Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Kunt U Combineer Verschillende merken geheugen in een computer ?
Technisch gesproken kunt u combineren verschillende merken van het geheugen in een computer , maar u moet met een aantal dingen te overwegen voordat u probeert om dit te doen bij het toevoegen van RAM-geheugen op uw computer . Sommige soorten computer kan uitwisselbaar worden gebruikt , ongeacht het merk . Afhankelijk van het merk en type computer , het installeren van RAM op een computer kan een ingewikkeld en moeizaam proces zijn , maar een dat is goed te doen als je technologisch scherpzinnig . RAM

RAM
is een type computergeheugen dat kopieën van de bestanden van de harde schijf van het apparaat voor een snellere computer snelheden slaat . Als u wilt RAM mogelijkheden van uw computer te verhogen , extra geheugen . Voor de beste resultaten, gebruik hetzelfde merk RAM die reeds is opgenomen in uw machine . Fabrikanten gebruiken iets andere timing en latency instellingen , wat kan leiden tot compatibiliteitsproblemen , zoals een gebrek aan boot en instabiele data transfers . U kunt de kans op dit soort incompatibiliteit problemen te minimaliseren door het afstemmen van de RAM onderdelen ' latency en timing nummers , die beschikbaar zijn vanaf de websites van fabrikanten .
Wachttijd en Timing Aantallen
< br

latency > een RAM component en timing nummers bestaan ​​uit een reeks van vier cijfers afgebroken , zoals 4-4-4-8 . Deze betreffen de tijd , in nanoseconden , die verstrijkt tussen de punten waarop de computer vertelt het apparaat waar gezocht de gevraagde gegevens . Kleinere aantallen zijn ideaal voor de snelste computers snelheden . U kunt gebruik maken van verschillende merken van het geheugen om de prestaties van uw computer te verbeteren , maar zorg ervoor dat de latency nummers zijn een identieke wedstrijd of zo dicht mogelijk . Zonder een exacte match , er is geen garantie de RAM- componenten zullen samenwerken .
USB -flashgeheugen

meeste computerapparatuur
, zoals mobiele telefoons en personal computers , functie -poorten die USB flash drives ondersteunen voor het opslaan en overbrengen van gegevens tussen computers . Omdat USB flash drive fabrikanten het ontwerp van de apparaten op dezelfde exacte specificaties en standaarden , kunt u gebruik maken van verschillende merken van dit soort geheugen op uw computer zonder problemen . USB flash drives werken onafhankelijk van elkaar , zelfs als je ze in verschillende havens te installeren , en kan dienen in samenhang met elkaar om grote hoeveelheden gegevens op te slaan .
SD Memory

Veel kleine computerapparatuur , zoals mobiele telefoons , ondersteunt SD -geheugenkaarten die opslag en geheugen capaciteiten van het apparaat uit te breiden . SD-kaarten zijn ook gebouwd volgens dezelfde normen en specificaties , wat betekent dat u kunt gebruik maken van verschillende merken van deze geheugens en geen problemen ondervinden . SD -geheugenkaarten als afzonderlijke eenheden en kunnen niet worden gebruikt in combinatie met elkaar . SD- kaarten bieden maximaal 2 terabyte aan geheugen .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe te Eltron P500 printer geb…
·Wat zijn de componenten binnen…
·Cat5 kabel Instructies 
·Hoe te weten of u een Dual Cor…
·Hoe maak je een nieuwe harde s…
·Hoe maak je een USB Device Dri…
·Smith Corona Cartridge Problem…
·Hoe te vervangen Mijn CD Write…
·Welke functie heeft een DVD-re…
  Related Articles
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Kun je meer dan een applicatie Open op e…
Hoe kan ik opnemen op een iPad ? 
Hoeveel geheugen Mocht U krijgt op een i…
Kan de iPad Lees PDF's ? 
Kan ik Excel gebruiken met een iPad ? 
Kunt u Dingen Opslaan om de iPad ? 
Kunt u Skype op een iPad ? 
Kan de iPad gebruikt worden als een Scra…
  Hardware Articles
·Hoe Songs Zet op Mijn MicroSD Card 
·Hoe te gebruiken Fix Windows Error Smart…
·Hoe je inktcartridges installeren op een…
·Hoe maak je een DVI - naar-RCA Component…
·Wat is een OCR- scanner? 
·Hoe kan ik mijn BIOS Gratis bijwerken 
·Hoe te Autoplay functies uitschakelen op…
·Onderdelen van de ECS K7S5A moederbord 
·Hoe de USB-poort gebruiken om externe ap…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com