tijd failover zonder enige aanwijsbare oorzaak . Plaats de kaart in een andere lezer , als men op een andere computer of zelfs in een mobiele telefoon die microSDHC-kaarten gebruikt . Als de kaart niet daar te werken , dan heb je waarschijnlijk nodig om het te vervangen .
Defecte Reader

Uw kaartlezer kan ook slecht gaan na langdurig gebruik of als een gevolg van een beschadiging . Start de computer opnieuw en vervolgens met behulp van een aantal andere microSDHC-kaarten in de lezer om te zien of uw computer die kaarten kunnen herkennen . Als uw computer geen toegang tot een van de kaarten , uw lezer is het meest waarschijnlijk defect en moet u deze vervangen . Je kan contact opnemen met de fabrikant of een lokale computer reparatie bedrijf te vragen onderhoud , maar gezien de kosten van de reparatie en de kosten van een nieuwe lezer , de beste keuze is meestal vervangen .
< Br >

Previous: Next:
  Computer Drives
·Met twee USB -kabels verbindin…
·Hoe naar Mount een Side Case F…
·Wat doet Dual - Layer DVD - RW…
·DVD Burning Tutorial 
·Hoe maak je een Memory Card Er…
·Hoe te Connect VGA naar een HM…
·Long - Range Landelijk WiFi An…
·Wanneer dient u gebruik van de…
·Hoe maak je een High Speed ​​U…
  Related Articles
Mijn iPad Zal niet Lees PDF's 
Hoe maak je een verloren iPad met Find M…
Waarom wordt mijn iPad Say Niet opladen …
Waarom wordt mijn iPad Houd verliezen va…
Hoe te gebruiken mijn iPad op een vliegt…
How to Get My Kindle boeken op mijn iPad…
Kan ik kijken Hulu op mijn iPad ? 
Kan ik Schrijven op mijn iPad met Ever L…
Hoe te bewerken Word-documenten op mijn …
  Hardware Articles
·Dell Dimension 5150 Specificaties 
·Philips X53 Laptop Specificaties 
·Canon MP210 Series Installatie 
·Hoe de printkop Verwijder de Canon Inkje…
·IBM Series 335 Server Processor Xenon Sp…
·Xeon 3040 Prestatie 
·Hoe de Statim 5000 Problemen 
·Hoe maak je een IDE schijf toevoegen aan…
·Hoe maak je een Gateway pc opstarten van…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com