Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Verschil tussen Sandisk Ultra & Sandisk Extreme Memory Cards
De populariteit van digitale fotografie is geëxplodeerd in de afgelopen jaren . Veel mensen richten zich alleen op die digitale camera te kopen . Van even groot belang is welke geheugenkaart u moet kopen . Afhankelijk van welke camera je koopt , moet u kiezen tussen twee soorten beveiligde digitale media . Twee van de meest populaire zijn SanDisk Ultra en SanDisk Extreme . Elk product heeft zijn eigen voordelen . Soorten

Secure digitale geheugenkaarten
van SanDisk worden gesplitst in twee afzonderlijke productfamilies : de twee productlijnen ultra en extreme . De Ultra product moniker wordt gebruikt om de Secure Digital Extended Capacity ( SDXC ) product-markt. De Extreme productlijn kenmerkt geheugenkaarten die voldoen aan de Secure Digital High Capacity ( SDHC ) standaard zijn . De twee SD geheugen productsoorten zijn gebouwd in overeenstemming met de twee ongelijksoortige normen .
Functie

Zowel SDHC en SDXC geheugenkaarten zijn solid state geheugen kaarten . Dit betekent dat in tegenstelling tot een harde schijf , geen van de apparaten bewogen delen . Alle SD -geheugenkaarten zijn ontworpen van het apparaat waarin het wordt gebruikt te verwijderen . Elke kaart heeft een " afgekapt corner" vorm te helpen de consument juist plaatst het geheugen in het apparaat . Hoewel meestal gebruikt in camera's , SD-kaarten worden ook gebruikt in andere apparaten , zoals draagbare muziekspelers en mobiele telefoons .
SDXC -en nadelen

Ultra
( SDXC ) geheugenkaarten zijn ontworpen voor high - megapixel digitale camera's en high - definition camcorders . Ultra SD Card kenmerken zijn maten tot een mogelijke 2 terabyte capaciteit en overdracht snelheden tot 15MB /s . Deze eigenschappen maken dit type geheugenkaart geschikt voor high-end consumenten die behoefte hebben aan grote hoeveelheden foto's opslaan . Dit formaat is ook zeer geschikt voor mensen met apparatuur kan schieten high - definition videobeelden . Omgekeerd , de overdrachtsnelheid is veel trager dan het is SDHC broer --- foto's zullen langer duren om te downloaden naar uw computer . Deze lagere snelheid zal het ook moeilijker maken om lange reeks snelle , meerdere belichtingen vast te leggen op camera .
SDHC -en nadelen

Extreme ( SDHC ) producten
zijn ook ontworpen voor high - megapixel digitale camera's en high - definition camcorders . Het belangrijkste voordeel van de Extreme lijn over de Ultra lijn is de file transfer snelheid. SDHC is twee keer zo snel --- tot 30 MB /s --- als SDXC . Met ingang van 2010 , de specificatie voor SDHC beperkt deze kaarten tot 32 gigabyte in grootte . Dit verschil in grootte zullen significant videografen zijn, zoals HD-video produceert zeer grote bestanden . Dit betekent dat een Extreme -kaart minder rauw video dan een Ultra kaart kan opslaan . Een Extreme 32 GB SD -kaart kan ongeveer acht uur hoge kwaliteit video , tegenover 240 uur vasthouden op een 2 terabyte Ultra SD-kaart .
Overwegingen

De laatste en belangrijkste deel van uw beslissing moet worden wat is van het grootste belang voor u . Als u van plan om uur aan video op te slaan , kan uw beste keuze de hogere opslagcapaciteit van een SanDisk Ultra SD -kaart te zijn . Als u op zoek bent naar veel verschillende snelle belichtingen te nemen , zou je de snelle overdracht snelheid van een SanDisk Extreme kaart nodig . Voor de typische familie fotograaf , zal de prijs ook een overweging zijn. Ultra SD-kaarten hebben de neiging om meer opslagruimte te bieden voor dezelfde prijs . Ultra SD-kaarten kunnen vaak worden gevonden bieden twee keer zoveel opslagcapaciteit voor dezelfde prijs als een Extreme SD-kaart .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Een xD -kaart ( Extreme Digita…
·Hoe je Bluetooth USB Dongle Ge…
·Hoe maak je een HDMI -kabel vo…
·Problemen met de LaCie DVD bra…
·Hoe je Niet-toegewezen ruimte …
·Wireless Network Hardware & Hu…
·Hoe maak je Slave een harde sc…
·Toshiba SD - R5002 & Media Com…
·Hoe te formatteren Thumb drive…
  Related Articles
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te kiezen tussen een MacBook , MacBo…
Het schakelen tussen programma's op een …
Verschillen tussen een iPad en een iPhon…
Hoe je iCal tussen een iPad en een compu…
Hoe je de bookmarks tussen een MacBook e…
Wat is het verschil tussen de iPad en de…
Het verschil tussen een Apple iPad en de…
Wat zijn de verschillen tussen de iPad e…
  Hardware Articles
·Problemen met geluid en audio apparaten …
·Hoe te Flow Control op een netwerkkaart …
·Heeft mijn Netbook Heb een Network Inter…
·Mijn PC herkent geen een Flash Drive 
·Hoe te migreren van de ene disk array na…
·Hoe je naar de BIOS -bestanden 
·Verschil tussen GeForce 335M en 330M 
·Externe harde schijf Capaciteiten 
·Hoe te Neoware thin client Reset 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com